FOTO | Campioanele mondiale au sosit acasă și au fost primite pe aeroport de peste 100 de oameni. Secundul Kozma, după prezentarea trofeului: „Un fleac! Le-am ciuruit”

Redactor:
Marius Hutu
FOTO | Campioanele mondiale au sosit acasă și au fost primite pe aeroport de peste 100 de oameni. Secundul Kozma, după prezentarea trofeului:
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Este primul titlu mondial obținut de România la această categorie de vârstă, dar și primul la jocuri sportive după 2000.
  • România a obținut opt victorii și un egal pe durata Campionatului Mondial din Macedonia. În marea finală, tricolorele s-au impus cu 32-21 în fața Germaniei.

13:21 Peste 100 de persoane le-au așteptat pe aeroportul Henri Coandă pe jucătoarele naționalei de handbal feminin U18, care au cucerit titlul mondial la turneul final din Macedonia. Părinți, frați și suporteri au fost prezenți cu toții la terminalul „Sosiri” pentru a le felicita primii pe campioane. Acestea au arătat trofeul mulțimii prezente pe aeroport, după care au plecat către Ministerul Tineretului și Sportului, pentru întâlnirea cu ministrul Gabriela Szabo.

„Cadoul perfect la împlinirea a 17 ani a fost victoria cu Olanda. Nu am niciun idol în handbal, preferă să iau ce este mai bun din fiecare jucătoare de valoare a lumii” – Cristina Bazaliu

„Nici acum nu realizez că suntem campioane mondiale. În spatele performanței stă foarte multă muncă” – Alina Ilie

„Nu am avut timp să mă gândesc că am fost desemnată cel mai bun centru din lume. Poate mai târziu” – Cristina Laslo

„Un fleac! Le-am ciuruit” – Gavril Kozma, antrenor secund România U18


12:50 Tricolorele au sosit acasă, la 14 ore distanță după ce se încoronau campioane mondiale în Macedonia. Jucătoarele au fost așteptate ca niște vedete pe aeroport, unde prietenii și familiile au creat o atmosferă de sărbătoare. Inițial, aeronava care le-a adus în România era anunțată că va ateriza pe Henri Coandă la 11:30. 


20:00 Tricolorele au primit trofeul cuvenit campioanei mondiale. Imediat după acest moment, fetele s-au întors către tribuna în care se regăsesc părinții și prietenii care le-au susținut pentru a arăta trofeul. Finalul în sala de la Ohrid este emoționant, junioarele cântă din tot sufletul „Deșteaptă-te române!”. Echipa se întoarce luni, urmând să aterizeze pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 11:20.


19:52 Cristina Laslo a fost desemnată cel mai bun centru la Campionatului Mondial, Bianca Bazaliu – cel mai bun inter stânga, iar Lorena Ostase – cel mai bun pivot. Ele au fost incluse în echipa ideală. „Este foarte important ca fetele să incluse în loturile echipelor din Liga Națională și Divizia A, iar ele să joace”, a declarat Rodica Petruș, antrenoare care a lucrat cu Cristina Laslo la CSS Viitorul Cluj.


19:28 VICTORIEEEEEEEEEEEE. România este campioană mondială, după o partidă formidabilă făcute de junioarele noastre. Partida s-a terminat cu 32-21. Au marcat pentru România: Bazaliu – 10, Ostase – 5, Laslo – 5, Corban – 3, Andrei – 2, A. Ilie – 2, Carașol – 2, Abed-Kader – 2, Vasiliu – 1. Totodată, portarul Mădălina Ion a încheiat meciul cu o performanță remarcabilă, un procentaj de 48%. Felicitări tuturor celor care au contribuit la această imensă performanță, dar felicitări în primul rând junioarelor.


19:20 România conduce la o diferență conduce la o diefrență confortabilă, scor 29-19 (min. 55), titlul de campioană mondială fiind doar o problemă care se va rezolva în câteva minute. Bazaliu a ajuns la 10 goluri, în timp ce Ostase a urcat la cota 5. Laslo reușește golul serii dintr-o „aeriană”. Germania este KO.


18:05 România conduce cu 11 goluri, scor 23-12 (min. 40), în finala Campionatului Mondial de handbal U18. Germania a schimbat sistemul de apărare, a trecut la un 4-2 cu marcaj strâns la Bazaliu și Laslo, dar tricolorele se descurcă și în această situație. A „explodat” Daniela Corban, care a înscris trei goluri consecutive în urma unor acțiuni personale.


18:37 Tricolorele joacă excepțional, iar acest lucru se reflectă și pe tabela de marcaj, 15-7 la pauză. Dacă Germania stă în 2-3 jucătoare, care au fost anihilate de defensiva României, în schimb selecționerii naționalei noastre au la dispoziție o echipă care funcționează la capacitate maximă. Bazaliu marchează goluri excepționale, Andrei o suplinește la același nivel atunci când are ocazia, Laslo conduce jocul magistral, are calități pentru a deveni unul dintre cei mai buni centri din lume, iar Ostase pare a fi copia fidelă a Oanei Manea. Siguranța echipei vine din poartă, unde Mădălina Ion face meciul vieții, prin parade și contraatacuri care le lansează perfect.

Bazaliu este cea mai bună marcatoare a României în prima repriză, cu 5 goluri. Au mai înscris: Laslo – 3, Andrei – 2, Ostase – 2, A. Ilie – 2, Vasiliu – 1


18:25 România joacă la un nivel excepțional, are ritm, este combativă, este determinată. Antrenorii Roșca și Kozma au soluții pentru fiecare post, iar naționala marchează din toate pozițiile, din pozițional, pe contraatac, de la mare distanță. După 21 de minute de joc, tricolorele conduc cu un scor mai puțin scontat, 11-3. Germania a luat deja două time-out-uri.


18:15 Apărare de fier pentru România în fața Germaniei, iar tabela arată 7-1 (min. 13). Apoi, jocul cu pivotul funcționează și la Under 18. Șansa pare să fie tot de partea tricolorelor.


18:09 Portarul Mădălina Ion este jucătoarea momentului în naționala României, având deja câteva intervenții spectaculoase. Principalul pericol al Germaniei, Emily Bolk, nu reușește să o surprindă. Și apărarea este la mare înălțime, Ostase – Vasiliu, cuplul de apărători centrali, reușind să acopere foarte bine semicercul. Selecționerul Germaniei a cerut time-out după 8 minute, la scorul de 4-1 pentru tricolore.


18:00 România a început în atac finala Campionatului Mondial. Roșca și Kozma au trimis pentru debut următorul „7”: Ion – portar; Carașol, Bazaliu, Laslo, A. Ilie, Taivan, Ostase. Bazaliu și Laslo (foto) au marcat primele două goluri ale naționalei. Partida a început cu greșeli de ambele părți, semn că miza își pune amprenta asupra psihicului jucătoarelor.


17:35 Naționala U18 a Germaniei este susținută la finala cu România de Anja Althaus, una dinntre cel mai importante jucătoare ale primei reprezentative. Pivotul Germaniei s-a transferat în această vară la Vardar Skopje și a ținut să vină la Ohrid pentru ale susține pe junioare.


17:32 Până la startul finalei Campionatului Mondial de handbal feminin (U20) au rămas mai puțin de 30 de minute. Între timp am aflat medaliata cu bronz la acest turneu final, Danemarca, națională care s-a impus în finala mică cu 20-19 în fața Muntenegrului.


17:30 Bianca Bazaliu este a doua marcatoare a turneului final, cu 66 de goluri până în acest moment, iar Cristina Laslo este cea mai bună pasatoare la Mondiale. Jucătoarea de la „U” a oferit în cele șapte jocuri de până acum 18 assist-uri.


17:25 Florentina Maria Craiu (nr. 8, pivot, 18 ani). Este una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul Under 18, înaintea turneului final având la activ 32 de prezențe. Craiu și-a făcut deja debutul în Liga Națională, încă din sezonul trecut, la HCM Rm. Vâlcea.


17:15 Lorena Ostase (nr. 27, pivot, 17 ani). Este una dintre remarcatele echipei la turneul final, reușind să creeze numeroase culoare pentru linia de 9 metri, dar să și marcheze goluri importante. Ca și Sonia Vasiliu, Lorena a plecat în handbnalul mare din Vaslui, sub îndrumarea lui Constantin Crăciun. „Este un pivot care nu a prins Campionatul European de anul trecut, motiv pentru care a și fost foarte dezamăgită. A muncit însă de 10 ori mai mult, și mi-a demonstrat acest lucru. Sunt convinsă că Lorena va avea multe de spus în handbal, este un pivot care și-a câștigat locul”, ne-a povestit Victorina Bora.


17:05 Înainte de a prezenta și ultimele două handbaliste din lotul deplasat în Macedonia să spunem că nici Germania, nici România nu au reușit să urce pe podium la Campionatul European din 2013, desfășurat în Polonia. Atunci, tricolorele au încheiat pe locul 6, în timp ce adversarele de azi s-au clasat pe locul 10.


17:00 Isabela Roșca (nr. 12, portar, 18 ani). Handbalista aparține de SC 181 București după ce Maximilian Gavrilă a preluat cu totul HC Oltenia Rm. Vâlcea, care i-a aparținut lui Toma Pleșa. Isabela se pregătește însă la CNE Rm. Vâlcea sub comnada Luminiței Huțupan-Dinu. „Lucrăm din greu astfel încât să vină din spate, să fie o nouă Luminița Huțupan. Este singurul copil la părinți și cred că va face foarte repede pasul către Liga Națională”, a precizat Victorina Bora. De remarcat faptul că Isabela Roșca s-a accidentat în timpul acestui turneu final, dar a ținut să joace și în ultimele meciuri. România are doi portari la Mondialul din Macedonia.


16:48 Florența Ilie (nr. 20, extremă dreapta, 18 ani). „Stângacea” este una dintre cele mai noi componente ale naționalei U18, fiind legitimată la CT Media București. În ultimul sezon a evoluat în Divizia A, la Știința București, având dublă legitimare. Florența Ilie (foto, în mijloc) este din Giurgiu, iar de patru ani lucrează cu antrenorul Raimod Stănescu: „Am muncit mult împreună, ea având o dorință mai presus de orice, să prindă această echipă. A căpătat destulă experiență la Știința București și este o handbalistă de mare perspectivă”.


16:35 Alexandra Carașol (nr. 19, extremă stânga, 18 ani). Handbalista a ajuns destul de târziu la handbal, într-un moment în care se pregătea să treacă în clasa a 6-a, fiind descoperită de profesoara Ileana Morari la Școala 119 din București. Legitimată la CSS 6 București, Alexandra a jucat în ultimii doi ani și la grupa mai mare, motiv pentru unii păriți să-i ceară socoteală antrenoarei. „Mi-am luat castane, la modul de ce >. Acum se vede de ce am insistat”, ne-a povestit Ileana Morari, care i-a făcut și o scurtă caracterizare. „Este o fată bună, pasionată, inteligentă. Învață foarte bine la școală, iar la un moment dat îmi spunea că vrea să devină procuror-criminalist. Alexandra este motrică, a fost sprijinită de părinți și bunic”. Alexandra Carașol are o soră mai mică cu 10 ani, Janine, care îi calcă deja pe urme.


16:25 Iulia Andrei (nr. 6, inter stânga, 17 ani). Întrunește calitățile necesare pentru a fi un lider de echipă. Evoluează pe același post cu Bazaliu și este legitimată la Gr. Școlar Energetic, unde a fost antrenată în ultimul an de Marius Dănuleț. „Iulia este o sportivă căreia nu-i place să iasă în evidență, modestă. În schimb, este foarte efcientă și trage echipa în spate. Poate câștiga un meci de una singură, iar după ce va căpăta experiență competițională are toate șansele să ajungă o handbalistă de top în România”, ne-a declarat Marius Dănuleț.


16:15 Daniela Corban (nr. 18, centru, 18 ani).De câțiva ani face parte din Centrul Național de Excelență de la Rm. Vâlcea, fiind adusă de la Galați. Victoria Bora o aseamănă pe Daniela Corban, ca stil de joc, cu Mori Duka: „Este un centru clasic, care își pune în valoare coechipierele. Este un centru care reușește să-și disciplineze coechipierele, așa cum făcea pe vremuri Mori Duka. Poate că Daniela nu este la fel de tehnică ca Mori, dar are foarte multă personalitate, își pune echipa pe o anumită linie”.


15:55 Tricolorele vor avea și galerie la finala cu Germania, care va începe în aproximativ două ore. Famiile jucătoarelor au ajuns la Ohrid, cu ajutorul omului de afaceri Ion Doldurea, care a pus la dispoziție un autocar. Citiți aici povestea.


15:42 Oana Maria Bucă (nr. 3, inter stânga, 17 ani). Este o handbalistă folosită și în inter dreapta, având în vedere concurența pe inter stânga, în care activează Bianca Bazaliu și Iulia Andrei. Oana (foto, centru) este din Lăpușata, o localitate situată la aproximativ 70 de kilometri de Rm. Vâlcea, și a ajuns la Activ Plopeni după ce s-a „școlit” la Gr. Școlar Energetic. A fost descoperită de Maria Ciulei. „Este cea mai de perspectivă jucătoare de la Activ Plopeni, o jucătoare care înscrie în medie 10 goluri”, a susținut Florin Ciupitu.


15:35 Sonia Vasiliu (nr. 11, inter dreapta, 18 ani). Este o jucătoare folosită în special în faza de apărare de Roșca și Kozma. Sonia a plecat către handbalul mare din Vaslui, fiind șlefuită de Constantin Crăciun, iar în prezent este componentă a Centrului Național de Excelență. „Sonia (foto în dreapta) este un inter de talie, foarte muncitor, poate îi lipsește puțin curajul. Este o handbalsită foarte bună de apărare, dar ne arată lucruri interesante și în atac. Poate cu mai mult curaj, poate fi un inter gen Bazi (n.r. Bazaliu)”, ne-a spus Victorina Bora.


15:25 În 2013, în perioada Campionatului European Under 17, Bianca Bazaliu era operată de menisc la piciorul stâng. Jucătoarea a trecut printr-o suferință cumplită, însă acum a fost o handbalistă de poveste pentru România la Mondiale. Începând de azi (n.r. august 2013) voi lucra cu sfințenie pentru recuperarea mea, spunea atunci Bazaliu.


15:15 Dana Abed-Kader (nr. 4, pivot, 18 ani). Tânăra handbalistă a fost la un pas să rateze Campionatul Mondial din Macedonia, după ce a suferit o fractură metatarsian cinci chiar la mâna de aruncare. Ca și Bianca Bazaliu, Dana a fost refăcută în ultimul moment pentru turneul final. Povestea jucătoarei este destul de interesantă și în același timp emoționantă. „Este sufletul echipei SC 181 București, o jucătoare care îmi duce în spate toată echipa mare. Provine dintr-o familie cu patru copii, are dublă cetățenie, având un tată sirian pe care nu l-a mai văzut de 2 ani. Este un copil cu foarte multe calități fizice, i-a plăcut să muncească”, ne-a declarat Maximilian Gavrilă, directorul-antrenor al SC 181 București. Dana Abed-Kader a început handbalul la CSS 2 București, dar în ultimii 5 ani a fost crescută la SC 181 București, grupare care a câștigat ambele titluri naționale, la juniori I și II.


15:00 Cristina Laslo (nr. 13, centru, 18 ani). Antrenorii Aurelian Roșca și Gavril Kozma se află într-o postură fericită, au cel puțin doi lideri de echipă la Mondialul din Macedonia: unul este interul stânga Bianca Bazaliu, iar celălalt este Cristina Laslo, jucătoare care evoluează de doi ani în Liga Națională, la „U” Jolidon Cluj. Cristina este căpitanul echipei, a marcat 40 de goluri la Campionatul Mondial și este deja în atenția celor mai importante cluburi, HCM Baia Mare, CSM București, dar și Buducnost Podgorica. Interesant este faptul că Laslo are și un frate geamăn, aflat de asemenea în lotul național U18, transferat în această vară de Potaissa Turda. „Cristina este un talent înăscut, cu calități de lider, știe să-și asume responsabilitatea în momentele decisive”, a susținut Cosmis Sălăjan, directorul sportiv al echipei „U” Jolidon. Ambii frați Laslo au fost descoperiți de Mircea Pârvu.


14:50 Alina Ilie (nr. 10, inter dreapta, 18 ani). Jucătoarea și-a câștigat un loc de titulară în linia de 9 metri, alături de Bianca Bazaliu și Cristina Laslo, fiind a treia marcatoare, cu 34 de goluri. A fost descoperită în Rm. Vâlcea, de Maria Ciulei, iar acum face parte din „lotul” CNE. „Este un inter pe profil nordic, mai micuță de statură, dar cu o bună viteză de deplasare. Are o aruncare foarte bună”, ne-a declarat Victorina Bora.


14:42 În cazul în care vor câștiga titlul mondial jucătoarele vor fi premiate de Ministerul Tineretului și Sportului, fiecare în parte, cu câte 9.300 de lei. Este mult, este puțin? Citiți aici de ce nu se dublează suma la MTS, ce venituri au alți sportivi din sportul românesc, dar și ce beneficii pot avea jucătoarele pe viitor.


14:35 Andreea Taivan (nr. 2 pe tricou, extremă dreapta, 17 ani). Handbalista joacă de un an de zile în Divizia A, la Activ Plopeni, având o medie de 5-6 goluri pe meci. Andreea Taivan (foto, dreapta) este o fire excentrică, după cum ne-a precizat antrenorul Florin Ciupitu. „Este responsabilă cu buna dispoziție în lot, o fie foarte deschisă. Deși are 17 ani, ea a fost desemnată cea mai bună extremă dreapta la CN de junioare I. Este din Galați și a lucart câțiva ani la Energetic Rm. Vâlcea, fiind antrenată de Aurelia Roșca”, ne-a mai spus Florin Ciupitu.


14:25 Alexandra Dindilgan (numărul 7 pe tricou, extremă stânga, 17 ani). Jucătoare face parte, de aproximativ 4 ani, din Centrul Național de Excelență de la Rm. Vâlcea. Ea a fost descoperită la Galați de o altă fostă extremă stânga, Gabriela Artene. „Este o jucătoare de viteză foarte bună, cu multe procedee de execuție, dar și o apărătoare foarte bună. Întotdeauna își dorește mai mult decât poate. Este o extremă talentată și va ajunge departe”, a caracterizat-o Victorina Bora, antrenor la CNE Rm. Vâlcea.


14:15 Jucătoarele au jucat mima, dar și „rațele și vânătorii” în dimineața partidei România – Germania. Președintele FRH, Alexandru Dedu, a și postat două fotografii pe contul personal de Facebook.


14:00 Mădălina Ion (nr. 1 pe tricou, portar, 18 ani). Jucătoarea legitimată la Rapid a închis poarta naționalei, mai ales în faza a doua a competiției în care a avut procentaje foarte bune. Înaintea finalei, Mădălina are un procentaj de 37,3%. Ea a fost crescută de Sultana Aiacoboae, care a și promovat-o în echipa de senioare a Rapidului încă de la vârsta de 15 ani. „Este excepțională. Mădălina nu a lipsit de la niciun antrenament, nu a fost niciodată bolnavă, nu s-a învoit, chiar dacă a avut teză, bacalaureat. A învățat foarte bine la școală, iar bacalaureatul l-a luat fără meditații”, ne-a declarat Sultana Aiacoboae.


13:50 Atmosfera în sânul lotului este excelentă înaintea finalei. Fetele sunt încrezătoare și încearcă să fie cât mai relaxate. Pentru a mai destinde atmosfera, inclusiv președintele FRH, Alexandru Dedu, a jucat mima cu tricolorele în această dimineață. „Jucați fără presiune”, a fost mesajul președintelui FRH pentru junioare.


13:35 Bianca Bazaliu (nr. 14 pe tricou) a fost una dintre cele mai importante jucătoare ale naționalei României la Mondialul din Macedonia. Interul stânga a marcat 66 de goluri și se clasează pe locul 2 în topul celor mai bune marcatoare. Jucătoarea provine din Slatina, localitate din care a plecat o altă campioană mondială, Aurelia Brădeanu. Bazaliu a început handbalul încă de la vârsta de 7 ani, fiind descoperită de Gavril Kozma, actualul antrenor secund al lotului, iar până să ajungă starul turneului final a trecut prin momente foarte delicate. Citiți povestea jucătoarei aici.


Naționala de handbal feminin (U18) va juca de la ora 18:00 pentru titlul mondial, într-o finală cu Germania, meci care se va disputa Ohrid (Macedonia). Este prima finală jucată de o națională din handbalul românesc după o pauză de 9 ani. În 2005, prima reprezentativă disputa ultimul act la Mondialul de la St. Petersburg. Ultima medalie de aur la un Campionat Mondial a fost obținută în urmă cu 15 ani, în China. Vărzaru, Brădeanu, Spiridon & Co învingeau atunci Lituania cu 25-20.

România și Germania se întâlnesc pentru a doua oară la acest Campionat Mondial, după ce au avut o primă bătălie în faza grupelor. Tricolorele s-au impus atunci cu 27-25, la capătul unei partide pe care a controlat-o apraope în totalitate. De săptămâna trecută, lucrurile au mai evoluat, fiecare echipă jucând de la un meci la altul tot mai bine. Ca și atunci, finala mare de azi va fi arbitrată de spaniolii Alvarez Mata și Bustamente Lopez.

Până la ora de start a meciului, care va putea fi urmărit în direct pe DigiSport, ProSport va încerca să vă introducă în atmosfera finalei cu informații, date statistice. Totodată, vom încerca să vă prezentăm câteva detalii despre fiecare jucătoare în parte care a contribuit la ascensiunea naționalei până în finală.

Sursa foto: http://wch-mkd2014.mk

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Gabriela Lucuțar a postat un VIDEO cu Silviu Prigoană, după înmormântarea lui. S-a viralizat rapid!
Gabriela Lucuțar a postat un VIDEO cu Silviu Prigoană, după înmormântarea lui. S-a viralizat rapid!
Fără să ezite! Cum l-a numit cea mai cunoscută jurnalistă sportivă din Kosovo pe Mircea Lucescu
Fără să ezite! Cum l-a numit cea mai cunoscută jurnalistă sportivă din Kosovo pe Mircea Lucescu
IMAGINI CUTREMURĂTOARE de la înmormântarea Andreei Cuciuc! Lacrimi de jale și piese interpretate de adolescentă au răsunat în curtea cimitirului, înainte ca sicriul să fie coborât în groapă
IMAGINI CUTREMURĂTOARE de la înmormântarea Andreei Cuciuc! Lacrimi de jale și piese interpretate de adolescentă au răsunat în curtea cimitirului,…
Ce decizie va lua UEFA în privința meciului România – Kosovo? FRF, răspunsuri ferme primite după abandonul kosovarilor
Ce decizie va lua UEFA în privința meciului România – Kosovo? FRF, răspunsuri ferme primite după abandonul kosovarilor
Kosovo a obţinut o victorie istorică, la o zi după scandalul din meciul cu România
Kosovo a obţinut o victorie istorică, la o zi după scandalul din meciul cu România
FOTO | Ultraşii albanezi şi-au dat în petec: au jignit România cu un mesaj agresiv, chiar înaintea meciului naţionalei
FOTO | Ultraşii albanezi şi-au dat în petec: au jignit România cu un mesaj agresiv, chiar înaintea meciului naţionalei
1.800 de lei ÎN PLUS la pensie, în decembrie 2024, pentru 400.000 de pensionari din România
1.800 de lei ÎN PLUS la pensie, în decembrie 2024, pentru 400.000 de pensionari din România
Bahmuțeanu și Dumitru Dragomir, circ în direct. Și-au aruncat cuvinte grele: Ești misogin, prost și îngâmfat / Hai sictir, javră!
Bahmuțeanu și Dumitru Dragomir, circ în direct. Și-au aruncat cuvinte grele: Ești misogin, prost și îngâmfat / Hai sictir, javră!
BANCUL ZILEI. Bulă o întreabă pe Bubulina: – Ce ai pregătit pentru astăzi?
BANCUL ZILEI. Bulă o întreabă pe Bubulina: – Ce ai pregătit pentru astăzi?
De miercuri seară, vremea se schimbă radical în toată ţara. ANM anunţă răcire accentuată, vânt puternic, lapoviță și ninsori
De miercuri seară, vremea se schimbă radical în toată ţara. ANM anunţă răcire accentuată, vânt puternic, lapoviță și ninsori
Alimentul MINUNE cu beneficii DUBLE! Protejează creierul și scade colesterolul
Alimentul MINUNE cu beneficii DUBLE! Protejează creierul și scade colesterolul
Ion Ţiriac a avut o apariţie şoc, alături de copilul său de suflet. Cum a fost surprins de camerele TV
Ion Ţiriac a avut o apariţie şoc, alături de copilul său de suflet. Cum a fost surprins de camerele TV
Cauza morții Andreei Cuciuc, fiica artistului Igor Cuciuc. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie 😢
Cauza morții Andreei Cuciuc, fiica artistului Igor Cuciuc. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie 😢
Muzica populară din România a pierdut o legendă. A fost cel mai iubit cântăreț
Muzica populară din România a pierdut o legendă. A fost cel mai iubit cântăreț
La ce oră începe România - Cipru? Meciul are loc pe Arena Națională, luni, 18 noiembrie 2024
La ce oră începe România - Cipru? Meciul are loc pe Arena Națională, luni, 18 noiembrie 2024
Avem testamentul lui Silviu Prigoană. Ce primesc Adriana Bahmuțeanu și celelalte foste soții
Avem testamentul lui Silviu Prigoană. Ce primesc Adriana Bahmuțeanu și celelalte foste soții
Tastatura ce schimbă jocul în materie de personalizare
Tastatura ce schimbă jocul în materie de personalizare
Jannik Sinner câştigă Turneul Campionilor cu victoria în Finala ATP în faţa lui Taylor Fritz
Jannik Sinner câştigă Turneul Campionilor cu victoria în Finala ATP în faţa lui Taylor Fritz
Expiră uleiul de motor? Poți completa dintr-o sticlă desfăcută de multă vreme?
Expiră uleiul de motor? Poți completa dintr-o sticlă desfăcută de multă vreme?
Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au căsătorit în secret. Tânăra este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini de la nuntă
Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au căsătorit în secret. Tânăra este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini de la…
×