LIVE BLOG CM 2018, ziua 2 | Portugalia – Spania 3-3. Hat-trick Ronaldo, dublă Costa și super-gol Nacho! Maroc – Iran 0-1, Egipt – Uruguay 0-1

LIVE BLOG CM 2018, ziua 2 | Portugalia - Spania 3-3. Hat-trick Ronaldo, dublă Costa și super-gol Nacho! Maroc - Iran 0-1, Egipt - Uruguay 0-1
  • Publicat:
  • Actualizat:

Egipt – Uruguay 0-1 (Gimenez 89)

  • Egipt: Elshenawy – Fathy, Gabr,    Hegazy, Shafi – Elneny, Hamed (   Morsy 50) – Warda (Sobhi 82), Said, Trezeguet – Mohsen (Kahraba 63)
  • Uruguay: Muslera – Varela, Gimenez, Godin, Caceres – Nandez (Sanchez 58), Bentacur, Vecino (Toreiro 88), Arrascaeta (Rodriguez 59) – Suarez, Cavani

Maroc – Iran 0-1 (Bouhaddouz  aut. 90+4)

  • Maroc: Munir – Hakimi, Benatia, Saiss – Boussoufa, Ziyech,   El Ahmadi, Harit (Da Costa 82) – N. Amrabat (S. Amrabat 76), El Kaabi (Bouhaddouz 77), Belhanda
  • Iran: Beiramvand – Rezaeiam, Cheshmi, Pouraliganji –    Ansarifard, Ebrahimi (Montazeri 79), Hajsafi,   Shojaei (Taremi 67) –   Jahanbakhsh (Ghoddos 84), Azmoun, Amiri

Portuglia – Spania 3-3 (C. Ronaldo pen. 4, 44, 88 / Diego Costa 24, 55, Nacho 58)

  • Portugalia: Rui Patricio – Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro – W. Carvalho, Moutinho – B. Silva (Quaresma 69), Guedes (Andre Silva 80),   Bruno Fernandes (Joao Mario 68) – Ronaldo
  • Spania: De Gea – Nacho, Pique, Ramos, Alba –   Busquets, Koke – D. Silva (Lucas Vazquez 86), Isco, Iniesta (Thiago Alcantara 70) – D. Costa (Iago Aspas 77)

Minutul 90+4 Final! Ce meci nebun în primul „șoc” al Cupei Mondiale din Rusia.


Minutul 88: EUROGOOOOL CRISTIANO RONALDO! Lovitura liberă de la 25 de metri, despre care vă vorbeam mai devreme, e o capodoperă! Ronaldo își face pașii mici, pendulează scurt, perfect, și balonul se duce superb peste zid, fără șanse pentru David de Gea. 3-3!


Minutul 86: PORTUGALIA ÎNCEARCĂ‚, SPANIA NU CLIPEȘTE. Sunt minutele de final, iar Hierro ordonă un mic pas în spate și-l schimbă pe David Silva cu Lucas Vazquez. Ronaldo e numărul 1 la Portugalia, vrea multe, dar reușește puține. Face rost de o lovitură liberă de la 25 de metri, iar emoțiile cresc!


Minutul 77: SEE YOU, DIEGO! După 77 de minute în care s-a luptat cu toată lumea, l-a pus la punct pe Pepe, a marcat două goluri și a ratat o mare ocazie, Diego Costa e scos de pe teren în, evident, aplauzele fanilor. Intră Iago Aspas, cel care în traducere înseamnă mai multă viteză și prospețime într-o linie ofensivă și așa foarte periculoasă.


Minutul 71: LA CÂȚIVA CENTIMETRI DE HATTRICK. Jordi Alba e un tren pe partea stângă, face brazde și urcă la fiecare cinci minute, iar o incursiune a fundașului stânga aduce o nouă mare ocazie. Pasează perfect pentru Diego Costa, dar vârfului de la Atletico îi lipsesc câțiva centimetri pentru a marca al treilea gol. Portugalia primește semnale de alarmă la fel cum a primit și în prima repriză. Să vedem dacă înțelege ceva din ele.


Minutul 68: SANTOS TRAGE PRIMELE „GLOANȚE”. Iese Bruno Fernandes, inexistent și cu cartonaș galben, și intră Joao Mario, mijlocașul care a făcut un EURO 2016 excelent. Mai multă tehnică, mai multă viziune, încă un om de ultimă pasă. Apoi Quaresma îi ia locul lui Bernardo Silva, iar stadionul „erupe” în aplauze când Iniesta e înlocuit cu Thiago.


Minutul 64: FURIA ROJA E ÎN LUMEA EI. Spania a ajuns exact în poziția pe care o căuta de la startul meciului: e în avantaj. Cum se traduce asta? David Silva, Isco și Iniesta confiscă și vor confisca mingea, spațiile sunt și vor fi acoperite de Busquets și Koke, iar Ramos și Pique au și vor avea grijă de defensivă. Misiunea Portugaliei e a naibii de complicată, pentru că Spania e o echipă aproape imposibil de învins când preia conducerea.


Minutul 58: GOOOOOOL SPANIA! Portugalia nu apucă să-și dea seama ce a lovit-o, iar Furia Roja arată câtă forțe are. Combină Iniesta și Isco, defensiva lui Santos respinge neglijent o minge, apoi asistăm la un gol de generic. Din prima, cu exteriorul de la marginea careului, Nacho prinde un șut perfect, imprimă mingii un efect superb și execuția lovește ambele bare înainte de a intra în poartă!


Minutul 55: GOOOOOOL SPANIA! Iniesta bate foarte bine o loviură liberă, Sergio Busquets câștigă duelul aerian cu Guerreiro, retrimite în fața porții și acolo apare golgheterul Diego Costa. Pune latul din fața lui Pepe, îl învinge pe Rui Patricio, face 2-2 și devine al treilea marcator al unei duble, după Golovin și Cristiano Ronaldo.


Minutul 46: LET’S PLAY. Reîncepe meciul de la Soci, fără vreo schimbare în cele două echipe de start. Urmează 45 de minute în care Spania trebuie să forțeze măcar egalul, pentru că, altfel, va avea șanse mici să mai prindă primul loc în grupă.


Minutul 45+2: SPECTACOLUL IA PAUZĂ‚. Gianluca Rocchi fluieră finalul primei reprize după 45 de minute în care am avut de toate. Un penalty controversat, un gol marcat după un fault de atac, o bară după un șut genial al lui Isco și o mare greșeală a celui mai bun portar al lumii.


Minutul 44: GOOOOL PORTUGALIA! Și ce gafă! Ronaldo primește o pasă de la Goncalo Guedes, nu stă pe gânduri și șutează de la marginea careului, cu stângul, pentru a ne da ocazia să asistăm la o eroare de proporții a lui De Gea. Execuția e slabă, dar cel considerat cel mai bun portar al lumii scapă mingea în poartă inexplicabil. Și uite așa se duce pe aba sâmbetei munca de o repriză a Spaniei!

Minutul 42: EXPERIENȚA…Portugalia a trecut prin multe în ultimii ani, iar meciurile tari au călit-o și au făcut-o să știe cum să gestioneze momentele grele. De aceea, lusitanii încep să țină mai mult de minge, chiar dacă posesia e puțin periculoasă pentru poarta lui De Gea, totul pentru a domoli asaltul vecinilor.

Între timp, Isco își încearcă din nou norocul, cu stângul la colțul stâng, dar nu face destul pentru a-i da emoții lui Rui Patricio.


Minutul 35: MAȘINĂ‚RIA FUNCȚIONEAZĂ‚. Spaniolii se găsesc mult mai ușor, găsesc și culoarele de pasă, iar o centrare a lui Jordi Alba e reluată puțin pe lângă poartă de Andres Iniesta. E minutul 36 și comentatorul TVR remarcă bine că portughezii nu s-au mai apropiat de poarta lui De Gea. Iar Fernando Santos are privirea omului conștient că trebuie să schimbe ceva. Să vedem ce!


Minutul 31: ȘI ACȚIUNEA CONTINUĂ‚. Spania are mingea, urcă liniile și devine vioara întâi, în timp ce Portugalia e puțin depășită de ritmul impus de Koke, Iniesta și Busquets. Bruno Fernandes ia primul cartonaș galben al meciului, iar fanii portughezi au umplut internetul cu faza în care Diego Costa l-a lovit pe Pepe, înaintea golului egalizator.


Minutul 25: BARĂ‚ ISCO! Un gol al lui Diego Costa. De atât a avut nevoie Spania pentru a se activa! Isco își aduce aminte că a fost un adevărat magician în preliminarii, intră în careu și șutează superb, dar execuția sa lovește bara, apoi cade pe linia porții. Se duce disperat spre Rocchi, cere proba video, dar italianul îi spune că s-a trezit prea târziu. Ce gol ar fi fost!


Minutul 23: GOOOOOL SPANIA! Nacho aruncă o minge lungă spre Diego Costa, apoi atacantul lui Atletico Madrid arată de ce e printre cei mai buni nouari din fotbalul modern. Îl faultează evident pe Pepe înainte să pună stăpânire pe balon, dar creează o fază ed care nu mulți sunt capabili. Înconjurat de trei fundași, găsește culoarul perfect pentru șut, trage tare, pe jos, și Rui Patricio rămâne fără replică!


Minutul 17: MAXIMUM DIN ORICE. La 13 minute de la golul marcat, Cristiano Ronaldo îi mai oferă un avantaj echipei sale. Cade spectaculos după ce e faultat de Busquets, iar Rocchi scoate primul cartonaș galben al meciului. De ce e important? Pentru că Busquets e cel mai important om de la mijlocul terenului, iar un avertisment primit devreme îl expune teribil, mai ales că vor urma zeci de contraatacuri în viteză ale adversarilor.


Minutul 13: TOȚI ÎN APĂ‚RARE, DOI ÎN ATAC. Nu trece mult și Portugalia face pasul în spate, iar puștiul Goncalo Guedes pierde o ocazie importantă. Pleacă pe contraatac, e ajutat de Ronaldo în stânga, dar nu dă drumul la timp la minge și e oprit de fundașii spanioli.

Iar imaginea de mai jos e grăitoare pentru tactica portughezilor.


Minutul 8: FURIA LINIȘTITĂ‚. Reacția de orgoliu a Spaniei se lasă așteptată, chiar dacă fosta campioană mondială pune stăpânire pe balon. Diego Costa e puțin imobil, iar greul începe deja să cadă pe cei trei mijlocași din spatele lui.


Minutul 4: GOOOOOL PORTUGALIA! Cu siguranța omului care a fost pus de sute de ori în asemenea situații, CR7 îl ignoră pe De Gea, care încearcă un mic joc psihologic, trage în dreapta spaniolului și deschide scorul după doar patru minute!

Și recordurile încep. Cu golul din poarta lui De Gea, CR7 a devenit al patrulea fotbalist care marchează la patru Cupe Mondiale, după nemții Uwe Seller și Miro Klose și legendarul Pele.


Minutul 3: PENALTY PORTUGALIA! Cristiano Ronaldo intră în viteză în careu, își lasă piciorul drept în spate, îl păcălește pe Nacho, dar, din nefericire, și pe Gianluca Rocchi. Italianul acordă penalty, deși nu a avut în față decât o încercare de (să nu-i spunem simulare) forțare. Bate tot Ronaldo!


Minutul 1: SĂ‚ ÎNCEAPĂ‚ SHOW-UL! Ronaldo vs. Isco, Santos vs. Hierro, Pepe vs. Ramos. A început Portugalia – Spania, cu italianul Gianluca Rocchi la centru și o rețetă extraordinară.


Sfatul meu? Stați cu ochii pe Goncalo Guedes, merită!


20:45 Cel mai așteptat meci al fazei grupelor vine la pachet cu o atmosferă senzațională la Sochi. Spaniolii sunt mai mulți și asigură fondul sonor, dar portughezii răspund cu multe bannere cu chipul lui Cristiano Ronaldo.


20:20 NE MUTĂ‚M LA SOCI. Încă sub șocul norocului iranienilor, trecem la Portugalia – Spania, cel mai așteptat meci din faza grupelor. Și avem echipele de start alese de Fernando Santos și Fernando Hierro, unele în care-și fac apariția multe vedete. Goncalo Guedes e partenerul lui Ronaldo din atac, în timp ce Nacho îl înlocuiește pe Dani Carvajal în dreapta defensivei spaniole. De la mijloc în sus, Furia Roja arată foarte bine, cu David Silva, Isco și Iniesta în spatele lui Diego Costa.


Minutul 90+6: FINAL DE MECI, MOMENT ISTORIC PENTRU IRAN! Grație autogolului lui Bouhaddouz, echipa lui Carlos Queiroz obține a doua victorie din istorie la Cupa Mondială și e primul lider al Grupei B!


Minutul 90+4: GOOOOOOL IRAN! Lovitură de teatru la Sankt Petersburg! Ansarifard centrează din stânga, Bouhaddouz vrea să repingă dar trimite în propria poartă și începe sărbătoarea asiaticilor!


Minutul 90:  AM VREA SĂ‚ VĂ‚ SPUNEM CEVA, DAR NU PREA AVEM CE. Mingi înalte ale marocanilor, respingeri ale iranienilor și…cam atât! De la margine se arată șase minute de prelungire, adică 360 de secunde în care iranienii vor trage de timp, iar marocanii vor încerca să mai dea două-trei atacuri periculoase.


Minutul 81: ÎN SFÂRȘIT, O OCAZIE! Belhanda se joacă cu doi fundași adverși, pasează la Ziyech, iar fotbalistul lui Ajax nu stă pe gânduri și șutează din prima, cu stângul, la colțul scurt. Beiramvand se întinde și respinge în corner, iar noi ne luăm pixurile și consemnăm primul șut pe poartă din repriza a doua. A fost nevoie de 36 de minute pentru a-l vedea…


Minutul 72: CÂND GHINIONUL LOVEȘTE. Norim Amrabat, cel mai bun jucător al Marocului în acest meci, cade rău după un duel umăr la unu cu Amiri, cere de urgență intervenția mediculuui și veștile sunt proaste pentru Renard și ai lui. Mijlocașul dreapta al lui Leganes nu va mai continua. Iar Rezaeiam are de dat o bere (sau un suc?), pentru că Amiri tocmai l-a scăpat de omul care i-a făcut viața un calvar. Intră Sophiane Amrabat, care are 15 minute pentru a ne arăta ce poate. Iese și ineficientul El Kaabi și intră Bouhaddouz.


 


Minutul 68: QUEIROZ MUTĂ‚ PRIMUL. La debutul la a treia Cupă Mondială din carieră, Shojaei iese de pe teren după 68 de minute în care s-a făcut remarcat doar prin primirea unui cartonaș galben. Intră Taremi, de la care sperăm că va reuși, cumva, să revitalizeze jocul ofensiv al Iranului. Baftă, Mehdi, vei avea nevoie! 🙂


Minutul 58: NIMIC NOU PE FRONTUL SANKT PETERSBURG. Ajungem într-un punct al meciului de care, oarecum, ne temeam. Apetitul marocanilor pentru fotbalul ofensiv a dispărut, Iranul nu face nimic în plus față de prima repriză și de aici ne alegem cu un ritm lent, sacadat, dominat de faze nereușite. Probabil va fi și mai rău odată cu trecerea timpului, pentru că iranienii vor fi atrași și mai mult de ideea de a pleca cu un punct, iar energia marocanilor nu va mai exista. Sau va fi puțină.


Minutul 49: BACK TO BASICS. Marocanii revin la tactica din startul meciului și pistonează flancul lui Amrabat, sesizând slăbiciunile lui Rezaeiam și Ansarifard. Și dintr-o centrare bună a lui Amrabat, a patra în acest meci, apare o nouă ocazie, dar Harit reia slab, din câțiva metri, paralel cu poarta.

Și încă o statistică din prima repriză. Marocul a avut 205 pase reușite din 246 încercate, Iranul se poate lăuda cu doar 62 din 110.


Minutul 46: PUNCT ȘI DE LA CAPĂ‚T. Ne întoarcem la Sankt Petersburg pentru repriza a doua, fără schimbări în echipele de start.

Și cred că e momentul pentru niște scuze față de suporterii celor două echipe. Într-adevăr, nu sunt foarte, foarte mulți, dar atmosfera e mai mult decât plăcută. Dacă ar fi și jocul…


Minutul 45+2: După o primă repriză în care nu a avut nicio decizie importantă de luat și a acordat două cartonașe galbene, Cuneit Cakir fluieră pentru ultima dată și îi trimite la vestiare pe cei 22 de eroi. Statisticile sunt de partea Marocului (68% posesie, nouă șuturi spre poartă și două pe poartă, trei cornere), dar Iranul a reușit să echilibreze jocul în partea a doua a reprizei și a demonstrat că nu e chiar victimă sigură.

Dacă aveți o favorită, puteți vota în sondajul de pe contul oficial de twitter al Cupei Mondiale:


Minutul 43: CÂND PRIMA TA OCAZIE E…MONUMENTALĂ‚! Mijlocul Marocului, prin Belhanda, dă greș într-un moment foarte prost, iar Iranul are nevoie de doar o recuperare și o pasă pentru a face rost de o șansă incredibil de mare. Ebrahimi îl vede pe Azmoun țâșnind, pasează perfect pe culoar și îl lasă singur cu Munir, dar vârful iranienilor trage prost, jos, în stânga, și goalkeeper-ul marocanilor reușește să respingă. E o ocazie cu care Iran se va mai întâlni foarte greu pe durata acestei Cupe Mondiale.


Minutul 40: LINIȘTE. Acțiunea din atacul Marocului a dispărut și, cum Iran nu dă semne că vrea să iasă din „carapace”, rezultatul e nefast pentru spectatorul neutru. Pase greșite, greșeli personale și tot tacâmul pentru un fotbal urât, neatractiv.

Cam așa ceva:


Minutul 34: PARK THE BUS, VARIANTA QUEIROZ. Englezii ne oferă un grafi interesant, care vorbește de la sine despre cât de defensivă a fost echipa Iranului în prima jumătate de oră.


Minutul 30: NU MERGE PE DREAPTA. ÎNCERCĂ‚M PE STÂNGA. Amrabat a obosit puțin și nu mai e la fel de căutat cu mingi, iar minutul 30 e cel în care puștiul Harit, 20 de ani, ia prima acțiune pe cont propriu. Face un slalom frumos printre fundași, vrea să prindă colțul lung, dar nu nimerește decât în brațele portarului iranian.


Minutul 25: ORDINUL LUI QUEIROZ ȘI URMAREA LUI. Portughezul de pe banca Iranului a văzut destule meciuri încât să-și dea seama că echipa sa nu are foarte multe șanse dacă joacă pe două linii tot meciul, așa că face unele mici retușuri tactice și jocul Iranului începe să se schimbe puțin. apare prima ocazie, cu șutul vârfului Azmoun, din careu, ducându-se pe lângă poartă.


Minutul 21: CIFRELE CARE SPUN TOTUL. Maroc are posesie 77%, a încercat deja șase șuturi spre poartă și a avut trei cornere, în timp ce Iran are…zero peste tot. Să nu uităm, însă, că nu statistica e importantă, ci rezultatul.


Minutul 17: PANICĂ‚. O minge aruncată de Boussoufa în careul iranielor aduce o ocazie uriașă pentru marocani. După o recentrare, El Ahmadi e blocat de un fundaș, dar mingea ajunge fix la căpitanul Benatia, aflat în poziție bună. Fundașul nu stă pe gânduri, trage, dar Beiramvand iese puțin în față și salvează eroic.

Primele concluzii sunt că Maroc e o echipă cu oarecare potențial, în timp ce Iran nu prea are ce să ofere.


Minutul 11: ARE CINE SĂ‚ IA OCHII. Herve Renard are 49 de ani, dar parcă nu-și arată vârsta. Mai are și obiceiul de a îmbrăca o cămașă albă la fiecare meci, iar asta le place deja fanilor fotbalului.


Minutul 8: PRIMA MARE OCAZIE. Jocul marocanilor continuă să-l aibă drept centru de greutate pe Amrabat, iar o lansare spre atacantul dreapta duce la prima mare ocazie, după o respingere greșită a iranienilor. El Kaabi are șansa unui șut de la marginea careului de 16 metri, dar trimite puțin pe lângă poarta lui Beramvand.


Minutul 4: PRESIUNE. Marocul începe ofensiv, se proclamă echipa mai bună, pasează bine și Iranul are noroc încă din start. Mai întâi o centrare a lui Amrabat nu mai ajunge la Benatia, apoi același Amrabat pune o minge pe capul lui Belhanda, dar reluarea decarului, de la colțul scurt, trece pe lângă poartă.

Au trecut doar patru minute, dar se pare că strategia Iranului nu diferă cu mult față de cea de la Cupa Mondială din 2014, când s-au apărat pe două linii. Atunci au reușit un 0-0 cu Nigeria și au fost aproape să încurce Argentina, dar un gol marcat târziu de Messi, din lovitură liberă, le-a stricat planurile. În ultimul meci, au pierdut clar cu Bosnia, scor 3-1.


Minutul 1: Moment istoric pentru fotbalul din Iran! La 34 de ani, mijlocașul stânga Masoud Shojaei devine primul fotbalist din istoria țării care participă la trei Cupe Mondiale. E pe teren azi, după ce a jucat în 2006 și 2014.


18:00 START ÎN GRUPA B! Cei 22 de jucători au cântat cu mândrie imnurile naționale, iar Cuneit Cakir a fluierat startul primei partide din grupa din care fac parte ultimele două campioane europene. Din păcate, nu sunt foarte mulți spectatori pe stadionul de peste un miliard de euro al celor de la Zenit Sankt Petersburg, dar fanii marocani se chinuie să creeze o atmosferă frumoasă.


17:40 El e Hakim Ziyach, fotbalistul de la Ajax prezentat drept marea speranță a marocanilor. Are 25 de ani, e deja curtat de cluburi importante din Europa, iar astăzi își va face debutul la o Cupă Mondială. Să-l urmărim, s-ar putea să merite.


17:30 Pentru că vorbim despre Grupa B, din care face parte Portugalia, e de datoria noastră să vă înștiințăm despre problemele de care se lovește Cristiano Ronaldo. Pe larg despre situația starului portughez, aici:


17:15 Odată misiunea lui Cavani și Suarez terminată cu noroc, facem trecerea spre Grupa B și primul ei meci de la această Cupă Mondială. Maroc – Iran se joacă de la ora 18:00, la Sankt Petersburg, la adăpostul a 25 de grade Celsius și cu câțiva jucători interesanți pe teren.

Marocanii propun câteva nume interesante și, pe hârtie, încep în 3-4-3. Benatia e stâlpul defensivei, Ziyech, de la Ajax, și decarul Belhanda, de la Galatasaray, sunt atuurile lui Herve Renard. De partea cealaltă. Carlos Queiroz ne anunță că intră tot într-un 4-3-3, dar bănuiala noastră e că Iranul va adopta, totuși, o formulă ceva mai defensivă. Ne vom lămuri odată cu startul partidei.


Egipt – Uruguay 0-1 (Gimenez 89)

  • Egipt: Elshenawy – Fathy, Gabr, Hegazy, Shafi – Elneny, Hamed (Morsy 50) – Warda (Sobhi 82), Said, Trezeguet – Mohsen (Kahraba 63)
  • Uruguay: Muslera – Varela, Gimenez, Godin, Caceres – Nandez (Sanchez 58), Bentacur, Vecino (Toreiro 88), Arrascaeta (Rodriguez 59) – Suarez, Cavani

16:55 Final de meci. S-a terminat al doilea meci al grupei A. Uruguay câștigă meritat după aspectul jocului, 1-0, și, la fel ca Rusia, are trei puncte după prima etapă. Lucrurile par destul de clare în Grupa A, cu Uruguay și Rusia urmând să se lupte pentru primul loc. CLICK AICI PENTRU CRONICA MECIULUI

Clasamentul Grupei A:


16:48 GOOOOOOOOOOOOOOL Uruguay! Jose Gimenez pune capul excelent la o centrare din corner a lui Carlos Sanchez și îl învinge pe Elshenawy cu o execuție plasată. Echipa lui Oscar Tabarez e în avantaj în sfârșit, după multe ocazii ratate.


16:46 Barăăăăăă! Cavani obține o lovitură liberă în marginea careului de 16 metri al egiptenilor, tot el execută și trage în bară, iar apoi mingea este respinsă din zona fierbinte de teren.


16:42 Ce șut Cavani! Încă o ocazie importantă pentru uruguayeni. Din nou Suarez și Cavani în prin-plan. Atacantul Barcelonei îi așează perfect o minge vârfului de la PSG, iar acesta trage din prima, fără preluare, dar balonul lovește bara.


16:30 Din nou Suarez!!! Atacantul Barcelonei a ratat a treia ocazie importantă pentru Uruguay! Lansat din nou bine de Cavani, acesta a preferat să încerce un dribling în locul unui șut, iar portarul Elshenawy a reținut.


16:07 Luis Suarez rămâne singur cu portarul Elshenawy după o combinație bună și o lansare a lui Cavani, dar trage în genunchiul goalkeeperului egiptean.


16:00 A început repriza a doua!


15:45 Prima repriză se încheie la egalitate, 0-0. Sud-americanii nu au pierdut niciodată în fața unei selecționate africane. În partea a doua a jocului e așteptat să intre și starul egiptenilor, Salah.


15: 35 Warda a încercat o lovitură spectaculoasă, pe spate, nu a reușit să lovească mingea și a căzut rău, jocul fiind întrerupt pentru ca egipteanul să-și poată reveni.


15:20 Primul corner al partidei și prima ocazie importantă a meciului. Totuși, Luis Suarez a ratat incredibil, trimițând mingea în plasa laterală, deși se afla la doar câțiva metri de poartă. Warda


15:10 Primul șut pe poartă a venit abia în minutul 8, faza aparținând naționalei statului Uruguay, Cavani fiind autorul.


15:00 S-a dat startul meciului, pe un stadion care nu e arhiplin. Sud-americanii sunt în ofensivă.


14:50 E limpede! Uruguay are atac letal. Iată primul 11. Godin e căpitan.

14:30 „Faraonii”, urmăriți pas cu pas de camerele video, cu puțin timp înaintea începutului partidei.

13:30 Englezii de la Mirror anunță că Hector Cuper nu va începe partida cu Uruguay cu Mo Salah în formula de start. Vedeta lui Liverpool s-a recuperat după accidentarea la umăr din finala Ligii Campionilor, 1-3 cu Real, dar selecționerul argentinian a decis că Salah va fi trecut pe lista rezervelor în partida din Grupa A a CM.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Înfiorător! Ce a apărut la locul accidentului din Roșiori? Oamenilor care trec pe stradă nu le vine să creadă
Înfiorător! Ce a apărut la locul accidentului din Roșiori? Oamenilor care trec pe stradă nu le vine să creadă
Scoțienii au văzut ce a făcut Clement cu Ianis Hagi și au rămas perplecși: „Găsiți voi explicația”
Scoțienii au văzut ce a făcut Clement cu Ianis Hagi și au rămas perplecși: „Găsiți voi explicația”
Primele imagini de la nunta lui Jador și a Oanei Ciocan! Cântărețul și aleasa lui s-au căsătorit în a treia zi de Crăciun. Cum a arătat mireasa în ziua cea mare și cine le-a fost alături la evenimentul important?
Primele imagini de la nunta lui Jador și a Oanei Ciocan! Cântărețul și aleasa lui s-au căsătorit în a treia…
Juri Cisotti ar fi luat decizia finală! Dorit cu insistenţă de FCSB şi Dinamo, starul Oţelului s-a decis cu ce echipă va semna
Juri Cisotti ar fi luat decizia finală! Dorit cu insistenţă de FCSB şi Dinamo, starul Oţelului s-a decis cu ce…
Fotbalistul care refuză să se transfere la FCSB! Florin Tănase ştie motivul: “Nu vrea să-l supere, e o altă situaţie”
Fotbalistul care refuză să se transfere la FCSB! Florin Tănase ştie motivul: “Nu vrea să-l supere, e o altă situaţie”
Cum arată astăzi Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea. Operațiile estetice i-au schimbat complet fizionomia! Nici nu zici că mai este cea din trecut
Cum arată astăzi Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea. Operațiile estetice i-au schimbat complet fizionomia! Nici nu zici că…
Victor Cornea a părăsit-o pe Andreea Bălan chiar în ziua de Crăciun. Anunțul făcut de sportiv
Victor Cornea a părăsit-o pe Andreea Bălan chiar în ziua de Crăciun. Anunțul făcut de sportiv
BANCUL ZILEI. Bulă intră într-o bancă și retrage 250.000 lei. Îi numără cu mare atenție...
BANCUL ZILEI. Bulă intră într-o bancă și retrage 250.000 lei. Îi numără cu mare atenție...
"Ţeapa" luată de o femeie după ce a plătit 400 de lei să rezerve un penthouse de Revelion
Scoaterea AMIGDALELOR în copilărie poate avea un impact DRASTIC asupra vieții!
Scoaterea AMIGDALELOR în copilărie poate avea un impact DRASTIC asupra vieții!
Logodnica lui Ștefan Târnovanu, răvășitoare în costum de baie! Loredana se bucură de o vacanță exotică alături de portarul FCSB-ului
Logodnica lui Ștefan Târnovanu, răvășitoare în costum de baie! Loredana se bucură de o vacanță exotică alături de portarul FCSB-ului
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
Așa scăpăm de Călin Georgescu. Ion Cristoiu aruncă bomba: S-a îmbolnăvit!
Așa scăpăm de Călin Georgescu. Ion Cristoiu aruncă bomba: S-a îmbolnăvit!
VIDEO Filmul accidentului de pe Drumul Morții. Ce spun vecinii. Tatăl șoferului a leșinat când a aflat:
VIDEO Filmul accidentului de pe Drumul Morții. Ce spun vecinii. Tatăl șoferului a leșinat când a aflat: "Ferească Dumnezeu! Nu…
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
Premieră în 2024 pentru arbitrajul românesc: Trei centrali în Liga Campionilor
Premieră în 2024 pentru arbitrajul românesc: Trei centrali în Liga Campionilor
Ce vehicule poți conduce în 2025 cu permis Categoria B? Aceste reguli se aplică și în spațiul Schengen?
Ce vehicule poți conduce în 2025 cu permis Categoria B? Aceste reguli se aplică și în spațiul Schengen?
Oana Roman, mesajul emoționant despre Mioara, mama ei și dorul pe care i-l poartă. Ce i-a zis fiica ei, Isa, de Crăciun
Oana Roman, mesajul emoționant despre Mioara, mama ei și dorul pe care i-l poartă. Ce i-a zis fiica ei, Isa,…
×