LIVE BLOG | Preliminariile EURO 2020: Malta – România 0-4. Trei goluri au fost marcate de jucători de la U21. Cum arată clasamentul Grupei F

LIVE BLOG | Preliminariile EURO 2020: Malta - România 0-4. Trei goluri au fost marcate de jucători de la U21. Cum arată clasamentul Grupei F
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Rezultatele României din acestă campanie pentru EURO 2020: 1-2 cu Suedia, 4-1 cu Feroe și 2-2 cu Norvegia.
  • La EURO 2020 se califică numai primele două clasate din fiecare grupă.

Malta – România 0-4 (Pușcaș 7, 29, Chipciu 34, D. Man 90+3)
Arbitru: Dennis Higler. Asistenți: Davie Goossens și Joost van Zuilen (Olanda)

Malta: Bonello – Z. Muscat, Agius (cpt.), S. Borgs, Zerafa – R. Muscat, Fenech (Grech 59), Mbong, Corbolan (Montebello 84) – Effiong, Gambin (Mifsud 67)
Rezerve: Hogg, Haber – Apap, Xuereb, Zerafa, Kristensen, Mintoff, Caruana, Vella, Nwoko
Selecționer: Ray Farrugia

România: Tătărușanu (cpt.) – Chipcius, I. Cristea, Nedelcearu (Săpunaru 34), Bancu – I. Hagi, R. Marin, T. Băluță, A.Maxim (Rotariu 75) – Pușcaș, Keșeru (D. Man 65)
Rezerve: I. Radu, Lung jr. – Anton, Toșca, Nistor, Țucudean, Stanciu, Grozav, Deac
Selecționer: Cosmin Contra

Clasament LIVE Grupa F

  1. Spania – 12p.
  2. Suedia – 7p.
  3. România – 7p.
  4. Norvegia – 5p.
  5. Malta  – 3p.
  6. Insulele Feroe – 0p.

Minutul 90+4: Final de meci! România câștigă cu 4-0 și egalează Suedia, care a pierdut cu 3-0 la Madrid. Norvegia s-a impus și ea în Feroe, cu 2-0. În septembrie, România va înfrunta Spania și Malta, pe teren propriu.


Minutul 90+3: GOOOL România! Dennis Man a pătruns în careu, l-a fixat cu privirea pe Bonello, după care a plasat mingea la colțul lung pentru 4-0. E primul gol marcat de jucătorul FCSB-ului la echipa națională.


Minutul 85: Norvegia și Spania au rezolvat celelalte două jocuri. Nordicii au 2-0 în Feroe, iar Morata tocmai a transformat de la 11 metri, contra Suediei, astfel că ibericii vor avea punctaj maxim după patru etape.


Minutul 70: Eliminare! Chipciu a comis un fault în flancul drept, iar centralul Dennsi Higler i-a acordat al doilea cartonaș galben. Chipciu a avut o intrare întârziată, din spate, iar vestea proastă este că va rata meciul cu Spania de pe Arena Națională.


Minutul 68: Asalt al României. Dennis Man a scăpat singur cu portarul Bonello, dar l-a luat la țintă pe maltez. A urmat o „torpilă” a lui Răzvan Marin, care a mușcat din bara transversală.


Minutul 67: Ocazie pentru Maxim. Jucătorul lui Mainz a primit în careu, a șutat la colțul lung, dar Bonello a respins în lateral. Rămâne 3-0 pentru România.


Minutul 63: Așa da! Spania a deschis scorul în meciul cu Suedia. Sergio Ramos a marcat de la 11 metri.


Minutul 49: Norvegia a marcat în Feroe, la Madrid e 0-0.


Minutul 46: S-a reluat partida. Nu s-au efectuat modificări la pauză.


Minutul 45+2: Pauză! România conduce cu 3-0, dar accidentarea lui Nedelcearu ne îngrijorează. Mai ales că este convocat pentru EURO U21. În celelalte două jocuri din Grupa F, Insulele Feroe – Norvegia și Spania – Suedia, scorul este 0-0.


Minutul 45: Maltezii se pot mândri cu un banner sugestiv: „Small island…big balls” 🙂


Minutul 34: GOOOL România! Chipciu catapultează mingea în vinclul porții adverse, cu un șut de la 21 de metri. Portarul a fost prins puțin ieșit din poartă, iar Chipciu l-a executat pentru 3-0. Partea proastă e că Nedelcearu a fost schimbat cu Săpunaru, după ce în minutul 30 a fost lovit de Corbolan cu genunchiul în figură, în urma unui duel în flancul stâng.


Minutul 29: GOOOL România! Pușcaș reușește dubla și lucrurile devin din ce în ce mai clare. Pușcaș i-a călcat lui Keșeru, care i-a întors serviciul și l-a lăsat singur cu portarul advers. Atacantul lui Palermo a marcat cu sânge rece, la colțul lung, iar acum așteptăm un gol din partea Spaniei.


Minutul 25: Vești bune de la Madrid. Spania domină. În primele 25 de minute, ibericii au avut o posesie de 80% și patru șuturi pe spațiul porții. Mai mult decât atât, spaniolii au reușit să înscrie în minutul în minutul 17, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.


Minutul 19: Scăpăm cu fața curată. Maltezii ne-au prins pe contraatac, 3 contra 2, dar Corbolan a fost egoist și a preferat să șuteze de la 16 metri, în loc să paseze în stânga. Tătărușanu a prins fără probleme.


Minutul 16: Bară! Ianis Hagi l-a lansat pe Pușcaș, care a zburat pe lângă apărătorii maltezi, a driblat și portarul, dar a trimis în bară. Rămâne 1-0 pentru elevii lui Contra. În Spania – Suedia scorul este 0-0.


Minutul 15: Maltezii cu posesia, noi cu golul. România a marcat la prima ocazie importantă, dar îngrijorător este că nu reușim să ținem de minge. Maltezii au avut posesia în 60% din timp.


Minutul 7: GOOOL România! Pușcaș a deschis scorul la capătul unui contraatac. Bancu a centrat în șase metri, Pușcaș a lovit greșit mingea, dar balonul s-a scurs în plasa porții. Portarul gazdelor se culcase, astfel că n-a mai putut face nimic.


Minutul 6: Ocazie pentru Malta! Tătărușanu a ieșit greșit la o lovitură de colț a gazdelor, iar Magius a trimis peste poarta goală. Gazdele au început meciul cu multă încredere.


Minutul 1: Start în Malta! Suntem obligați să câștigăm și sperăm ca Spania să învingă Suedia.


20:19 Avem echipele de start. Cosmin Contra a decis în cele din urmă că joace din nou cu Pușcaș și Keșeru. Ianis Hagi și Maxim sunt titulari. Iulian Cristea debutează în naționala de seniori.


19:00 Contra schimbă sistemul. Conform informațiilor apărute în spațiul public, așa ar urma să arate echipa de start a României în meciul cu Malta: Tătărușanu – Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu – R. Marin, T. Băluță – C. Deac, I. Hagi, A. Maxim – Keșeru


Selecționerul Cosmin Contra a anunțat că Romario Benzar nu va face parte din lotul României pentru meciul cu Malta, de luni, 9 iunie. Fundașul celor de la FCSB a primit „verde” de la staff-ul tehnic pentru a se întoarce în țară.

„Guriță” a făcut anunțul la conferința de presă premergătoare meciului din Malta. Alexandru Chipciu va fi, cel mai probabil, titularizat pe postul de fundaș dreapta, așa cum s-a întâmplat și în Norvegia. Cristi Manea se mai număra printre „favoriții” lui Contra pentru acest post, dar campionul României cu CFR a plecat în Italia cu naționala U21: „Benzar a avut o problemă de familie. Suntem oameni, trebuie să înțelegem anumite situații și e clar că această situație cerea plecarea jucătorului”, a spus Contra, la conferința de presă.

MALTA – ROMÂNIA, live pe ProTV și liveblog pe www.prosport.ro

Romario Benzar nu a evoluat nici în partida cu Norvegia, de la Oslo, încheiată la egalitate, 2-2. În meciul cu Malta, Contra nu se poate baza nici pe serviciile lui Dragoș Grigore, suspendat datorită cartonașelor galbene.

  • 15 selecții a adunat Romario Benzar la prima reprezentativă a echipei naționale. Fundașul de 27 de ani este cotat de site-urile de specialitate la două milioane de euro.

„Avem nevoie de prospețime”

„Ceea ce încercăm să evităm este să nu se întâmple vreo surpriză. E clar că tratăm foarte serios acest meci cu Malta, chiar dacă venim după un rezultat pozitiv cu Norvegia, am reușit să scoatem un egal prețios. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci, orice meci este periculos dacă nu-l tratezi cu seriozitate. Vor fi anumite schimbări în echipă. La meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens, avem nevoie de prospețime”, a mai spus Cosmin Contra.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen