LIVE BLOG | Idei avem, dar cine să le concretizeze? România – Norvegia 21-23, în primul meci de la Campionatul European din Suedia

LIVE BLOG | Idei avem, dar cine să le concretizeze? România - Norvegia 21-23, în primul meci de la Campionatul European din Suedia
  • Publicat:
  • Actualizat:

Naționala României s-a înclinat în această seară, la Helsinborg, scor 21-23 (11-13), în fața Norvegiei, în primul meci din Grupa D a Campionatului European din Suedia. Cu câteva mâini moarte în teren, tricolorele n-au rezistat unui joc nu sclipitor, dar constant al nordicelor. Cu erori mari în ofensivă, cu mingi oferite cadou adversarelor, România a scăzut ritmul în partea a doua a reprizei întâi și nu a găsit antidot pentru a o anihila pe Nora Mork (1,68 m!). Interul Norvegiei a aruncat din toate pozițiile, iar Paula Ungureanu a fost înlocuită în partea a doua cu Denisa Dedu.

23:15 Meciul se încheie, România pierde primul meci de la Campionatul European, 21-23 cu Norvegia, actuala campioană europeană și mondială, la finele unui joc în care naționala lui Ambros Martin a avut mari fluctuații în joc.

23:10 În inferioritate numerică, Zamfir aruncă necruțător de la peste 9 metri și România e din nou în grafic. Nordicele joacă rapid și obțin o lovitură de la 7 metri, concretizată de Oftedal, 20-23. Eliza Buceschi marchează prin evitarea adversarului, 21-23

23:08 Mork ratează o lovitură de la 7 m, dar nu profităm, la 19-21. Neagu aruncă în bară. Norvegiencele duc atacul spre pre-pasiv, dar Neagu e trimisă pe bancă două minute. Oftedal înscrie din 7 m, 22-19, minutul 58.

23:03 Defensiva mult mai sigură își spune cuvântul, iar mingea începe să circule mai rapid în atac. Chiper se demarcă excelent și reduce din diferență, 19-21. Au mai rămas 7 minute

22:59 Trăim doar prin sclipirile Cristinei Neagu. Interul de la Buducnost înscrie printr-o aruncare de picioare, înșelătoare, 17-21. Avem și poartă: Denisa Dedu are o nouă intervenție fenomenală. Ne apropiem la trei lungime, 18-21, după golul înscris din 7 m de Laura Chiper

22:55 Camilla Herrem reușește golul meciului, cu efect, mingea ocolind-o pe Denisa Dedu, 15-19. Nu găsim soluții în atac, iar aruncările tricolorelor devin previzibile. Christiansen pătrunde nestigherită și duce scorul la 20-15, cinci goluri diferență și meciul pare jucat în contextul în care schemele României sunt sortite eșecului. Zamfir accelerează și înscrie, 16-20.

22:53 Nordicele se distanțează la patru goluri, nu existăm în ofensivă. Apărarea adversarelor se deschide ca un evantai, Geiger e ținută pe bancă. Chiper reduce din diferență, 15-18.

22:48 Buceschi irosește o lovitură de la 7 m, la 14-16, Mork nu iartă din nicio poziție și reușește golul 7, 14-17

22:41 România înscrie primul gol pe contratac, prin Iuganu, după o intervenție a Denisei Dedu. Portarul de la Corona devine din ce în ce mai sigură, dar Szucs e eliminată și jucăm în inferioritate numerică, 13-15, min. 40. Înscriem cu un om în minus, prin Cristina Neagu, după o acțiune personală, 14-15.

22:39 Neagu prinde curaj și trage de pe picioare. Cristina catapultează mingea sub transversală și reducem din diferență, 12-14. Cristina face ambele faze și pare mai activă. Problema interului dreaptă persistă și Amros Martin o trimite pe Zamfir, inter stânga, în intermediar dreapta

22:35 A început repriza a doua, România are posesia. Geiger se înaltă, dar trage pe lângă poartă. Christiansen marchează primul gol al părții secunde


22:20 ROMÂNIA – NORVEGIA 11-13, la pauză. Elevele lui Ambros Martin au început bine meciul, cu o apărare arțăgoasă și o varietate de aruncări în atac. Treptat însă, pe fondul unui joc static al extremelor și cu Oana Manea anihilată, linia de 9 metri n-a mai găsit culoare de aruncare spre poarta campioanei olimpice din 2012. Neagu a fost luată om la om, Martin a aruncat-o în luptă pe Laslo, însă mezina lotului n-a avut capacitatea de a limpezi jocul României. Cum Nora Mork a făcut harcea-parcea defensiva României, Norvegia s-a distanțat și la patru lungimi, 13-9.

22:16 Cristina Neagu reduce din diferență, printr-o aruncare la vinclu, 11-13. Greșim atacul, dar nu profită nici scandinavele. Geiger aruncă la semiînălțime, în blocaj, și Norvegia are ultimul atac.

22:15 România iuțește circulația mingii, Neagu conduce atacul, și după un dialog cu Laslo, mingea ajunge în extremă la Cristina Florica. Extrema de la HCM Vâlcea își deschide bine unghiul de aruncare și scoate 7 m și eliminare. Buceschi reduce din diferență., 10-13

22:10 Norvegia joacă în superioritate numerică, la 12-9, Gabriela Szucs e eliminată pentru două minute. Atacul României e condus de Cristina Laslo. Tricolorele nu-și asumă responsabilitatea să arunce la poartă, dar Paula ne salvează. Neagu e ținută om la om de Camilla Herem.

22:07 Linia de 9 m a României nu funcționează, nordicele stau la intercepție și iau prim planul. Manea nu reușește să aducă un plus, Neagu a înscris doar două goluri din șase aruncări. Amros Martin cere time-out la 9-12. Campioana olimpică din 2012 se distanțează pentru prima dată la trei lungimi, 9-12.

22:00 Cristina Neagu nu reușește să amenințe poarta Norvegiei, e ținută om la om, și aruncările ei sunt previzibile. Iuganu e înlocuită de Ambros cu Cristina Florică, iar defensiva nordicelor devine din ce în ce mai agresivă.

21:56 Melinda Geiger accelerează și trimite o torpilă, 6-5, în poarta Grimsbo. Norvegiencele egalează rapid, 6-6. Iese la rampă și centrul Eliza Buceschi. Jucătoarea de la Dunărea Brăila driblează scurt și aruncă la semiînălțime, 7-6. Antrenorul Norvegiei cere time-out. Nora Mork, interul dreapta al Norvegiei, își arată din nou clasa și aruncă pe lângă blocajul româncelor

21:54 Buceschi valorifică o lovitură de la 7 metri, dar Christiansen egalează rapid, 5-4. Nordicele nu găsesc breșe în defensiva noastră, dar Neagu, după o neatenție pierde ușor mingea.

21:53 Geiger – Buceschi – Neagu formează tripleta României pe linia de 9 metri. Chiper joacă în extremă dreaptă, Ana Maria Iuganu e pe aripa opusă. Manea e pivot. Szucs și Pintea  intră pe faza de aprărare

21:50 Neagu ne readuce în avantaj, cu o aruncare prin evitarea adversarei

21:48 Chiper și-a deschis bine unghiul după o circulație bună a mingii și a înscris pentru 2-1. Oftedal a egalat rapiud

21:47 După o paradă a Paulei Ungureanu, România deschide scorul printr-o auncare în forță a Melindei Geiger. Nora Mork echilibrează, 1-1, din lovitură de la 7 metri


UPDATE  21:30  Partida România – Norvegia va fi arbitrată de Agnieszka Skowronek și Johanna Brechmel, ambele din Polonia

UPDATE 21:25 Nora Mork, vedeta Norvegiei, a vorbit pentru TVR: „Antrenorul României, Martin Amros, mă cunoaște foarte bine, vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă el deja și-a pus amprenta pe jocul României”, a spus Mork, antrenată la Gyor chiar de selecționerul României.

UPDATE 21:20 Fosta mare jucătoare Steluța Lazăr Luca a vorbit la TVR 2. „Cine va fi mai atent – primul meci e cel mai greu – va câștiga. Eu îmi doresc ca fetele să vină între primele șase echipe din Europa, ar fi o performanță, având în vedere schimbările efectuate în ultimul timp. Martin Ambros e un antrenor foarte bun, îmi place foarte mult pentru că lucrează foarte mult pe sistemul de apărare. Mi-am dorit foarte mult să-l am antrenor la Oltchim, dar nu a fost să fie”, a spus fostul inter dreapta.

UPDATE 20:55 SURPRIZĂ‚ S-au terminat primele partide ale zilei. În grupa D, Rusia a învins Croația, scor 32-26. Echipa lui Evgheni Trefilov a dominat autoritar meciul și se anunță un adversar greu de bătut de Cristina Neagu și de colegele ei. Într-o altă confruntare a zilei, în Grupa C, Ungaria – Cehia 22-27. Maghiarele nu o au în lot pe Szuszana Tomori, accidentată.

UPDATE 20:15 În grupa României, la pauză, Rusia conduce Croația, scor 16-13. Într-un alt meci desfășurat la aceeași oră, Ungaria – Cehia 10-13, după primele 30 de minute.

UPDATE 19:00  SFATURI  Marius Huțu a stat de vorbă, la Helsinborg, cu fosta mare jucătoare a naționalei Franței, Raphaelle Tervel. Raphaelle Tervel a lucrat 4 ani cu Ambros Martin, selecționerul României, două sezoane la Itxako și alte două sezoane la Gyor. În aceeași echipă, cei doi au câștigat Liga Campionilor cu Gyor, după ce au disputat o altă finală cu Itxako. Practic, succesul a venit la „pachet”.

UPDATE 17:55 DE LA FAȚA LOCULUI Jurnalistul ProSport, Marius Huțu, a fost prezent la toate turneele importante de handbal feminin din ultimii 12 ani. Sosit în urmă cu puțin timp la Helsinborg, corespondentul ProSport ne arată OZN-ul în care se va juca meciul Norvegia – România. „Sala de 5.000 de locuri are tribune abrupte și o acustică foarte bună”, transmite Marius Huțu.

UPDATE 17:30 LAST ACTION  România și Norvegia s-au întâlnit ultima dată la Jocurile Olimpice de la Rio, când nordicele s-au impus cu 28-27, iar naționala antrenată de Tomas Ryde părăsea competiția supremă din Brazilia.

UPDATE 17:15 OPINIA UNUI FOST SELECȚIONER Radu Voina a vorbit într-un interviu pentru ADEVĂ‚RUL despre șansele pe care le are naționala României la CE din Suedia. „Comparativ cu celelate turnee finale, mondiale sau olimpice, Europeanul mi se pare cel mai puternic, pentru că aici chiar vin numai echipe de calitate. În plus, noi am avut și neșansa de a cădea cu două dintre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune naționale din lume, Rusia și Norvegia. Improtant e ca la final antrenorii și suporterii să fie mulțumiți de ce s-a obținut, să nu pună nimeni nici o presiune. Cred că trebuie să lăsăm la o parte declarațiile cu medalii și așa mai departe și să spunem pas acestui European. Să ne propunem construcția unei echipe, așa cum se întâmpă și la naționala Muntenegrului sau la alte naționale, iar turneul din Suedia să fie doar un început. Câteva fete sunt accidentate, Neagu a lipst și ea, va conta și acest detaliu? Accidentarea unor fete mereu se resimte, mai ales acum când se încearcă o schimbare de generație și de aceea spun că va fi extrem, extrem de greu pentru noi să mutăm munții din loc. Pe de altă parte, naționala nu trebuie să stea niciodată în nicio jucătoare, indiferent de numele ei. Handbalul e un joc de echipă, să nu uităm asta.

UPDATE 17:00 Poza oficială a naționalei României înaine de începerea Campionatului European de Handbal din Suedia

UPDATE 15:00 Iată Lotul Norvegiei pentru partida din această seară
Portari: Kari Aalvik Grimsbo (Gyor Audi ETO KC), Silje Solberg (Issy Paris Hand) Extreme stânga: Camilla Herrem (HC Vardar), Sanna Solberg (Larvik) Interi stânga: Veronica Kristiansen (FC Midtjylland), Emilie Hegh Arntzen (Byasen Trondheim), Kjerstin Boge Solaas (Tertnes Elite) Centrii: Stine Bredal Oftedal (Issy Paris Hand), Marta Tomac (Vipers Kristiansand) Interi drepta: Nora Mork (Gyor Audi ETO KC), Amanda Kurtovic (Larvik), Silje Waade (Byasen Elite) Extreme dreapta: Stine Skogrand (Silkeborg Voel), Malin Aude (Oppsal IF) Pivoți: Marit Malm Frafjord (Larvik), Vilde Mortensen Ingstad (Team Esbjerg)

UPDATE 14:30 ATUURILE ROMÂNIEI Specialistul ProSport, Marius Huțu, a subliniat detaliile care ne pot alimenta cu optimism înaintea debutului la Campionatul European de handbal. „Partida România – Norvegia poate fi privită și dintr-un alt unghi: Ambros Martin vs Nora Mork și Kari Grimsbo! Cei trei lucrează împreună la Gyor și au același scop în acest sezon, să câștige Liga Campionilor. Interul dreapta a dezvăluit o „discuție internă” la club: „Ambros mi-a spus în mod repetat: >. I-am răspuns că noi avem o tradiție în a pierde primul joc la turneele finale. Anul trecut am pierdut primul joc cu Rusia la Campionatul Mondial, iar anul acesta am cedat în fața Braziliei la Jocurile Olimpice. Va fi interesant să vedem ce a reușit să facă la naționala României într-un timp foarte scurt. Oricyum, este un antrenor foarte bun”, scrie Marius Huțu.

UPDATE 14:05 DRAGOȘ COJOCARU ȘI DRAGOȘ BOCANACIU COMENTEAZĂ‚ MECIURILE LA TVR România evoluează în grupa D, cu Norvegia, Rusia și Croația, și are nevoie de cel puțin o victorie pentru calificarea în faza următoare.La ediția din acest an joacă 16 echipe, împărțite în 4 grupe:

  • Grupa A – la Stockholm: Suedia, Serbia, Spania, Slovenia;
  • Grupa B – la Kristianstad: Olanda, Germania, Franța, Polonia;
  • Grupa C – la Malmo: Muntenegru, Ungaria, Danemarca, Cehia;
  • Grupa D – la Helsingborg: Norvegia, Rusia, România și Croația.

Transmisiunile meciurilor susținute în Stockholm, Helsingborg, Goteborg și Kristianstad sunt programate astfel:

– 4 decembrie de la 19.00 Suedia-Spania (TVR HD) și de la 21.45 Franța-Polonia (TVR 2 și TVR HD)
– 5 decembrie de la 19.30 Rusia-Croația și 21.45 România-Norvegia (TVR 2 și TVR HD)
– 6 decembrie de la 19.30 Serbia-Spania (TVR HD) și 21.45 Germania-Franța (TVR 2 și TVR HD)
– 7 decembrie de la 19.30 România-Rusia (TVR 2 și TVR HD) și 21.45 Danemarca-Ungaria (TVR HD)
– 8 decembrie de la 19.30 Germania-Polonia (TVR HD) și 21.45 Olanda Franța (TVR 2 și TVR HD)
– 9 decembrie de la 19.30 România-Croația (TVR 2 și TVR HD) și 21.45 Norvegia-Rusia (TVR HD)

În perioada 10-14 decembrie se vor disputa meciurile din faza a doua, semifinalele vor avea loc pe 16 decembrie, de la 19:15, iar finala mică și cea mare pe 18 decembrie, de la 16:30.Comentariile vor fi asigurate de Dragoș Cojocaru și Dragoș Bocanaciu.

UPDATE 14:00 „IDEI NOI” ‘Va fi un meci foarte greu, e o echipă pe care am bătut-o rar în ultimii 15 ani. Ne-am pregătit cât am putut noi de bine și vrem să obținem puncte. Privind lucrurile pe hârtie, important este să accedem în grupele principale. Însă avem o grupă foarte grea, pentru că Norvegia și Rusia sunt extrem de puternice, iar Croația are o echipă foarte bună. Obiectivul este acum accederea în grupele principale.Oamenii au așteptări mari de la echipa noastră, știm. Însă după Olimpiadă s-au schimbat multe lucruri. Echipa s-a schimbat, antrenorul la fel. Avem un antrenor care a venit cu idei noi, pe care încercăm să le asimilam. Sigur că ne dorim să ne întoarcem cu medalii, deși nu cred că putem câștiga aurul”, a spus Cristina Neagu pentru sport.ro

UPDATE 13:50 VEDETA SPORTULUI NORVEGIAN Biatlonistul Ole Einar Bjorndalen, un sportiv adulat și de românii pasionați de sporturile de iarnă. El este cel mai de succes sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă având la activ 12 medalii câștigate. În 1992, el a câștigat prima sa medalie din carieră la campionatul mondial printre juniori. În 1994 a obținut primul podium din cariera de senior la Campionatul Mondial de Biatlon de la Bad Gastein.. Prima participare a lui Bjørndalen la Jocurile Olimpice a fost în Lillenhammer 1994, care a avut loc în țara sa natală. Palmaresul său în cadrul JO este de 7 medalii de aur, 4 medalii de argint și una de bronz.

UPDATE 13:35 SĂ‚ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN! Principala absență din lotul naționalei Norvegiei o reprezintă pivotul Heidi Loke, care a rămas însărcinată, astfel că titularul postului la turneul din Norvegia va fi Marit Malm Frafjord. Tinere jucătoare precum Silje Waade, Kjerstin Solaas și Malin Aune pot debuta la nivel internațional pentru prima reprezentativă.

UPDATE 13:40 CE SPUN FETELE „Cel mai dificil meci este primul și cu Norvegia. Cam tot timpul nu am câștigat în 16 ani. S-a întâmplat o singură dată, iar din punctul meu de vedere, ăsta e cel mai greu meci”, a declarat Mădălina Zamfirescu la DolceSport. „Suntem foarte conectate, foarte motivate. Să dea Dumnezeu să ne și iasă”, a spus Paula Ungureanu pentru sursa mai sus menționată.

UPDATE 13:30 PUȚINĂ‚ DEMOGRAFIE Populația Norvegiei numără aproximativ 4,8 milioane de locuitori. Majoritatea norvegienilor sunt norvegieni etnici (un grup etnic indigen din nordul Europei și alte țări scandinave). Populația sami se întâlnește în general în zonele centrale și de nord ale Norvegiei și Suediei, precum și nordul Finlandei și în Rusia, pe Peninsula Kola. O altă minoritate națională o reprezintă populația kven, descendentă a poporului finlandez, ce s-a mutat în nordul Norvegiei din secolul al XVIII-lea până în secolul al XX-lea. Atât populația sami cât și populația kven au fost supuse unei puternici politici de asimilare de către guvernul norvegian, din secolul al XIX-lea până în 1970. Datorită acestui proces de „norvegizare” multe familii de origine sami și kven acum se autoidentifică cu etnia norvegiană. Acest fapt, combinat cu o lungă istorie de conviețuire a populației sami și a popoarelor germanice de nord pe peninsula scandinavă, face ca afirmațiile privind statistica populațiilor etnice sa fie mai puțin exacte decât se sugerează de obicei. Alte grupuri recunoscute ca minorități naționale sunt evreii, skogfinner („finlandezii de pădure”) și rromii.

UPDATE 13:20 VOCEA PREȘEDINTELUI „Ne ducem acolo să facem o figură cât mai bună. Așteptările mele sunt să văd o echipă care să bată și să văd o concepție de joc nouă, modernă. Grupa nu este cea mai accesibilă, dar nu cred că există formule matematice apropo de grupă. La Olimpiadă am început cu Angola, un adversar aparent ușor și nu a fost chiar așa. S-ar putea să fie o motivație în plus pentru fete să joace împotriva campioanei mondiale primul meci”, a declarat Alexandru Dedu, președinte FRH, la ProSport LIVE.

UPDATE 13:00 ȚINTELE LUI AMBROS MARTIN Au mai rămas mai puțin de nouă ore până la marele meci cu Norvegia, transmis live pe TVR 2. Principalul obiectiv pentru naționala României la Campionatul European este calificarea în grupele principale, ceea ce ar însemna un loc în prima urnă valorică pentru tragerea la sorți a Campionatului Mondial din 2017. Citește AICI mai multe despre acest subiect

  • Tricolorele antrenate de spaniolul Ambros Martin debutează azi, în Suedia, la Campionatul European de handbal feminin.

În această seară, de la ora 21:45 (TVR2 și TVR HD), naționala României va înfrunta Norvegia, la Helsinborg, în al doilea meci din cadrul Grupei D a Campionatului European. De la ora 19:30, tot la Helsingborg, se va juca partida Rusia – Croația.

Echipa României pentru meciul cu Norvegia

  • Portari: Paula Ungureanu, Denisa Dedu
  • Extreme stânga: Ana Maria Iuganu, Elena Florica
  • Interi stânga: Cristina Neagu, Cristina Zamfir, Gabriella Szucs
  • Centri: Mădălina Zamfirescu, Eliza Buceschi, Cristina Laslo
  • Inter dreapta: Melinda Geiger
  • Extreme dreapta: Laura Chiper, Aneta Udriștoiu
  • Pivoți: Oana Manea, Florina Chintoan, Crina Pintea

România evoluează în Grupa D, cu Norvegia, Rusia și Croația, iar primele trei clasate se califică în grupele principale. Campionatul European a debutat duminică, 4 decembrie, cu jocurile din grupele A și B. Rezultatele consemnate au fost următoarele:

Grupa A: Serbia – Slovenia 36-34, Suedia – Spania 25-19

Grupa B: Olanda – Germania 27-30, Franța – Polonia 31-22

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
EXCLUSIV | Nu mai e niciun dubiu: Michele Morrone, dat de gol în camera de hotel! Unde a petrecut alături de iubita româncă
EXCLUSIV | Nu mai e niciun dubiu: Michele Morrone, dat de gol în camera de hotel! Unde a petrecut alături…
”Următorul român vândut pe o sumă mare”: 20.000.000 €!
”Următorul român vândut pe o sumă mare”: 20.000.000 €!
Ultimele clipe din viața lui Cosmin, adolescentul care a murit călcat de autobuz în Valea Lupului! Ies la iveală detalii șocante și imagini surprinse de un martor. Ce ar fi făcut băiatul de 17 ani cu câteva minute înainte de tragedie?
Ultimele clipe din viața lui Cosmin, adolescentul care a murit călcat de autobuz în Valea Lupului! Ies la iveală detalii…
Decizia luată de U Cluj în privința lui Alex Chipciu, „veteranul” intrat în ultimele 6 luni de contract
Decizia luată de U Cluj în privința lui Alex Chipciu, „veteranul” intrat în ultimele 6 luni de contract
Andrei Vlad şi-a găsit echipă! Portarul va semna cu o formaţie aflată pe loc de play-off
Andrei Vlad şi-a găsit echipă! Portarul va semna cu o formaţie aflată pe loc de play-off
BOOM | Un nou transfer istoric la FCSB. Nu e Olaru. Fotbalistul lui Becali pleacă şi semnează direct cu un club de TOP din Europa
BOOM | Un nou transfer istoric la FCSB. Nu e Olaru. Fotbalistul lui Becali pleacă şi semnează direct cu un…
Maria Constantin, gafă vestimentară majoră. A lăsat la vedere un detaliu RUȘINOS. Imaginile cu artista au devenit virale: fanii au crezut că nu văd bine
Maria Constantin, gafă vestimentară majoră. A lăsat la vedere un detaliu RUȘINOS. Imaginile cu artista au devenit virale: fanii au…
Anamaria Prodan, relaţie SECRETĂ cu un om din fotbal: La orice oră din zi și din noapte, şi din morţi vine!
Anamaria Prodan, relaţie SECRETĂ cu un om din fotbal: La orice oră din zi și din noapte, şi din morţi…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Când am surprins-o pe nevastă-mea în pat cu cel mai bun prieten, ea a rămas încremenită
BANCUL ZILEI. Bulă: - Când am surprins-o pe nevastă-mea în pat cu cel mai bun prieten, ea a rămas încremenită
Un fenomen meteorologic rar a băgat în spital 50 de persoane, la Cluj-Napoca. Ce alte zone au fost afectate
Un fenomen meteorologic rar a băgat în spital 50 de persoane, la Cluj-Napoca. Ce alte zone au fost afectate
Anomalie MISTERIOASĂ în câmpul magnetic al Pământului
Anomalie MISTERIOASĂ în câmpul magnetic al Pământului
Ce poreclă poate să aibă milionarul român care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Ce poreclă poate să aibă milionarul român care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce a fost combinat de Revelion cu Iulia Sălăgean. ”Asta e tot ce contează!”
Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce a fost combinat de Revelion cu Iulia Sălăgean. ”Asta e tot ce…
România a pierdut o legendă. Toată țara îl plânge pe marele actor și regizor. A fost stea pe scenă și în filme
România a pierdut o legendă. Toată țara îl plânge pe marele actor și regizor. A fost stea pe scenă și…
"Andreea!” Filmarea greu de privit cu fiica lui Igor Cuciuc, făcută cu doar o lună înainte să moară! Imaginile au…
Doliu în televiziune de Revelion! A murit cel mai iubit prezentator TV
Doliu în televiziune de Revelion! A murit cel mai iubit prezentator TV
Ce s-a întâmplat cu Indiana Jones? Analiză completă a unui joc prost optimizat
Ce s-a întâmplat cu Indiana Jones? Analiză completă a unui joc prost optimizat
Misterele ordonanţei trenuleţ: De ce nu sunt prezentate în nota de fundamentare efectele pe buget cu plus şi minus în detaliu?
Misterele ordonanţei trenuleţ: De ce nu sunt prezentate în nota de fundamentare efectele pe buget cu plus şi minus în…
Dacia Duster second-hand (www.mobile.de). Cât valorează un exemplar cu 120.000 km la bord în Germania ?
Dacia Duster second-hand (www.mobile.de). Cât valorează un exemplar cu 120.000 km la bord în Germania ?
Ce mesaj neașteptat a transmis Michele Răduță, după finala Chefi la cuțite sezonul 14. Orlando Zaharia a reacționat imediat
Ce mesaj neașteptat a transmis Michele Răduță, după finala Chefi la cuțite sezonul 14. Orlando Zaharia a reacționat imediat
×