LIVE BLOG | Serbia – România 2-2. 97 de minute de luptă la Belgrad și un rezultat bun! Țucudean și Stanciu au anulat „dubla” lui Mitrovic, Mitriță putea da lovitura pe final

LIVE BLOG | Serbia - România 2-2. 97 de minute de luptă la Belgrad și un rezultat bun! Țucudean și Stanciu au anulat
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Serbia – România 2-2. Naționala lui Cosmin Contra se întoarce cu un punct muncit de la Belgrad, după ce a revenit de la 0-1 și 1-2 și a egalat, prin Țucudean, în minutul 69.
  • Serbia și Muntenegru au câte patru puncte, România are două, iar Lituania e ultima în grupă, fără punct și fără gol marcat.

Serbia – România 2-2 (Mitrovic 26, 63 / Stanciu pen. 48, Țucudean 69) /// Muntenegru – Lituania 2-0 (Savic pen. 34, Jankovic 35)

  • Serbia: Dmitrovic –  Rukavina, Spahic, Veljkovic,   Kolarov – Maksimovic, Lukic (Matic 72) – Ljajic (Prijovic 77), Milinkovic-Savic (Kostic 64), Tadic – Mitrovic
    Rezerve: Rajkovic, Vasiljevic – Rodic, Milenkovic, Zivkovic, Vukovic, Krsticic, Radonjic,
    Antrenor: Mladen Krstajic
  • România:   Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Bălașa, Bancu – R. Marin, Anton, Stanciu –   Chipciu (Rotariu 90+3), Țucudean (Keșeru 82), Drăguș (Mitriță 61)
    Rezerve: Pantilimon, Niță – R. Benzar, Toșca, T. Băluță, Stoian, Rotariu, Maxim, Budescu
    Antrenor: Cosmin Contra

    Arbitru: Vladislav Bezborodov. Asistenți: Valeri Danchenko, Maksim Gavrilin,  Adiționali: Aleksei Eskov și Kirill Levnikov

Minutul 90+7: E GATA! Serbia – România se termină 2-2, după 90 de minute în care jucătorii lui Cosmin Contra au luptat exemplar și au fost răsplătiți, în cele din urmă, cu un punct care poate cântări mult. Muntenegru și Serbia au câte patru puncte, noi avem două, iar Lituania rămâne fără punct și fără gol marcat după 0-2 cu naționala care ne-a încurcat la Ploiești.


Minutul 90+5: Ultimele emoții!? Matic trage tare de la 30 de metri, cu stângul, din drop, dar Tătărușanu e atent și, din două mișcări, pune mingea la pământ. Încă un minut și plecăm cu un punct muncit enorm de la Belgrad.


Minutul 90+3: BRAVO, ALEX! Probabil cel mai bun om al României, Alex Chipciu iese de pe terenul lui Partizan Belgrad cu capul sus. Dupp 93 de minute în care a nimerit bara, a scos penalty-ul, a alergat ca nebunul și a creat marea ocazie a lui Mitriță, bate palma cu Dorin Rotariu.


Minutul 90: rusul Bezborodov nu prea ne place. Șase minute de prelungiri, 240 de secunde în care scopul ar trebui să fie păstrarea rezultatului.


Minutul 89: Mitriță ratează ocazia carierei! Chipciu recuperează în jumătatea adversă, Keșeru se demarcă și trage fundași după el, iar mingea ajunge la Mitriță aflat într-o poziție excelentă. Olteanul preia, pune mingea pe stângul și șutează tare, pe jos, la colțul lung, dar nimerește doar piciorul lui Dmitrovic! Ce șansă am putut rata!


Minutul 85: Mare ocazie a lui Prijovic! Mitrovic coboară în rolul lui Mesut Ozil, pasează pe un culoar strâmt, Prijovic apare perfect la finalizare, scos din ofsaid de Manea, dar atacantul lui PAOK ratează complet execuția din postura de unu vs. unu cu Tătărușanu. Dă în tribune și asta ne mulțumește, pentru că ne aflăm la cinci minute plus prelungiri de un rezultat bun.


Minutul 82: Noi schimbăm atacanții, al lor mai și ratează. La câteva zeci de secunde după ce Keșeru își face apariția în locul lui Țucudean, Prijovic îl amețește pe Bălașa și centrează perfect pentru Mitrovic, dar golgheterul sârbilor dă prost cu capul, în pământ, și irosește o mare ocazie. Sperăm să fie ultima!


Minutul 78: Speedy Tătărușanu! Săpunaru face o mare eroare, Kostic dă drumul mingii pe culoar, dar portarul lui Napoli citește perfect și iese la timp pentru a-l bloca pe Ljajic, aflat la ultima acțiune pe teren. Intră Prijovic, iar Serbia joacă, acum, cu doi pivoți, unul mai periculos decât altul.


Minutul 76: Îl mai și blocăm pe Mitrovic. „Muntele” din atacul sârbilor încearcă să repete mișcarea de la golul al doilea, se răsucește și vrea șutul, dar Săpunaru și Bălașa nu mai cad în capcană. Prijovic, vârful lui PAOK, a apărut la margine și va intra în curând.


Minutul 72: Intră și un jucător de la…Man. United. După ce Kostic l-a înlocuit pe Milinkovic-Savic, Krstajic a schimbat din nou. Tot la mijlocul terenului, cu „diavolul” Matic în locul lui Lukic.

Iar noi contăm din nou în atac. Fază rapidă, cu Mitriță și Stanciu la butoane, dar terminată cu un șut dezamăgitor al lui Răzvan Marin.


Minutul 69: GOOOOOOOOL ROMÂNIA! Facem rost de un corner după un șut bun al lui Stanciu deviat de Spahic, apoi se văd roadele muncii lui Contra și dăm gol dintr-o fază vizibil lucrată la antrenament. Stanciu bate cornerul, Țucudean apare la prima bară și deviază superb, la colțul scurt, iar Dmitrovic nu mai are ce face. Așa da!


Minutul 63: GOL SERBIA! Ce mare e Mitrovic și ce simplu e fotbalul! Kolarov pasează simplu, vârful lui Fulham îl ține la distanță pe Manea ca pe un fluture care-l deranjează sporadic, ridică mingea, șutează din vole și în secunda următoare Tătărușanu o scoate cu grație din plasa porții. Multe nu sunt de zis, doar că e greu să te pui cu fotbaliștii de top, mai ales dacă stai în sala de forță mai puțin decât stau ei la micul dejun.

Minutul 61: Ne revedem curând, Denis! După o ultimă încercare terminată cu un șut pe lângă poartă, Denis Drăguș iese de pe teren și-l lasă pe Mitriță în banda stângă a atacului. O idee bună, pentru că olteanul e odihnit, îi știe minusurile lui Bancu și are inteligența necesară pentru a-l pune în pericol pe Rukavina, fundaș de 34 de ani care, cel puțin teoretic, ar cam trebui să rămână fără benzină pe finalul meciului.

Mitrovic mai încearcă ceva, dă cu interiorul piciorului drept de la 25 de metri, dar trimite mingea în brațele unui fan din grupul Uniți sub Tricolor. Să fie primit!


Minutul 58: Când Manea pleacă la atac. Fundașul dreapta al CFR-ului capătă o viteză în plus, câștigă două dueluri unu vs. unu și ajunge în poziție de centrare, dar Veljkovic se poziționează exact cum trebuie și respinge de lângă Țucudean. Nu-l judecați pe George pentru meciul de astăzi, nu a avut decât o minge utilă într-o oră.


Minutul 53: Bălașa! Rukavina mai dă o centrare bună, a opta, probabil, dar Bălașa stă perfect în teren, îl anticipează pe Mitrovic și respinge de lângă atacantul sârbilor. Vin iar peste noi, din nou din flancuri.


Minutul 48: GOOOOOL ROMÂNIA! Țucudean deviază perfect pentru Chipciu, Alex îl păcălește pe experimentatul Kolarov, cade la timp și arbitrul Vladislav Bezborodov îi acordă un penalty 50-50.

Stanciu se prezintă la punctul cu var, trage inteligent, tare și pe jos, Dmitrovic ghicește colțul, dar execuția e prea bună și ne readuce în meci!

Minutul 46: O luăm de la capăt. Fără schimbări, dar, sperăm, cu alte idei de joc.


Minutul 45: Pauză! Intrăm la dușuri cu 0-1 pe tabelă, scor care putea fi și 3-0, dar și 1-1. Sârbii au cifrele și ocaziile de partea lor, noi avem entuziasmul lui Drăguș și…cam atât. O recomandare pentru Contra: Toșca în locul lui Bancu până nu primește KO tehnic de la Tadic.


Minutul 45: BARĂ‚ CHIPCIU! Stanciu creează faza, Chipciu trage cu stângul, mingea e deviată de Kolarov și prinde o traiectorie ciudată, dar avem ghinion și se oprește în transversala porții lui Dmitrovic.


Minutul 43: Există și Chipciu în statistici. Neah, nu cu vreo mare ocazie, vreun dribling strălucit sau o pasă sclipitoare, ci cu un fault la Kolarov care-i aduce primul cartonaș galben al meciului.

Pe stânga e prăpăd, Tadic pare Mike Tyson pe lângă Steluța Duță în comparație cu Nicușor Bancu.


Minutul 40: La mila lui Maksimovic. Deși nu depune foarte multe eforturi, Tadic îl face pe Bancu să pară un junior, îl pune în fund dintr-un dribling și centrează perfect, dar Maksimovic ratează un gol ca și făcut. De la câțiva metri, dă cu capul pe lângă minge și doar luftul face să nu fim conduși cu 2-0. Dar vom fi, dacă nu ne vom trezi repede.


Minutul 38: Tragem și noi pe poartă. Dar nu vă închipuiți că am fost și aproape de gol. A bătut Stanciu o lovitură liberă de la distanță, dar mai degrabă a lovit mingea greșit și a trimis-o în brațele lui Dmitrovic.

Dacă mai vreți o veste destul de proastă, Muntenegru are deja 2-0 cu Lituania și se îndreaptă spre patru puncte în grupă.

Ne îndreptăm și noi spre 40% posesie, dar, momentan, avem doar 37%. Mai adăugăm cinci încercări spre poartă, dar sârbii răspund cu 63 de procente, patru cornere și trei șuturi pe poartă.


Minutul 34: Replica nu vine. Sârbii ne lasă să construim, dar știu al naibii de bine să stea în teren, nu lasă spații și pun în scenă un presing destul de agresiv, care nu ne oferă prea multe posibilități. Bancu rezolvă, în sfârșit, un duel complicat cu Rukavina, dar Stanciu nu-și găsește locul în teren, Chipciu se ascunde de minge, Țucudean intră greu în combinații și asta înseamnă zero pericol pentru Dmitrovic.


Minutul 26: GOL SERBIA! Kolarov trage la colțul lung, Tătărușanu respinge în lateral, Bancu ratează intervenția, Săpunaru nu e nici el decis, iar Mitrovic, de jos, înconjurat de trei tricolori, găsește spațiul pentru a trimite mingea în poartă. Un gol ciudat, norocos, dar care arată cât de puternic e vârful lui Fulham, ce pățești dacă-i dai spațiu unui atacant de top și, ca fundaș, nu ești în stare să rezolvi din prima o situație care se poate complica.

Acum calculele devin grele pentru noi, pentru că trebuie să ieșim la joc, să încercăm să atacăm pozițional și vom lăsa spații pe faza de apărare.


Minutul 25: Nici Sergej nu are țintă. Kolarov centrează din stânga, Milinkovic-Savic trimite cu capul, dar nu nimerește poarta, din poziție bună.


Minutul 23: Drăguș Curajosul. Intrăm din nou în careu grație lui Denis Drăguș, care încearcă un dribling de efect pe lângă Spahic, și ne alegem cu un corner din care nu scoatem mare lucru. Dar măcar împingem jocul spre poarta lui Dmitrovic.


Minutul 18: Probleme și în dreapta. O pasă cu călcâiul a lui Milinkovic-Savic pentru Mitrovic e de ajuns pentru a-l lăsa pe vârf într-o poziție foarte bună, cu Manea și Săpunaru scoși din joc de o singură atingere, dar vârful lui Fulham e un goleador pur-sânge și…nu prea știe să paseze. Din poziție foarte bună centrează modest, pe jos, iar Tătărușanu reține fără probleme.


Minutul 16: Mitro ne mai iartă o dată. Drăguș face o prostie în momentul în care pierde mingea fix când Bancu învăluie, spațiul din banda noastră stângă e exploatat de Lukic, care-i pasează lui Tadic, iar pericolul apare imediat. Lăncierul aruncă mingea în fața porții, Bălașa ezită, dar norocul nostru e că Mitrovic ajunge prea târziu și ratează un gol ca și făcut. S-au încălzit sârbii și nu e de bine…


Minutul 13: La dreapta, birjar! Deși ne așteptam ca banda stângă să fie zona preferată a sârbilor, cu Kolarov și Ljajic în prim-plan, planul lui Krstajic pare să fie altul. Presiunea e mare pe Bancu, în stânga, unde tehnicul Tadic intră mult în centru și îi face loc ofensivului Rukavina. De acolo au venit multe centrări, iar olteanul trebuie să fie ajutat de Drăguș, altfel ar putea avea mari probleme.


Minutul 9: Mitro vs. Tătă și prima mare ocazie! Rukavina centrează cam cum o făcea Benzar în zilele bune de la Viitorul, Mitrovic arată de ce e un atacant de top, se cațără pe apărarea noastră și reia cu capul, dar Tătărușanu respinge, cumva, cu piciorul și mingea se duce în bara transversală.


Minutul 7: Forță, dar nu și precizie. Stanciu găsește culoarul perfect pentru Țucudean, atacantul CFR-ului pleacă bine din blockstarturi, ajunge în poziție bună și încearcă la colțul scurt, dar ratează ținta. Momente bune, venite grație recuperărilor de la mijlocul terenului.


Minutul 6: Glonțul orb al lui Chipciu. Răzvan Marin recuperează sus, pasează la Țucudean, vârful îl lansează pe Chipciu, dar meciurile multe jucate ca fundaș dreapta se văd și Alex nu-i pasează lui Drăguș, demarcat perfect, ci șutează lamentabil.


Minutul 3: Noi cu Marin, ei cu cornerele. Primul șut vine de la Răzvan Marin, mult peste, iar răspunsul sârbilor înseamnă două cornere obținute de fundașii laterali, ambele fără emoții la poarta lui Ciprian Tătărușanu.

Prima impresie e că Stanciu joacă mai sus decât Marin și Anton, urmând să fie omul care face legătura între linii și își asumă responsabilitatea verticalizărilor.


21:45 START JOC în „Orașul Alb”. Din fericire pentru noi, fanii sârbi nu prea sunt pe aceeași lungime de undă cu selecționerul Mladen Krstajic, îi reproșează multe decizii și, prin urmare, nu s-au înghesuit pe stadionul lui Partizan, populat de aproximativ 15.000 de oameni.

Imnurile s-au cântat, mingea s-a pus la centru, am început ceea ce definim drept cel mai greu meci din Liga Națiunilor.


21:25 OUTSIDERI! Cota pe victoria sârbilor a scăzut mult în ultima vreme, a ajuns în jurul valorii de 1,50, iar o victorie a României îi poate îmbogăți pe curajoșii care merg pe cota de 8 oferită de casele de pariuri.


21:10 Să nu fie „ON FIRE”! Aleksandar Mitrovic are 23 de ani, joacă la Fulham, iar golul e pentru el ca mersul pe stradă pentru alergătorii de maraton. Împrumutat anul trecut de Fulham de la Newcastle, a jucat atât de bine încât nou-promovata din Premier League a plătit 20 de milioane de euro, vara aceasta, în schimbul său. Și credeți că diferența dintre Championship și Premier League l-a deranjat? Nu prea, din moment ce are patru goluri în primele patru etape, a marcat pe terenul lui Tottenham, a dat o dublă cu Burnley, acasă, și i-a penalizat și pe cei de la Brighton.

A marcat și la Cupa Mondială din Rusia, iar „Mitro’s on fire”, o adaptare dup „Will Griggs’ on fire”, cântecul făcut celebru de nord-irlandezi la EURO 2016, a devenit hitul de pe Craven Crottage. Nu știm cum se spune „în formă” în limba sârbă, dar sperăm să nu fie cazul. Altfel, e deranj…


21:00 Ilie rezolvă problema! 4-3-3 cu Stanciu mijlocaș central sau 4-2-3-1 cu Nicușor pe post de playmaker? Din punctul de vedere al lui Ilie Dumitrescu, prima variantă e cea corectă: „Este 4-3-3, mi se pare un sistem care acoperă toate zonele, în care câștigi un inter în linia de mijloc. Pe mine nu mă surprinde titularizarea lui Drăguș, dar am o singură rezervă legată de cum va trata el faza defensivă, pentru că la Hagi el a fost folosit număr nouă”, a punctat fostul antrenor.

De aflat vom afla odată cu startul jocului, dar bănuiala noastră e că „Mister” are dreptate.


20:53 Gabi Balint, surprins. Fostul mare atacant a oferit o posibilă explicație pentru alegerea lui Contra: „Mă surprinde Drăguș. Sigur că e mult curaj, pentru că e un meci important, cu presiunea publicului. Cred că a contat cum l-a văzut Contra integrându-se în echipa națională în aceste zile. Sincer, aș fi vrut să-l văd pe teren mâine, la naționala U21. Acum probabil că l-a băgat titular să spună că are nevoie de el, ca o justificare”, a spus Balint, la Digi Sport.


20:30 Avem și echipa Serbiei, iar ex-iugoslavii trimit în teren tot ce au mai bun. Milinkovic-Savic va fi șeful de la mijlocul terenului, Kolarov e centrul de greutate din banda stângă, iar Mitrovic, golgheterul lui Fulham aflat într-o formă foarte bună, va reprezenta amenințarea permanentă.


20:19 Drăguș, titular! Contra are curaj, în infernul de la Belgrad. Denis Drăguș (19 de ani) e titular, după ce la meciul cu Muntenegru (0-0), de la Ploiești, nu a prins niciun minut! „Guriță” a renunțat la Benzar, Mitriță și Keșeru, introducându-i pe Țucudean și Drăguș.


19:30 Vin copiii! Pentru ca stadionul lui Partizan să se umple, sârbii au acordat nu mai puțin de 10.000 de invitații copiilor din 219 școli din Belgrad.


17:15 Pregătește Contra o surpriză? Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a anunțat că „Guriță” intenționează să-l folosească pe Denis Drăguș (19 ani) în meciul contra Serbiei, de la Belgrad. Cel mai probabil, acesta va intra după pauză.

„Contra a fost impresionat de cum a arătat Drăguș la antrenamente. E posibil să-l vedem debutând la echipa națională. Poate vom beneficia de o nebunie a unui tânăr care să vină de nicăieri și să facă diferența”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.


12:00 Tricolorii și-au ales numerele! Maxim va fi din nou decar, Rotariu poartă numărul 9, de atacant pur, iar tânărul Tudor Băluță i-a luat tricoul cu numărul șase lui Chiricheș, căpitanul naționalei. Fundașul lui Napoli s-a accidentat și nu va mai juca în acest an, după ce a suferit o ruptură de ligament încrucișat.


După partida cu Muntenegru, selecționerul nu se poate baza pe Vlad Chiricheș, care a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentelor și nu va mai juca în acest an, și Pintilii, cel care are o leziune la coapsa dreaptă. În locul lui Chiricheș va apărea Bălașa, în centrul defensivei, iar Răzvan Marin, care a fost suspendat cu Muntenegru, va juca în linia de mijloc lângă Nicolae Stanciu.

„S-a vorbit foarte mult de absențele din echipa Muntenegrului, vă zic și eu absențele noastre? Au fost Deac, Grozav, Răzvan Marin, Dragoș Grigore, Andone. Sunt cinci jucători care în orice moment pot fi titulari la echipa națională. Și au lipsit la meciul cu Muntenegru, dar nu s-a vorbit de lucrul ăsta. Acum avem încă trei absențe, trei jucători care s-au accidentat, din păcate Vlad Chiricheș pentru o perioadă mult mai lungă”, a declarat Contra.

„Există respect pentru naționala Serbiei, o națională foarte puternică din toate punctele de de vedere, dar nu mi-e frică de acest meci. Atât timp cât am încredere maximă în jucătorii mei, sper să ne ridicăm la înălțimea unui adversar așa de puternic, să încercăm să facem jocul nostru și să încercăm să obținem un rezultat cât mai bun. Mă aștept ca Serbia să pună o presiune constantă asupra echipei noastre, o să încerce să atace din primul minut, o să încerce să marcheze cât mai repede, fiind o echipă de la mijloc în sus foarte ofensivă.

De aceea ne-am pregătit foarte bine după meciul cu Muntenegru. Avem un meci în care întâlnim favorita acestei grupe și trebuie să avem puterea necesară să ne concentrăm bine și să analizăm bine fiecare acțiune din timpul jocului. Sperăm ca valoarea adversarilor să fie un factor motivator pentru noi. Sunt sigur că vor face tot ce le stă în putere să nu joace cotele”, a mai spus omul de pe banca „tricolorilor”.

  • În octombrie 2009, acum nouă ani, naționala a înregistrat prima înfrângere din mandatul lui Răzvan Lucescu, fiind umilită la Belgrad. Serbia a câștigat cu 5-0, într-un meci în care Chivu a fost eliminat pe final, iar sârbii au obținut calificarea la CM 2010.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
Ar fi revenirea anului: „Barcelona a primit o șansă de aur”! Numele uriaș care poate semna în 2025
Ar fi revenirea anului: „Barcelona a primit o șansă de aur”! Numele uriaș care poate semna în 2025
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul…
Gică Popescu a făcut anunțul! Ce se va întâmpla după ce va fi numit un nou premier la Palatul Victoria
Gică Popescu a făcut anunțul! Ce se va întâmpla după ce va fi numit un nou premier la Palatul Victoria
LIVE TEXT | Alegerile prezidenţiale, pe site-ul Prima Sport! Elena Lasconi a intrat în turul 2! Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă şi-au dat demisia
LIVE TEXT | Alegerile prezidenţiale, pe site-ul Prima Sport! Elena Lasconi a intrat în turul 2! Marcel Ciolacu şi Nicolae…
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. Aşteaptă un semn pentru a accepta:
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. Aşteaptă un semn pentru a accepta: "Normal" |…
Cum se menține în formă Cristela Georgescu, la 54 de ani! Soția lui Călin Georgescu a renunțat definitiv la anumite alimente
Cum se menține în formă Cristela Georgescu, la 54 de ani! Soția lui Călin Georgescu a renunțat definitiv la anumite…
Rezultate şocante, răsturnare de situaţie. REZULTATE ALEGERI în timp real
Rezultate şocante, răsturnare de situaţie. REZULTATE ALEGERI în timp real
BANCUL ZILEI. Ajunge BUBULINA acasă și își găsește bărbățelul prin bucătărie: - Vai, ce surpriză!
BANCUL ZILEI. Ajunge BUBULINA acasă și își găsește bărbățelul prin bucătărie: - Vai, ce surpriză!
Fenomenul Călin Georgescu pe TikTok, ignorat de SRI. Cifrele uriaşe ale candidatului viral pe reţea
Fenomenul Călin Georgescu pe TikTok, ignorat de SRI. Cifrele uriaşe ale candidatului viral pe reţea
Descoperire INCREDIBILĂ despre INIMA umană! Ce au găsit medicii?
Descoperire INCREDIBILĂ despre INIMA umană! Ce au găsit medicii?
Ion Ţiriac a dezvăluit ce preşedinte vrea pentru România: Din păcate, nu prea am avut aşa ceva!
Ion Ţiriac a dezvăluit ce preşedinte vrea pentru România: Din păcate, nu prea am avut aşa ceva!
Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Elena Lasconi! Dezvăluirea făcută de Dan Diaconescu
Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Elena Lasconi! Dezvăluirea făcută de Dan Diaconescu
Dispar bancomatele. Schimbare totală pe piața bancară. Cum vei mai retrage bani
Dispar bancomatele. Schimbare totală pe piața bancară. Cum vei mai retrage bani
VIDEO Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Vladimir Putin! Nimeni nu și-a dat seama de asta până acum
VIDEO Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Vladimir Putin! Nimeni nu și-a dat seama de asta până acum
Cum a reușit 'meteoritul' Călin Georgescu să fie numărul 1! Explicația unui specialist în social media
Cum a reușit 'meteoritul' Călin Georgescu să fie numărul 1! Explicația unui specialist în social media
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
Nicolae Ciucă a demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal
Nicolae Ciucă a demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal
Anunțul RAR pentru cei care vor să facă ITP-ul
Anunțul RAR pentru cei care vor să facă ITP-ul
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak Djokovic
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak…
×