LIVE BLOG | Ca Rafala în finală! Nadal dă recital și îl învinge pe Federer în cel mai așteptat meci de la Roland Garros 2019: va lupta, duminică, pentru al 12-lea trofeu al carierei la Paris. Roger, aclamat în picioare

LIVE BLOG | Ca Rafala în finală! Nadal dă recital și îl învinge pe Federer în cel mai așteptat meci de la Roland Garros 2019: va lupta, duminică, pentru al 12-lea trofeu al carierei la Paris. Roger, aclamat în picioare
  • Publicat:
  • Actualizat:

Corspondență din Paris

  • Rafael Nadal este primul finalist al tabloului de simplu masculin la Roland Garros 2019. Fază cu fază, cum s-a simțit duelul titanilor din inima arenei Philippe Chatrier, câștigat de iberic, deținător al trofeului, 6-3, 6-4, 6-2.
  • După terminarea primei semifinale masculine, pe Chatrier este programat meciul Novak Djokovic – Dominic Thiem, care decide adversarul lui Nadal din finală.
  • Ashleigh Barty – Marketa Vondrousova (19 ani) este finala de la Roland Garros 2019.

Rafael Nadal își continuă cursa pentru al 12-lea trofeu al carierei la Roland Garros. Vineri, ibericul și-a confirmat încă o dată supremația în duelurile directe cu Roger Federer pe zgură, reușind să iasă învingător după două ore șo 25 de minute dintr-un duel purtat pe vânt puternic la Paris.

Cel mai de succes tenismen din istoria turneului parizian a reușit să aibă un procentaj incredibil la frecvența primului serviciu – peste 80% în fiecare dintre cele trei seturi, în timp ce pentru Federer, jucătorul cu un avantaj teoretic mai mare pe lansare, condițiile de joc și-au pus vizibil amprenta, provocându-i o prăbușire evidentă a eficienței loviturii de începere a punctului. Dacă în primul set, Federer a fost egalul lui Federer la acest capitol din statistică, elvețianul a ajuns de la 80% frecvență a primului serviciu în primul set, la 52% în al doilea și doar 37% în al doilea.

Primul set a fost unul de luptă și de stabilire a reperelor. Nadal a instituit dominația în schimburile cele mai lungi, fiind eficient atât cu tactica de a juca, clasic, spre reverul advers, cât și cu jocul stânga-dreapta. Nadal a început și semifinala exact după același tipar urmat de primele cinci meciuri: un 3-0 în start, care să îl pună pe traiectoria corectă. Federer a echilibrat, însă deși a recuperat break-ul nu a putut egala.

Cu un start perfect de set doi, cu un 2-0 alimentat de greșeli mari ale ibericului, din poziții clare, Federer mi a putut ține avantajul, și-a pierdut imediat serviciul și, în ciuda unui sprijin evident din partea tribunei, s-a înclinat din nou, Nadal câștigând autoritar ultimele nouă puncte ale manșei.

Setul trei a fost unul de control al ibericului. Din ce în ce mai stăpân pe forehand, Nadal a făcut ravagii, terminând cu 13 lovituri câștigătoare și doar cinci erori neforțate, ținta lui Federer fiind în egală măsură, din ce în ce mai puțin fiabilă.

â–º GAME, SET, MECI ȘI CALIFICARE ÎN FINALĂ‚ PENTRU RAFA NADAL! 6-3, 6-4, 6-2. Spaniolul ratează primele două mingi de meci, iar tribuna atât așteaptă. Exultă, iar Ro-ger!, Ro-ger! se aude răspicat, ușor lăbărțat. Rafa are însă grijă și închide din serviciu. Aplauzele sunt generoase, însă după doar un minim intermezzo de liniște, fanii reîncep să îi scandeze numele celui mai titrat jucători din turneele de Mare Șlem. Îl conduc astfel spre ieșirea din arenă. Înainte de interviul de pe teren, din partea opusă a tribunei, vine și răspunsul: Ra-fa!, Ra-aaaa-Faaaa!

Zgura a fost purtată de vânt până sus, la mesele presei. Ibericul termină cu 33-25 lovituri câștigătoare, 19-34 la greșeli. Să fi fost ultima înfruntare Nadal – Federer la Paris? E greu de spus, însă dacă timpul va dovedi că da, așa cum fiecare suflet din arenă se întreabă, atunci a fost spectacol. Unul cu iz clasic de Fedal zgurist, în care Rafa este omul de fier, cel cu care nu te pui, la fel cum nu te pui cu rafalele de vânt.

 

â–º Cu un voleu la intercepție excepțional, Federer prelungește meciul, confirmând pe lansare.

â–º Nadal a pus distanță chiar și la capitolul lovituri câștigătoare în duelul cu Federer. Forehandul ibericului face furori din orice zonă a terenului. Îl vezi duelându-se la fileu și depășindu-l pe Roger, îl vezi închizând cu un-doi, însă Federer forțează egalitatea, punând o întrebare încuietoare cu un dropshot. Game-ul îi revine însă ibericului după ce, o dată în plus, spatele elvețianului se arcuiește, fără să strunească suficient lovitura de rever în cross.

â–º Nadal este la ritm de croazieră și obține dublul break-ul. Federer și-a pierdut răbdarea și luciditatea, este tracasat, iar Nadal recuperează fiecare minge, fie ea direct de la Roger sau cu fileul. Ibericul obține un nou break cu un passing imparabil.

â–º Faza meciului? Nadal obține break-ul, la 15, făcând două puncte, practic, din retur. Elvețianul ratează din nou exasperant, banda fielului îi dă în final un punct înapoi lui Nadal, pe care i-l luase mai devreme în punct, iar tribuna începe, în surdină, un murmur ce seamănă a huiduială, după ce elvețianul dă nervos în minge, în afara arenei.

Dacă asta nu v-a convins, poate momentul de virtuozitate al lui Rafa? Nu ne mai referim la lovituri, ci la cum a jonglat cu ghemotocul galben.

â–º Atât de tare și de smucit lovește Rafa, încât antivibratorul de pe rachetă zboară până dincolo de fileu. Statistica spune că ibericul are 222 de victorii în carieră în meciurile de 5 seturi începute cu 2-0 și doar două înfrângeri.

„Ra-fa Nadal. Zgura” se aude în jur. Federer a avut break avantaj în setul doi. a redus numărul de greșeli, la jumătate față de primul set, dar tot a pierdut.

â–º NADAL SE DUCE LA 2-0 LA SETURI PE TABELĂ‚, 6-3, 6-4. Ibericul ajunge la un set de victorie la o oră și 46 de minute de la startul meciului. Ibericul a câștigat ultimele nouă puncte disputate. Deplasarea ibericului este magică, iar punctele de pe lansare, mai scurte. Federer pare condamnat.

â–º Rafael Nadal face break după un game marcă-înregistrată. Federer a câștigat primele trei puncte, ținându-le în sub 8 lovituri și fpcându-i pe oameni să ridice mâinile în aer de parcă ar fi luat vreo Ligă a Campionilor. Apoi, Nadal vine cu icnetele lui care sparg liniștea de pe Chatrier, urcă raliurile la 11, 15 și 18 lovituri, intră oe modul zid și defectează o dată în plus mecanismul elvețian. Pentru savoare însă, pe minge de break vine din nou cu o execuție magică, la fileu, pentru a închide un schimb fizic de pe baseline. Va servi la 5-4.

â–º Nadal își face viața grea în game-ul opt al setului doi, oferind minge de break cu dublă greșeală. Nadal salvează însă cu un nou rever din seria – băi, ești nebun?

Ibericul joacă excelent din demivoleu pe linia de fund a terenului, apoi închide din trei lovituri. Este 4-4.

â–º REBREAK NADAL. Momentul de rătăcire al deținătorului trofeului trece imediat, însă și soarele a intrat în nori. Rafa își procură două prime mngi de rebreak cu o diagonală de rever fabuloasă. Ezită pe prima, apoi Federer o anulează pe a doua cu servă impunătoare. Rafa convertește pe a treoa, când Federer vine la fileu pentru smash, dar se trezește cu un forehand câștigător de la Nadal. Magnifico! exclamă, fericiți, jurnaliștii spanioli în tribuna media.

â–º 2-0 pentru Federer în start de set doi și KO la Rege din tribună. Fanii simt că Federer are probleme și încearcă să îi dea energie la fiecare pauză. Elvețainul deschide cu hold autoritar.

Este greu pe Nadal, pentru că joacă în sufragerie, pe teren inamic. Scapă un lung de linie puțin afară, iar arbitrul trebuie să coboare din scaun pentru a confirma. Tribuna aplaudă. Dacă vă gândeați că pe condiții grele, mohorâte și umede de joc forehandul lui Nadal e letal, uitați-vă la cum arată sub dezmierdarea soarelio. Totuși, Rafa conduce excelent schimbul următor,  însă execuția decisivă cu reverul o prăvălește în fileu. Ibericul se îndoiaie de mijloc, își îngroapă capul în mâini, uimit, acuzând și câteva firmituri de zgură intrate în ochi. Împins de la spate de tribună, Federer face break-ul, după o nouă minge oprită de banda fileului. Tribuna aplaudă și îi strigă numele, dipă ce returul bun al lui Federer nu poate fi pus în teren de Rafa.

â–º NADAL CÂȘTIGĂ‚ PRIMUL SET, 6-3. Federer pune presiune în primă fază, ducându-se la 15-30 în game-ul în care ibericul servește, la 5-3, pentru setul întâi, după un atac în rafală spre forehandul iberic. Rafa ia imediat măsuri, ducându-se spre fileu cu lovituri de aproach de forehand și închide cu un winner fabulos manșa, după 52 de minute de tenis intens. Chiar și Darren Cahill este în admirație după execuția lui Rafa.

 

16 greșeli neforțate a comis Federer, doar 9 Nadal, raportul loviturilor câștigătoare fiind 11-9 pentru elvețian. Tribuna aplaudă, terenul este udat, iar ibericul pleacă la vestiare.

â–º Înainte ca Nadal să poată începe tura pe lansare pentru câștigarea primului set, la 5-3, vântul creează un val de praf în jurul elvețianului. cei doi se opresc și așteaptă.

â–º Nadal se deprinde, cu un al doilea game pe lansare facil în meci, pentru 5-2.S-a trecut de 40 de minute de joc, iar Nadal apelează acum la tactica de a-l muta stânga-dreaptă pe elvețian. Federer nu se descurcă prea bine pe alergare, este în dificultate, iar ibericul mai vine și cu contre-pied-ul, pentru setul complet.

Soarele iese din nori, pentru prima dată de la startul meciului, iar terenul se luminează superb.

â–º Nadal vrea rebreak-ul, poate chiar prea mult în primp fază, însă îl obține, pentru 4-2 după 38 de minute! Federer l-a temperat bine cu scurta, însă, la 30-30, este pe mâna ibericului, care domină cu forehandul și îi trimite o directă spre dreapta pe care Federer, atât de mult încercat pe rever, nu o poate controla. Următorul punct este însă unul în care Roger vrea să facă diferența cu o execuție în unghi scurt, care aproape îl surărinde pe Nadal. Rafa se agață, așa cum a făcut-o toată cariera, scoate și preia controlul, însă trimite din nou prea tare – tribuna aplaudând parcă aprobator când mingea de break este anulată de reverul care ratează ținta. Elvețianul anulează o nouă șansă, cu serviciu câștigător.

Apoi, Federer are propia șansă de a închide game-ul, la avantaj, însă Nadal răzbună pentru un punct în care a ratat voleul de la câțiva centimetri de fileu, are reacțiile mai alerte și prelungește. Două reveruri tăiate, trimise în diagonală scurtă nu prind terenul, iar ibericul are minge de 4-2. Federer face însă punct în doi timpi – serviciu plus deplasare în lateral pentru a lovi cu dreapta în lung de linie din colțul de rever. Fileul este cel care, până la urmă, oprește o dreaptă a lui Federer, la a șasea minge de break avută aici de iberic.

â–º BREAK FEDERER. Elvețianul păstrează ritmul în spatele liniei de fund a terenului, în timp ce Nadal, agresiv cu forehandul, pune prea multă forță. Tribuna erupe când mingea țintită de iberic spre mijlocul baseline-uli iese afară. E rece la Paris, dar nu și atmosfera.

â–º Nadal schimbă terenul la 3-0. Povestea clasică de la Roland Garros 2019, acest 3-0 pentru iberic. Din colțul tribunei opuse scaunelor jucătorilor, se cântă pentru Roger. Imediat răspune și ai lui Rafa.

â–º BREAK NADAL: Se joacă de 13 minute, iar Nadal are break și 2-0 pe tabelă. Este al șaselea meci consecutiv de la Paris în care ibericul rupe serviciul advers la prima tură pe lansarea acestuia. Pe rând, ambii jucători se îndreaptă spre reverul advers, își fac punct împingându-se în defensivă. La 40-40, după două mingi de break anulate, lui Federer îi este întrerupt ritmul la serviciu. Un șervețel zboară din tribună, iar copii de mingi se chinuie să îl prindă. Nadal lovește  un passing perfect, dejucând celebrul sneak attack bu Roger. Pe schema clasică deja, reverul elvețianul este fragil. Rafa atacă prompt pe breakpoint, la fileu și pune atacul decisiv în partea stângă a elvețianului.

â–º 14:05  La cinci minute trecut de fix, se dă start joc. Federer obține minge de break trimțând pe tușă, însă Nadal livrează cu serviciul. Primul game durează opt minute.

â–º 14:00 Announcerul face speech-urile de prezentare. Secvența deja cunoscută cu anii în care Nadal s-a impus la paris nu iese perfect. Însă fanii sunt în delir. Din toate colțurile se fac fotografii. Oamenii sunt în picioare pe durata încălzirii. Oamenii care au avut bilete în zile consecutive se cunosc deja și formează un mic grup. Se mai fac câteva pregătiri, se spun povești scurte, până începe meciul.

â–º Federer intră primul pe teren. Este aplaudat, însă, pe o arenă Philippe Chatrier cam golașă, înr-o zi noroasă, cu doar 17 grade în termometre, se strigă un pic mai tare pentru Nadal, deținătorul a 11 titluri la Paris.

â–º Pe Lenglen, Barty o elimină pe Anisimova, performera zilei de joi, 6-7(4), 6-3, 6-4, chiar înainte de startul meciului de pe Chatrier. Finala: Vondrousova – Barty.

 13:53 pe ecranul principal apare chipul lui lui Roger Federer, aflat pe culoar, în așteptarea intrării pe teren. Din tribună se aude, clar – Allez, Roger!

â–º Marketa Vondrousova este prima finalistă de la Roland Garros 2019. A trecut cu 7-5, 7-6(2) de Johanna Konta.

â–º Pică, pică încăpățânat la Paris. Arena Philippe Chatrier își primește deja spectatorii. Înainte de startul ceremoniei, este programată o mini-ceremonie dedicată lui Rod Laver.

â–º Konta scapă din mână soarta setului doi: a servit la 5-4 în fața Vondrousovei, însă sportiva din Cehia nu o lasă să ajungă la minge de decisiv.

â–º Barty revine și împinge meciul cu Anisimova în decisiv, după 6-3 în manșa secundă. În primele două seturi ale acestui meci, americanca a reușit 16 lovituri câștigătoare, însă are mult mai multe greșeli neforțate decât în meciul cu Simona Halep (19 în primul set, 13 îl al doilea – în condițiile în care, joi, Anisimova a avut 25 lovituri câștigătoare și 24 greșeli neforțate în tot meciul).

â–º Ne îndreptăm, oare, spre o finală între adolescente? Anisimova (17 ani) a câștigat la tiebreak primul set al meciului cu Berty (7-4), revenind de la 0-5, în timp ce Vondrousova (18 ani) s-a impus în manșa întâi cu 7-5 în fața Johannei Konta, după trei mingi de set salvate în fața britanicei.

â–º Francezii au șansa de a vedea o semifinală de Grand Slam la o treime din prețul normal, dar o ignoră. Vezi AICI cum arăta tribuna la startul semifinalei programate pe arena Simonne Mathieu.

Totul după ce Steve Simon, conducătorul WTA, anunța într-un comunicat oficial că „mutarea unei semifinale feminine pe a treia arenă a complexului este o mare dezamăgire”, catalogând decizia organizatorilor de la Paris drept una nedreaptă și anormală.

Al 39-lea meci direct dintre jucătorii cu cele mai multe trofee de Mare Șlem câștigate în carieră (Federer – 20, Nadal – 17) este, de departe, duelul vedetă al ediției 2019 a turneului de la Roland Garros. Rege incontestabil la Paris, cu 11 trofee, Nadal a ajuns deja într-o fază a competiției în care nu a pierdut niciodată șansa de a se încorona campion (11 prezențe în semifinale și 11 trofee). De partea cealaltă a fileului va fi fiul favorit al turneului, revenit pe zgura de la Paris după trei ani de absență: Federer și-a croit din nou drum spre semifinalele de la Paris pentru prima dată după 2012.

  • Pentru prima dată din 2011 încoace, primii paru favoriți ai tabloului masculin de la Roland Garros au acces în semifinalele Openului Francez.

Veșnic calmul Federer a fost scos din sărite de un jurnalist la conferința de presă

Nadal și Federer nu s-au mai înfruntat pe zgură, la Roland Garros, din 2011. Spaniolul are un 5-0 categoric în meciurile directe de pe Chatrier. Elvețianul a reușit, însă, recent, să schimbe cursul unei rivalități care i-a stat mereu ca un ghimpe în coastă când a fost vorba despre dezbaterea cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor.

Rafa Nadal are bilanț zdrobitor în meciurile directe cu Federer indiferent de criteriul de selecție al meciurilor: 23-15 la general, 9-3 în Grand Slam-uri, 6-3 în semifinale și 13-2 pe zgură. Pe suprafața sa favorită, ibericul a fost, mereu, cvasi-invincibil în fața principalului său rival, memorabilă fiind finala din 2008 de la Paris în care Roger nu a obținut decâ patru game-uri.

Federer a reușit, însă, recent, să scape de complexul Nadal, câștigând ultimele cinci meciuri directe. Cea mai recentă victorie a ibericului în fața lui Federer s-a consemnat la Australian Open 2014, astfel încât, în contextul în care trei sezoane elvețianul a sărit practic sezonul roșu din program, iar frecvența meciurilor directe dintre cei doi a scăzut, Nadal are de pus capăt unei serii de cinci ani fără victorie în fața Maestrului.

Decalajul imens înregistrat însă în duelurile directe cu Nadal de pe zgură îl chinuie și îl irită însă pe Federer, fapt relevat și de felul în care jucătorul în vârsă de 37, un monument de calm și un tip cu auto-control fantastic în conferințele de presă, și-a pierdut cumpătul în momentul în care un jurnalist spaniol l-a șicanat, amintindu-i că nu l-a mai învins pe Nadal pe zgură de 10 ani.

Reporter: Lui Rafa i s-a spus la conferința în limba spaniolă că ai declarat pe teren că te bucuri că ești în semifinale și că joci împotriva lui. El a spus că este convins de prima parte, dar nu o prea crede pe a doua. Pentru că, vin eu să spun, știi foarte bine că ultima dată când l-ai învins pe Rafa pe zgură a fost Madrid 2009 și Hamburg 2007. Așa că, după atâția ani, ce poți să schimbi ca să fii mai optimist în ceea ce privește șansele tale?
Federer: Ca și cu orice alt jucător, există întotdeauna o șansă! (n.r. – Federer este vizibil iritat, lucru care se simte din tonul folosit) Altfel, nu ar mai fi nimeni în tribună, pentru că toată lumea ar ști rezultatul dinainte. Și cred că așa e sportul – fiecare meci trebuie jucat înainte de a se decide ceva.

Și așa își spune oricine îl înfruntă pe Rafa. Știi că va fi dificil. Dar nu știi niciodată. Poate că el are o problemă. Poate că-i e rău. Nu se știe. Poate că tu joci excelent și el se chinuie. Poate e un vânt incredibil, ploaie, zece întreruperi de ploaie. Nu se știe niciodată! De aceea, trebuie să fii acolo.

Pentru mine, să ajung la Rafa a fost greu. Am avut nevoie de cinci victorii. De aceea mă bucur că joc cu Rafa, pentru că dacă vrei să obții ceva pe zgură, inevitabil, la un moment dat, vei da peste el, pentru că el este atât de puternic și va fi acolo.

Știam asta când m-am înscris în sezonul de zgură și speram să ajung până acolo. Dacă preocuparea mea era să îl evit pe Rafa, atunci aș fi sărit peste sezonul de zgură!

Ocupanții locurilor 2 și 3 în clasamentul mondial ar fi trebuit să se înfrunte în primăvara acestui an la Indian Wells, în semifinale, însă ibericul a fost nevoit să se retragă înainte de startul meciului, din cauza unei accidentări la genunchi. Nadal și Federer sunt, totodată, jucătorii cu cele mai multe victorii la Openul Francez (91, respectiv, 70).

„Nu îmi vine natural jocul împotriva niciunui stângaci, fie el Rafa sau alt stângaci. Pur și simplu, totul se schimbă. 80% din timp joci împotriva unor dreptaci, iar când joc cu un stângaci este un alt meci. Obișnuiam să urăsc aceste partide, dar acum le iubesc, pentru că este o provocare imensă în fața acestor băieți, iar el este cel mai bun pe care l-am înfruntat vreodată”;
Roger Federer, la conferința de presă, după victoria în fața conaționalului Stan Wawrinka

Indiferent cine va câștiga prima semifinală masculină programată vineri, pe Chatrier, vom avea un new-entry în Top 5-ul celor mai bătrâni jucători calificați în finala unui Grand Slam (Federer ar stabili un nou record, la 37 ani și 305 zile, Nadal ar veni pe 5, la 33 ani și 6 zile). Duelul Nadal – Federer are și miza numărului doi mondial la final de Roland Garros.

Câte un set au pierdut Nadal și Federer în drumul spre semifinale (Nadal la Goffin – în turul trei, Federer la Wawrinka – în sferturi). Per total, ibericul a avut cinci minute în plus timp de joc efectiv față de Federer, în primele cinci meciuri la Openul Francez. La Roland Garros 2019, Roger Federer tocmai a bifat meciul cu numărul 400 în turneele de Mare Șlem – un record absolut pentru tenisul mondial, masculin sau feminin.

54 de meciuri directe înregistrează cea mai stufoasă rivalitate din istoria ATP, dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal

Citește și: Decizie istorică în privința semifinalelor feminine: cum arată programul zilei de vineri și când se joacă partida Rafael Nadal – Roger Federer

Citește și: Stan, Parisul îți mulțumește! Wawrinka a fost The ShowMan la Roland Garros 2019 | Corespondență din capitala Franței

Citește și: Roland Garros 2019 | Semifinală de vis între Nadal și Federer: cei doi nu s-au mai înfruntat la Paris din 2011! Sferturile lor de finală au fost întrerupte timp de aproximativ o oră, iar un cor de fluierături a cutremurat arenele pe care jucau | FOTO

Citește și: „Recunosc că am o aroganță a mea”. Andrei Pavel, la 45 de ani și două decade de la primul trofeu. „Regret că nu am jucat cu Sampras”. La Roland Garros 2019 e prezent un șofer care, după 17 ani, mai și glumește: „Îți amintești acea zi ploioasă?” | INTERVIU

VEZI ȘI: Explicațiile Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros

CITEȘTE ȘI: Legendarul Manolo Santana a privit din primul rând șocul zilei la Roland Garros 2019, Simona Halep – Amanda Anisimova. „Îmi pare rău” | EXCLUSIV: Corespondență de la Paris

CITEȘTE ȘI: Cronica meciului în care tânăra americancă a amendat-o pe Simona cu artilerie de categorie grea

CITEȘTE ȘI: CONSECINȚELE ELIMINĂ‚RII SIMONEI HALEP ÎN CLASAMENTUL WTA

CITEȘTE ȘI: Declarația frumoasă a Amandei Anisimova, după ce a eliminat-o pe Simona Halep: prin ce a trecut în timpul meciului

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Elena Lasconi! Dezvăluirea făcută de Dan Diaconescu
Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Elena Lasconi! Dezvăluirea făcută de Dan Diaconescu
Tottenham a postat o fotografie cu Radu Drăgușin și a scris un singur cuvânt, după victoria la scor cu City!
Tottenham a postat o fotografie cu Radu Drăgușin și a scris un singur cuvânt, după victoria la scor cu City!
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul…
Bombă în mercato! Se face transferul lui Andrei Rațiu. Detalii de la negocieri
Bombă în mercato! Se face transferul lui Andrei Rațiu. Detalii de la negocieri
LIVE TEXT | Alegerile prezidenţiale, pe site-ul Prima Sport! Elena Lasconi se menţine pe 2, Marcel Ciolacu urmează să îşi dea demisia!
LIVE TEXT | Alegerile prezidenţiale, pe site-ul Prima Sport! Elena Lasconi se menţine pe 2, Marcel Ciolacu urmează să îşi…
Prima decizie luată de Gigi Becali după rezultatele alegerilor:
Prima decizie luată de Gigi Becali după rezultatele alegerilor: "I-am spus lui George. Să facem bine!"
Cum se menține în formă Cristela Georgescu, la 54 de ani! Soția lui Călin Georgescu a renunțat definitiv la anumite alimente
Cum se menține în formă Cristela Georgescu, la 54 de ani! Soția lui Călin Georgescu a renunțat definitiv la anumite…
Rezultate şocante, răsturnare de situaţie. REZULTATE ALEGERI în timp real
Rezultate şocante, răsturnare de situaţie. REZULTATE ALEGERI în timp real
BANCUL ZILEI. Ajunge BUBULINA acasă și își găsește bărbățelul prin bucătărie: - Vai, ce surpriză!
BANCUL ZILEI. Ajunge BUBULINA acasă și își găsește bărbățelul prin bucătărie: - Vai, ce surpriză!
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe…
ADEVĂRUL despre România în Al Doilea Război. „Am avut norocul să...”
ADEVĂRUL despre România în Al Doilea Război. „Am avut norocul să...”
Ce legătură are Vladimir Putin cu Cătălin Georgescu? Presa din Rusia EXULTĂ după victoria năucitoare
Ce legătură are Vladimir Putin cu Cătălin Georgescu? Presa din Rusia EXULTĂ după victoria năucitoare
Dezvăluirea momentului despre Călin Georgescu. Dan Diaconescu aruncă bomba. Nu știa nimeni
Dezvăluirea momentului despre Călin Georgescu. Dan Diaconescu aruncă bomba. Nu știa nimeni
Șoșoacă despre Călin Georgescu: E un...
Șoșoacă despre Călin Georgescu: E un...
Cum a reușit 'meteoritul' Călin Georgescu să fie numărul 1! Explicația unui specialist în social media
Cum a reușit 'meteoritul' Călin Georgescu să fie numărul 1! Explicația unui specialist în social media
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
Max Verstappen, campion mondial pentru a patra oară în Formula 1
Max Verstappen, campion mondial pentru a patra oară în Formula 1
Amendă pentru depășirea vitezei legale cu până la 10 km/h?
Amendă pentru depășirea vitezei legale cu până la 10 km/h?
Cum a apărut Ilinca Simion la o secție de votare din București. George Simion a însoțit-o pe soție, deși el a votat în diaspora
Cum a apărut Ilinca Simion la o secție de votare din București. George Simion a însoțit-o pe soție, deși el…
×