Juristul Florin Talpan, cel care a câștigat pentru Steaua și Armată toate procesele cu Gigi Becali, a trimis presei o scrisoare deschisă prin care dezvăluie, cu date, nume și fapte, stilul de lucru al actualului commandant, colonelul Bixi Mocanu.
Numit la conducerea clubului la influența generalului Cătălin Zisu – așa cum ProSport a dezvăluit încă de astă-toamnă, când a fost anunțat în funcție -, Mocanu s-a făcut remarcat printr-o serie de decizii controversate încă de la bun început. Colonelul Vasile Tânjală, fost șef de serviciu la Steaua, a acordat pentru ProSport, astă-iarnă, un interviu în care spunea direct că Mocanu are misiunea să saboteze munca lui Talpan și să facă în așa fel încât echipa de fotbal să nu promoveze în Liga 3.
Vorbele lui Tânjală s-au confirmat 6 luni mai târziu, când Steaua, în mod absolut incredibil, a ratat promovarea. Mocanu a rămas în funcție, deși clubul înregistrase unul din cei mai proști ani din istorie la toate disciplinele, și a afirmat că a discutat cu Pițurcă, dar antrenorul are diverse condiții. În realitate, Pițurcă NU a avut niciodată nicio discuție și comandantul clubului, nici direct, nici indirect – după cum a declarat chiar fostul selecționer al naționalei pentru ProSport.
Talpan afirmă că a decis să dea publicității scrisoarea după ce a fost jignit în repetate rânduri de colonelul Bixi Mocanu, care pune în pericol și rezultatele muncii sale în tribunale prin refuzul de a face competitivă secția de fotbal.
Citiți mai jos dezvăluiri incredibile făcute de Talpan despre haosul care s-a instalat la Steaua după venirea lui Bixi Mocanu la comandă:
– schema de personal a fost supraîncărcată cu tot felul de oameni detașați de la cabinetul generalului Zisu,
– încălcarea drepturilor angajaților și a legilor a dus la revolta celor din club, cărora li se cere abuziv să își lase telefoanele la intrarea în birouri,
– sunt angajați sportivi care sunt apoi concediați după o lună-două, ceea ce duce la procese pierdute de Steaua și despăgubiri de sute de mii de lei,
– la secția de handbal au fost în sezonul trecut 6 (șase) antrenori plătiți cu sute de mii de lei, deși unii dintre ei nici nu se prezentau la lucru,
– un club privat de tenis a primit spre administrarea mai multe terenuri în incinta bazei sportive Steaua, apoi a subînchiriat terenul unui club de fotbal rival cu „roș-albaștrii”, dar comandantul Mocanu a refuzat să rezilieze contractul pentru că ar supăra „pe cineva de la minister”,
– Mocanu ar urmări, prin toate deciziile pe care le ia, să demonstreze că secția de fotbal nu este performantă și trebuie închisă, astfel încât să-l favorizeze pe Gigi Becali,
– în interiorul clubului se aplică o „rotație a cadrelor” nebunească, Mocanu mutându-l pe managerul specializat la atletism să se ocupe de secția de ciclism, pe cel de la handbal l-a mutat la călărie și motociclism, în timp ce la handbal a fost adus un canotor, iar la volei a fost instalat un poloist!
– Mocanu și noul manager ar fi cerut retrogradarea echipei de volei în Liga 2, lucru nemaiîntâlnit în istoria clubului Steaua.
ProSport a scris astă-primăvară, într-o analiză a cluburilor departamentale, că Steaua a cheltuit în 2018 aproximativ 20 de milioane de euro – cel mai mare buget al unui club din România – ca să câștige o jumătate de medalie de aur la Mondiale în probă olimpică (a avut o sportivă în barca de canotaj 2 care a câștigat titlul mondial).
Iată scrisoarea deschisă trimisă către presă de colonelul Florin Talpan, juristul clubului Steaua. ProSport o publică în forma trimisă de Talpan la redacție:
Ca urmare a declarațiilor defăimătoare făcute în presă de către col. Mocanu, în mod repetat, ostentativ, discreditant, îmi pot permite să îl contrazic. Sunt câteva aspecte care necesită lămuriri. Pe lângă supărătorul „dânsul” repetat de col. Mocanu până la epuizare, nu văd argumente în atacul declarațiilor, ci doar o frică de nu își pierde scaunul lipit, frica ce a ajuns la cote maxime…
1. Faptul că nu aș putea să iau locul actualului comandant, indiferent de mult mi-aș dori.
Nu înțeleg în baza căror criterii a stabilit stimatul domn, că nu pot să ocup această funcție. În baza căror criterii de performanță? Stabilite de cine? Cu cine? În baza căror studii? Cărui grad?
La studii, îl depășesc detașat fără nici o problemă, la cursuri cu atât mai mult, iar la grade suntem pe poziții egale, de colonei. La relații și pile într-adevăr «eu stau cam prost», căci toata cariera mea este bazată pe multă muncă și sacrificii nu ca a lui. Col. Mocanu „a aterizat comandant” la Steaua, după cum însuși recunoștea, într-un moment de reală destăinuire, pe bază de criterii politice, grație unei persoane „sus puse” și nu pe bază de criterii de performanță. Ce studii aveți col. Mocanu care vă îndreptățesc să fiți comandant și pe mine, nu?
Citez: „Dânsul, (iar dansul…) trecând peste faptul că nu are pregătirea necesară, nu își dă seama ce înseamnă să conduci un club ca Steaua din punct de vedere administrativ”
Văd că, comandantului împuternicit, i s-a lipit scaunul de fund, ceea ce nu mi se pare normal în condițiile prezentate mai sus. Că sunt și consilier juridic? Acest lucru este un impediment? Nu prea cred. Am terminat studiile mai multor facultăți și îmi permit să fiu și consilier juridic, nu numai ofițer ca comandantul. Faptul că sunt consilier juridic și încă unul bun l-am demonstrat in instanta împotriva FCSB si nu numai, prin care am câștigat numele, marca și istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Am câștigat prin munca mea, prin nopțile mele nedormite, prin studiul meu de ani de zile și prin pregătirea mea de care col. Mocanu nu este mulțumit.
2. Despre „Depășirea condiției”. De unde această dorință a de a-și depăși condiția „spune” col Mocanu.
În mod normal, totul se întâmplă mecanic, conform legii naturii. Oamenii care visează la o viață mai bună și nu întreprind nimic, cei care doar așteaptă ca pilele să îi pună în funcții, care doar stau dar fac angajări de personal la Clubul Sportiv al Armatei Steaua doar pentru a avea cât mai mulți angajați în subordine și doar pentru a putea avansa în grad (se vizeaza gradul de general), care cred în horoscopul zilnic și în „stele”, dar nu muncesc pentru a-și schimba viața, se supun entropiei.
Doar când iei atitudine asupra vieții tale, când îți asumi faptele și acțiunile înseamnă de fapt că îți depășești condiția umană. Atunci când faci și îți dorești schimbări radicale și faci totul pentru schimbare, înseamnă că îți depășești condiția umană.
Condiția umană este una mizerabilă doar atunci când stai și aștepți, „mură în gură” de la pile și relații să avansezi. A-ți depăși condiția umană înseamnă să deschizi ochii și mintea, să înveți permanent și să câștigi totul, să te debarasezi de toate viciile care te tin captiv.
Col. Mocanu mă jigneste cu fraze și cuvinte pe care nici nu le înțelege. Daa… în neputința și în ura pe care o are pentru mine căci, cu toate că mi-a deturnat activitatea la birou cu tot felul de rapoarte mizere, tot am reușit să mă pregătesc pentru dosarele grele, noaptea, sâmbetele, duminicile și degeaba tot „efortul” acestuia, căci tot am câștigat (asta apropo de cultura pe care spuneți că nu o am… indiferent de care, militară sau nu…). Fiecare om de calitate încearcă în fiecare zi să își depășească condiția și limita. Doar dvs așteptați să fiți avansat general si aduceti comisii de control aproape in fiecare zi si nu aveți nici un rezultat. Ce rezultat aveți de când sunteți în funcție? Ce abilități de manager aveți? Cu ce rezultate remercabile vă puteți lauda? Asteptăm…. Daca acestea sunt o rusine, atunci ….
Despre depășirea atribuțiilor.
Despre ce atribuții vorbim aici? Mi-am îndeplinit cu succes toate atribuțiile nu numai cele din instanță care pentru istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București sunt decisive… Nu numai că am recâștigat numele, marca, palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ci și istoria acestuia, toate pierdute din cauza unor „personaje” care ar trebui să răspundă penal pentru faptele lor. Toți ar trebui să plătească pentru acele fapte. Toate dosarele câștigate sunt munca mea, doar munca mea, muncă pe care o blamați. Cum își permite col. Mocanu să numească o comisie de control cu două ore înainte de a ajunge la instanță să reprezint Clubul Sportiv al Armatei STEAUA București în dosarul pe care l-am câștigat și care are ca obiect acțiune în constatare-palmares? Pentru ce? Pentru a mă intimida să nu câștig dosarul? Iar acum după ce l-am câștigat în loc să mă felicite și să fie bucuros pentru că am câștigat palmaresul (istoria) a numit o altă comisie pentru a mă șicana să nu ajung la FRF să fac demersurile necesare pentru a înscrie echipa în liga a 3-a
Faptul că am cerut demisia celor incompetenți, care prin acțiunile lor nu au reușit să promoveze echipa de fotbal în liga a 3-a, în condițiile în care s-au investit atât de mulți bani la această secție de fotbal, este dreptul meu. Al nostru. Al cetățenilor. Trăim într-o țară liberă în care libera exprimare corectă și justă, este un drept constituțional. Dar col. Mocanu nu are rezultate la sectia de fotbal dar nici la celelalte secții ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care erau recunoscute pe plan național și internațional, deoarece acesta, și-a permis de la sine putere, să schimbe instructorii care erau specializați pe anumite secții în alte secții. Am ajuns de „râsul lumii” la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.
Instructorul de la secția atletism cu vechime de 30 de ani, specializat la secția de atlestim care a adus trofee clubului la aceasta secție, a fost obligat de către col. Mocanu, să se ocupe de ciclism, karate și triatlon, (daaaaa…auziți bine….), instructorul de la secția de handbal (handbalist care a făcut performanță la Clubul Sportiv al Armatei Steaua) a fost obligat să se ocupe de secția de motociclism și călărie iar de secția de handbal se ocupă un canotor, instructorul de la secția de volei a fost înlocuit cu un fost polo-ist fără experiență și ulterior cu altă persoană, fără experiență și aceasta, echipa de volei pierzand locul în liga 1, aceștia împreună cu col. Mocanu solicitând retrogradarea echipei de volei în liga a 2-a, fapt inadmisibil. Nici un comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București nu a făcut așa ceva, atât de mult rău Clubului, pentru a scapa el de responsabilitate. Exemplele pot continua la majoritatea secțiilor sportive, pentru că împuternicitul a considerat că prea multă „experiență” strică și prea multă bătaie de cap este „dureroasă”. Vă precizez că și ” lenea doare” și doare tare, stimate domn!
Din păcate, tocmai experiența aducea trofee și victorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. De aceea, acum când văd numirea ca antrenor al echipei de fotbal al unei persoane care nu are nici o experiență ca antrenor, mă apucă groaza. Oamenii câștigă trofee și dosare, tocmai datorită muncii și experienței acumulate de-a lungul timpului. Nu schimbăm oamenii pe motive politice sau cum avem chef, ci îi menținem sau nu pe bază de performanță.
Victor Pițurcă, din punctul meu de vedere și nu numai, este singurul antrenor capabil să garanteze poziția echipei de fotbal în liga 1 fiind dispus să vină la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București care putea veni și în calitate de coordonator al secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, experiența și profesionalismul său fiind imperios necesar. Nu cred că domnul Pițurcă a discutat cu col. Mocanu. Nu cred că este adevărat.Chiar ii rog pe jurnalisti sa verifice acest lucru.
Nu credeam că își va face o ambiție de refuz din propunerea mea col. Mocanu doar pentru faptul că eu am venit cu ideea. Primează interesul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” nu interesul personal. În condițiile în care de doi ani stai în liga a IV-a și refuzi să iei măsuri drastice, pentru reușită, să îi aduci pe cei mai buni în echipă, înseamnă că de fapt îți dorești ca această echipă „să dispară”. Prin angajarea unui antrenor fara mare experiență la secția de fotbal se urmărește în mod clar rămânerea în liga a IV-a, în condițiile în care comandantul avea obligația legală să întreprindă toate demersurile pentru ca echipa de fotbal să evolueze în liga a III-a – Liga elitelor. De ce nu a întreprins demersuri în acest sens? Pentru ca apoi echipa de fotbal să fie desființată pentru lipsă de randament și performanță. Iar rezultatul final, fiind să câștige FCSB respectiv George Becali. De-a lungul timpului, acesta a avut mai mulți adepți, acoliți. Ce nu au putut să facă în instanță și anume să mă învingă, încearcă acum să o facă pe ocolite, încet dar sigur.
În legatură cu neîndeplinirea atribuțiilor. Reiterez și parafrazez afirmațiile col. Mocanu:
„Să-mi fie iertată îndrăzneala nu cred că toți care s-ar propune ar putea să și îndeplinească condițiile. Avem în momentul de față aproape 2200 de oameni de care trebuie să avem grijă între care 1700 de sportivi, avem un buget care impune cheltuirea lui cu grijă, mare parte e buget public. Sunt convins că o funcție de președinte, de comandant, necesită nu numai abilități din punct de vedere managerial ci si din punct de vedere militar, ceea ce dânsul nu le are nici pe unele nici pe altele” Păi și acum să analizăm .
Se încheie contracte de activitate sportivă cu sportivi care după două trei luni sunt dați afară pur și simplu. Aceștia dau în judecată Clubul Sportiv al Armatei și cer despagubiri enorme pentru nerespectarea contractului. Cazul jucătorului Kedzo Nicola de la handbal care solicită suma de 629.031 lei cu titlu de despăgugiri reprezentând valoarea totală a drepturilor financiare cuvenite până la finalizarea contractului, cazul jucătorului Ialisson Cesar de Amorim căruia i s-a reziliat contractul iar jucătorul solicită daune morale foarte mari. Cei care au adus la echipă jucători și apoi i-au dat afară dupa doar câteva luni, sunt responsabili și trebuie să răspundă. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti era recunoscut prin valorile lui morale, prin sportivii de exceptie și prin respectarea contractelor dar mai ales a oamenilor. Acum începem să avem o imagine deplorabilă, de incorecți, de ilegali. Nu este deloc plăcut să lucrezi pentru un club de 18 ani și să vezi cum imaginea lui se degradeaza din cauza unor oameni răi intenționați.
În primul rând să analizăm „aterizarea” col. Mocanu la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București. Păi, așa cum bine povestea el, într-un moment de sinceritate,că „abilitățile sale” manageriale și militare (și alte abilități de care nu știm sau nu am fost anunțați), au fost remarcate într-un mod decisiv pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti de către o persoana cu mare influență și care într-un moment de mare înduioșare raportat la atâtea calități pe care le deține col. Mocanu, l-a adus la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti (voi spune numele persoanei la o dată ulterioară).
Păi col. Mocanu, susține că deține multe calități. Eu nu îl contrazic.
Dar nu pune o rezoluție. Sau nu a învățat să pună o rezoluție. Rezoluția este importantă la un comandant și ar trebui să fie pusă doar de către acesta. Și pentru că nu pune rezoluții, a luat măsuri, ca un bun manager ce este și a înființat „secția secretariat” detașând de la Comandamentul Logistic Întrunit (de la gl. ZISU) un locotenent-colonel (șef secție ca să fie bine remunerat, daaa, sef secție…. El este seful el este subalternul și încă o secretară) care să nu facă altceva decât să pună rezoluții pe documente. În momentele lungi de pauză, mai este plătit și să urmărească activitatea personalului clubului. De ce nu pune singur rezoluții col Mocanu?
De ce din octombrie 2018, s-a mărit în mod artificial numărul angajaților la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București? De când este comandat împuternicit, acesta a angajat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua mai multe persoane, în condițiile în care angajarea de personal la instituțiile publice este pentru moment blocată, a modificat ștatul și organigrama după bunul plac, a făcut detașări de la gl. Zisu la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, (asta însemnând în fapt că în armată este surplus de personal).
Mai nou, dorește să avanseze (pentru că așa vrea el și că spune că poate), la gradul de ofițer, „sărmane” secretare de care trebuie să se ocupe cineva, (păi nu??) și alte persoane (aproximativ 6) pe care le trimite la cursuri pe bani publici. Că tot ne ținea dumnealui teoria banilor publici cheltuiți cu grijă….
Vreți să știți pe ce se mai duc banii publici la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti? Pe casete de mobilier în care toți angajații să își pună telefonul mobil la intrarea în incintă ca nu cumva să îl înregistreze pe domnul împuternicit când face abuzuri.
Pe ce se mai duc banii publici? Pe cumpararea și instalarea de sisteme de înregistrare video, ca tot personalul să fie monitorizat de sistemul „comunist” al împutenicitului col. Mocanu.
Nu există o prevedere legală care să reglementeze în mod expres posibilitatea angajatorului de a restrictiona angajatilor dreptul de a folosi telefonul personal în timpul programului de lucru.
Angajatorul poate interzice utilizarea telefonului personal în timpul orelor de program, cu condiția ca această interdicție să fie prevăzută în regulamentul intern, iar regulamentul să fi fost adus la cunoștința angajatilor. Dar acest regulament trebuie implementat în tot sistemul public pentru a putea fi aplicat, nu numai la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București. Chiar și așa, această interdicție de a folosi telefonul personal este considerată excesivă în cazul în care nu există o justificare reală vis-a vis de specificul muncii, fiind vorba de o atingere a dreptului la viață privată.
Stimate col. Mocanu, cu abilitatile dumneavostra de bun manager si militar, riscați pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti o amendă usturatoare din partea Autoritatii Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal prin încălcarea prevederilor aplicabile în materia protecției datelor cu caracter personal ale angajaților. Astfel, orice supraveghere cu mijloace tehnice sau monitorizare a activității pe internet a salariaților poate fi efectuată numai dacă este legitimă, proporțională cu scopul urmărit și dacă este adusă la cunoștința angajaților, care își dau consimțământul la prelucrarea datelor”. Or deja, vă informez că colegii mei doresc să facă o plângere comună împotriva abuzurilor dvs de acest gen.
Articolul 5 din legea 190/2018 („Prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul relațiilor de muncă”) menționează că atunci când sunt utilizate sisteme de monitorizare prin mijloace de comunicații electronice și/sau prin mijloace de supraveghere video la locul de muncă, prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților, pentru a realiza interesele legitime urmărite de angajator, este posibilă numai dacă interesele legitime urmărite de angajator sunt temeinic justificate și prevalează asupra intereselor sau drepturilor și libertăților persoanelor vizate, ceea ce nu este cazul în speța de față.
Sancțiunile pentru nerespectarea acestor norme sunt de 4% din cifra de afaceri, sancțiuni drastice. De asemenea, angajatorul trebuie să demonstreze că alte metode mai puțin intruzive prin care și-ar fi putut atinge scopul au eșuat și că singurul demers rămas este supravegherea video.
Deci, despre ce interese legitime discutam domnule col. Mocanu?
Ale statului? Ale cui? Angajați mai mulți, detașări necorespunzătoare, avansări în grad ale secretarelor doar că vă permiteți, (asta înseamnă bani mai mulți la salariu). În condițiile în care la parchete, la instanță, la instituții publice este permis accesul cu telefonul mobil și nu suntem monitorizați, ce interese ascunse aveți să cheltuiți banii publici? Și exemplele pot continua….
În urma încălcării grave a contractului încheiat între Clubul Sportiv al Armatei STEAUA București și Fundația Steaua Tenis XXI, am formulat raport către col. Mocanu atașând notificarea de reziliere contractuală, în baza nerespectării grave a clauzelor, de către Fundația Steaua Tenis XXI. Această fundație și-a permis să amplaseze panouri publicitare, să subânchirieze terenurile către ACS Inițial, (clauze interzise prin contract) care este o echipă de fotbal concurentă echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București. În urma rezilierii contractuale, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București încasa garanția de bună execuție, bani frumușei (8250 Euro), dar col. Mocanu a refuzat categoric să respecte prevederile contractuale, să respecte legea, refuzand luarea măsurilor care se impuneau respectiv rezilierea contractului, pe motiv că este vorba de o persoană cu relații în minister. Căci altfel, Eu voi fi chemat la minister ……
Ce interese ascunse există pentru col. Mocanu păstrarea contractului cu Fundația Steaua Tenis XXI, în condițiile în care clauzele contractuale au fost încalcate grav, iar Clubul Sportiv al Armatei Steaua București își încasa garanția de bună execuție in valoare de 8200 de euro ?
Mai vreți exemple de cheltuială a banilor publici de către un „bun manager”? În sezonul competițional 2018-2019 la secția de handbal au fost plătiți 6 antrenori cu sume foarte mari (sute de miliane de lei), în condițiile în care 2 antrenori erau suficienți. Unul dintre ei, luni de zile nu s-a prezentat la club deși era plătit, iar col Mocanu cu toate că era informat de lipsa antrenorului la serviciu, nu a luat nicio măsură împotriva acestuia, din contră l-a mentinut și în aceast sezon competițional 2019-2020.
Dacă vreți să continuăm discuția neregulilor, o putem face. Nu o faceam public dar am fost nevoit, prin insultele aduse de către col Mocanu în mod repetat în presă. Am fost incitat. Am fost obligat să spun adevarul. Este doar o mică parte. Dacă aceste fapte înseamnă cheltuirea cu grijă a bugetului, dacă înseamnă o bună manager-iere vă las pe voi să stabiliți. Eu nu consider acest lucru.
Toți cei care nu își fac treaba în Club ar trebui să plece! Și eu mi-aș fi dat demisia dacă aș fi pierdut dosarele în instanță, pentru că aș fi fost un incapabil. Nu ar fi trebuit să mi se ceara acest lucru. Cu ce mi-am depășit atribuțiile? Că am spus că unele contracte nu au clauze de performanță? Pentru că am spus că sunt cheltuiți bani publici fără a se întreprinde eforturi minime de cei care tocmai pentru asta sunt plătiți? Sunt multe exemple dar de cate ori am facut sesizări pentru nereguli, acestea au fost mușamalizate și am fost tot eu controlat. Eu am făcut istorie la Clubul Steaua. Că mă blamați sau nu acesta este adevărul. Prin munca mea, prin nopțile mele nedormite prin anii de studii, mi-am câștigat locul în istoria Clubului STEAUA BUCUREȘTI.
Am fost acuzat de interese meschine pentru că am spus că îmi doresc să fiu comandantul Clubului. O spun din nou. Este visul meu. De mic am visat la Steaua, de mic mi-am dorit sa lucrez pentru Steaua. Am reușit acest lucru. Am reușit să o apar, să o recâștig. Nu este o infracțiune să își dorești să devii comandant la un club din a cărei istorie faci parte. Este un interes îndreptățit. Îmi doresc tot binele din lume pentru Clubul Steaua pe care îl iubesc atât de mult și pentru care am făcut atâtea sacrificii. Prietenii mei știu că am pierdut pentru dosarul cu palmaresul și pentru altele, vacanțe deja plătite deoarece termenele coincideau cu zilele de vacanta, si nu am putut sa risc si nici sa solicit amanarea dosarelor. Nu mi-am permis ani de zile să plec să mă relaxez, să mă odihnesc, să visez, să am grijă de familia mea pentru Steaua. Nu voi obosi niciodată pentru ea, căci face parte din mine, din inima mea și fără mine, fără lipsă de modestie, o parte din multe lucruri posibile astăzi, ar fi fost doar istorie.
Faptele mele nu înseamnă depășirea atribuțiilor, pentru că prin acest fel de acțiuni eu nu aduc prejudicii. Eu doar câștig. Și îmi fac treaba cu conștinciozitate. Poate cineva să mai spună contrariul? Îl aștept.
Le multumesc tuturor acelora care m-au felicitat pentru câștigarea ultimului dosar privind palmaresul. Le mulțumesc că au fost alături de mine și au știut cât efort și muncă a reprezentat acest dosar. Le mulțumesc și celor care nu mi-au adresat nici un cuvânt căci acum știu că sunt împotriva mea. Mici și neînsemnați. Plini de invidie și ură. Doar neînsemnați.
La câte realizări am avut eu și am pentru Statul Român nu merit să fiu jignit în acest mod de col. Mocanu și de nimeni. Este adevărat și reiterez solicitarea privind demisia acestuia deoarece spre deosebire de mine, acesta nu a reușit să își îndeplinească obligațiile, nu a obținut performanțe, printre care și faptul că nu a promovat echipa în liga a III- a. Eu nu pot „să joc” și să câștig și în instanță și pe teren. Fiecare trebuie să își facă treaba la locul lui.
CONSILIER JURIDIC ȘEF AL CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI
„STEAUA” BUCUREȘTI
Colonel de justiție
Florin – Costel TALPAN
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER