Stadionul Steaua este cel mai avansat cu lucrările de construcție, dintre cele trei viitoare arene ale Bucureștiului, realizate pentru găzduirea antenamentelor de la Euro 2020, mutat în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.
Asociația Steliștilor 1947 a publicat, pe contul său de Youtube, un video clip filmat din dronă, în care se poate observa stadiul lucrărilor la Stadionul Steaua, unul care va fi, la final, o adevărată bijuterie, este tot mai cert.
Imaginile vin în completarea declarației ministrului Sportului, Ionuț Stroe, care a făcut o vizită de lucru noului „Templu”. Acesta a inițiat marți o transmisiune în direct, pe Facebook, în care a dorit să împărtășească cu internauții imagini din interiorul arenei.
„După cum vedeţi Ghencea este o bijuterie de stadion şi se lucrează. Sunt lucruri foarte interesante care se petrec aici. Ce pot să vă asigur, că se lucrează. Dacă ar fi avut loc campionatul în câteva zile cred că ar fi trebuit pus gazonul, dar acum va fi vorba de luna septembrie. Detaliile vi le vom oferi după.
Acesta este şi cel mai avansat din punct de vedere al lucrărilor. E o construcţie foarte interesantă, avem motive să ne mândrim că în sfârşit avem infrastructură sportivă şi stadioane la nivel european”, a transmis ministrul Stroe.
Dintre viitoarele arene ale Bucureștiului, stadionul din Ghencea se află în grafic cu lucrările, tabele de marcaj fiind aproape finalizate, iar lucrările de la instalația de nocturnă au început recent.
Întrucât Campionatul European a fost amânat, s-a luat decizia ca montarea gazonului să nu se mai monteze în această vară, ci în septembrie, perioadă propice pentru însămânțare.
Capacitatea stadionul din Ghencea va fi de 31.254 de locuri, iar costul acestuia se ridică la 64.500.000 de euro.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER