🚨 Gloria Buzău – FC Hermannstadt 3-0, în etapa 13 din Superliga. Gruparea din Crâng obține al treilea succes în noul sezon

Redactor:
Alex Oroianu
Gloria Buzău - FC Hermannstadt 3-0, în etapa 13 din Superliga. Gruparea din Crâng obține al treilea succes în noul sezon
Constantin Valentin Budescu reacționează in meciul de fotbal dintre Gloria Buzau si FC Hermannstadt, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Buzau, vineri 18 octombrie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
  • Publicat:
20:29

Min. 90+4: Final de meci

Gloria Buzău câștigă partida, scor 2-0, Constantin Budescu fiind omul meciului. Hermannstadt ajunge la trei eșecuri consecutive în Superliga, iar situația grupării din Sibiu devina una din ce în ce mai dificilă.

20:28

Min. 90+4: Goool Gloria Buzău

Gloria Buzău marchează al treilea gol și trece peste FC Hermannstadt în clasament.

20:15

Min. 80: Cartonaș roșu Hermannstadt

Balaure primește cartonașul roșu, după ce, foarte probabil, a adresat injurii către un membru al brigăzii de arbitri. Fotbalistul celor de la Hermannstadt a fost schimbat în minutul 78, însă urmează să fie suspendat în următoarele două etape de campionat.

20:04

Min. 70: Goool Gloria Buzău

Constantin Budescu marchează, iar Gloria Buzău se apropie către a treia victorie din acest sezon de Superliga.

19:48

Min. 54: Cartonaș roșu Hermannstadt

Antoni Ivanov primește al doilea cartonaș galben în mai puțin de 10 minute de la primul acordat de arbitru, iar FC Hermannstadt rămâne în inferioritate numerică și în dezavantaj pe tabela de marcaj.

19:28

Min. 45: A început repriza a doua

Repriza a doua a început, cu gazdele în avantaj. Buzoienii își doresc victoria, însă gruparea antrenată de Marius Măldărășanu va intra pe teren pentru a întoarce soarta partidei.

19:21

Min. 45: Pauză

Gloria Buzău intră cu un avantaj minim la cabine, după ce Constantin Budescu a deschis scorul

19:20

Min. 45+1: Gool Gloria Buzău

Constantin Budescu transformă lovitura de pedeapsă acordată de centralul partidei, după ce Murgia a comis un fault în propriul careu.

19:14

Min. 39: Ocazie Gloria Buzău

Gloria Buzău își notează cea mai mare ocazie a primei reprize, însă goalkeeperul sibienilor respinge mingea în corner.

19:01

Min. 28: Info meci

Gloria Buzău și FC Hermannstadt au început partida fără ocazii notabile la cele două porți, iar prima repriză se îndreaptă către o remiză albă.

18:33

Min. 1: Start de partidă

Confruntarea din Crâng a început.

17:42

Echipele de start

Gloria Buzău (4-2-3-1): Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego Scheda – T. Călin, Dr. Albu – Ișfan, Budescu, I. Gheorghe – Al. Stan.
Rezerve: Greab, Răilean – Grosu, Turda, Dobrosavlevici, Dumitrașcu, Canadija, Araujo Ferreira, Tavares, Pîrvulescu, Tescan, Pinho Matos.
Antrenor: Eugen Neagoe.

Hermannstadt (4-3-3): Căbuz – Oroian, I. Stoica (cpt.), Selimovic, Tiago Goncalves – Biceanu, Ivanov, Murgia – R. Popescu, Sg. Buș, Balaure.
Rezerve: Muțiu, I. Pop – Antwi, Căpușă, Găman, Bejan, Kujabi, Neguț, Dr. Iancu, Deaconu, I. Stoica, Chițu. Antrenor: Marius Măldărășanu.

17:42

Meciul Gloria Buzău – FC Hermannstadt are loc în etapa a 13-a din Superliga, sezonul 2024-2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De altfel, confruntarea de pe Stadionul Gloria din Buzău poate fi urmărită și la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Gloria Buzău – FC Hermannstadt Live Video Online în etapa a 13-a din Superliga

Gloria Buzău – FC Hermannstadt este primul meci al etapei a 13-a din sezonul regulat al Superligii. Pauza internațională s-a încheiat, iar campionatele revin. Situația celor două formații înaintea confruntării directe nu este cea mai bună, ambele fiind în partea inferioară a clasamentului. Ora de start a partidei este 18:30.

Gloria Buzău a obținut puncte importante în ultimele etape, însă mult prea puține pentru a putea să urce de pe ultimul loc din Superliga. În prezent, echipa antrenată de Eugen Neagoe are 10 puncte acumulate după 12 meciuri disputate (V2, E4, Î6), iar cel mai recent duel din întrecerea internă a fost pierdut, în deplasarea de la FCSB, scor 3-2.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt nu a mai câștigat de cinci etape, perioadă în care a remizat de două ori și a pierdut de două ori. Sibienii ocupă locul 13 în clasament, cu 13 puncte strânse (V3, E4, Î5) și au pierdut la scor ultimele două meciuri de Superliga, scor 4-1, în deplasare la Petrolul Ploiești, respectiv 0-4, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

În ceea ce privește întâlnirile directe, Gloria Buzău și FC Hermannstadt s-au întâlnit o singură dată, în eșalonul secund, în 2021. Hermannstadt a câștigat întâlnirea din debutul stagiunii 2021-2022, scor 2-1.

Echipe probabile

Gloria: Lazar – Ferraresso, Lovric, Cestor, Cirani – Canadjija, Dr.Albu – Jipa, Tavares, I. Gheorghe – Budescu
Rezerve: Greab, Răilean, Dobroslavevici, Dumitrașcu, Turda, Grosu, Călin, Ișfan, Stan, Tescan, Matos
Antrenor: Eugen Neagoe

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz – Antwi, Găman, Bejan, A. Oroian – Murgia, Ivanov – Balaure, R. Deaconu, Ianis Stoica – Chițu
Rezerve: Muțiu, Biceanu, S. Buș, Căpușă, D. Iancu, Kujabi, Neguț, R. Popescu, I. Pop, Selimovic, Ionuț Stoica
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: „Gloria”
Arbitru: Baban Vlad (Iaşi)
A1:  Marica Mihai Marius (Bistriţa)
A2: Vornicu Adrian (Iaşi)
Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei)
Arbitru AVAR: Filip Alexandru (Constanţa)

Declarațiile antrenorilor

Eugen Neagoe a vorbit despre partida cu FC Hermannstadt ca una de la care se așteaptă ca elevii lui să pună în practică din ce în ce mai bine ceea ce le cere la antrenamente. Antrenorul numit în funcție în urmă cu o lună consideră că timpul trecut a fost de folos, iar jucătorii lui pot profita de forma slabă a sibienilor, care au încasat opt goluri în ultimele două etape.

„Știți foarte bine, Hermannstadt este o echipă imprevizibilă. Poate să prindă o zi în care poate să câștige împotriva oricărui adversar, dar, în același timp, poate să piardă așa cum a pierdut împotriva oricui și a pierdut ultimele jocuri la o diferență destul de mare. A primit opt goluri în ultimele două  jocuri, destul de mult. Pentru mine este important cum ne vom prezenta noi, mai puțin mă interesează cum se vor prezenta cei de la Hermannstadt. Noi avem o problemă. Akhmatov s-a accidentat, se pare că nu va fi disponibil pentru această partidă. Cei care vor intra în teren știu ce au de făcut. Lucrăm de o lună și ceva împreună, s-au obișnuit cu metodele noastre și sper să aibă o reacție bună la acest joc. Sper ca stadionul să fie dacă nu plin… mi-aș dori să fie plin aproape la fiecare partidă. Asta se va întâmpla și datorită rezultatelor bune pe care sper eu să le avem. Este foarte important să fim ajutați de suporteri”, a spus Eugen Neagoe înainte de partida cu FC Hermannstadt.

De cealaltă parte, Marius Măldărășanu a abordat mai multe subiecte, cum ar fi faptul că are postul amenințat, după ultimele rezultate slabe, dar și despre posibilitatea ca unul dintre finanțatorii echipei să plece din conducere.

„Avem o deplasare la Buzău. Trecem printr-o perioadă de criză (n.r. cu referire la scorul din ultimele două meciuri). Dar acesta e fotbalul. Băieții trebuie să înțeleagă că totul depinde de ei. Sunt aceeași jucători care au făcut și meciuri bune. Trebuie neapărat să ieșim din criză și, bineînțeles, că nu o poți face fără un rezultat pozitiv în următorul meci.

Am mai spus: nu e normal să renunțe. Acum a spus poate câteva lucruri la cald. Sper să nu se întâmple. El trebuie să spună ce vrea să facă, dar noi trebuie să ne vedem de treabă.

Tot timpul postul a fost amenințat. Sunt conștient de lucrul acesta. Nu sunt genul care ține cu dinții, dar știu că am pus mult suflet în această perioadă. N-am plecat la greu, n-am plecat la bine. Acuma, normal că nu e o situație ușoară; câteodată îți vine să te lași. Cum și lui Ștefan i-a venit gândul că vrea să renunțe, așa și nouă ca antrenori: e stres mult, nimeni nu te respectă; și atunci încercăm să fim un pic mai detașați. Cel puțin eu. Știu că muncesc și fac tot ce pot ca să câștigăm. Mi-aș fi dorit să fim în primele 6 echipe de la început până la finalul sezonului regular. Dar din păcate, suntem în subsolul clasamentului.

Suntem inconstanți, inclusiv ca evoluție. Dar asta este.

Depinde în primul rând de jucători – e părerea mea. Avem jucători și cu experiență. Le-am și spus: avem nevoie de mai multă implicare a celor mai în vârstă în viața echipei. Avem nevoie de mai multă comunicare. Suntem foarte expuși, pentru că avem spații foarte mari în anumite momente și orice jucător din spate care vede bine jocul trebuie să vorbească cu cel din fața lui, plecând de la portar. Și aici noi suferim, la comunicare. Însă nu e ușor – că asta o ai sau nu o ai, că este foarte greu să inducem unui jucător să fie foarte vorbăreț, dar trebuie s-o fac (…)”, a declarat Marius Măldărășanu”, a spus Măldărășanu în conferința de presă înainte de deplasarea la Buzău.

Alex Oroianu / Redactor
Absolvent al Facultății de Litere, la specializarea Comunicare și relații publice, a „debutat” în presa sportivă în vara anului 2024 alături de ProSport. Fotbalul este sportul de suflet al lui Alex, care continuă să joace încă din copilărie la nivel amator, iar timpul liber și-l petrece ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Doliu în sport! Un APROPIAT al lui Mircea Lucescu a MURIT
Doliu în sport! Un APROPIAT al lui Mircea Lucescu a MURIT
La 38 de ani, e încă ”un pachet de mușchi”, dar a luat decizia! ”Nu realizam că sunt praf”. E de 5 ori campion al României
La 38 de ani, e încă ”un pachet de mușchi”, dar a luat decizia! ”Nu realizam că sunt praf”. E…
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
E gata! FCSB a plătit 250.000€ și a concretizat transferul
E gata! FCSB a plătit 250.000€ și a concretizat transferul
Surpriză uriaşă a lui Lucescu! Fotbalistul pe care intenţionează să-l convoace în premieră la naţională
Surpriză uriaşă a lui Lucescu! Fotbalistul pe care intenţionează să-l convoace în premieră la naţională
Actrița care s-a transformat total! A slăbit ENORM și arată BESTIAL la 43 de ani. Imagini incendiare
Actrița care s-a transformat total! A slăbit ENORM și arată BESTIAL la 43 de ani. Imagini incendiare
Vin ninsorile! Slăbirea VORTEXULUI aduce o iarnă grea de timpuriu
Vin ninsorile! Slăbirea VORTEXULUI aduce o iarnă grea de timpuriu
Ce surpriză! Constantin Budescu ar putea ajunge la o forţă din Superliga. Ce club este interesat de ”Magicianul” de la Buzău
Ce surpriză! Constantin Budescu ar putea ajunge la o forţă din Superliga. Ce club este interesat de ”Magicianul” de la…
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
La 10 ani, Mihai a parcurs 40 de km pentru a colecta PET-uri şi a-şi lua o trotinetă. Bunicii, în lacrimi după ce a fost luat de lângă ei
La 10 ani, Mihai a parcurs 40 de km pentru a colecta PET-uri şi a-şi lua o trotinetă. Bunicii, în…
S-a întâmplat CU ADEVĂRAT! Cine I-A FURAT creierul lui Einstein după moarte
S-a întâmplat CU ADEVĂRAT! Cine I-A FURAT creierul lui Einstein după moarte
Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac
Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de…
Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au descoperit medicii, poliția a deschis dosar de moarte suspectă
Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au descoperit medicii, poliția a deschis dosar de moarte suspectă
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
ÎPS Teodosie le spune oamenilor să nu asculte de doctori în zilele de post. „Medicul nu are o pregătire duhovnicească”/
ÎPS Teodosie le spune oamenilor să nu asculte de doctori în zilele de post. „Medicul nu are o pregătire duhovnicească”/…
Apa tonică iese pozitiv la un eventual DrugTest? Sfatul unui doctor
Apa tonică iese pozitiv la un eventual DrugTest? Sfatul unui doctor
Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Celebrul actor s-a prăbușit în plină stradă
Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Celebrul actor s-a prăbușit în plină stradă
×