Prietenul lui Mitică Dragomir și dușmanul lui Gigi Becali pentru titlul de afacerist care își face cel mai bine marketing în România a dat lovitura în afaceri. Este vorba despre Paul Nicolau, cunoscut de toată lumea sub porecla de „Pescobar”.
Celebrul afacerist deține un celebru restaurant cu specific pescăresc în zona parcului Herăstrău și își etalează bogăția prin plimbările în destinații luxoase, care sunt postate pe rețelele sociale.
Cel supranumit „Pescobar” a dezvăluit cum a reușit să-și clădească businessul și cum a reușit să facă primul milion de euro în urmă cu mai bine de zece ani și cum a reușit să aibă cu afacerile sale o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro. Paul Nicolau spune că este recunoscător pentru ceea ce a realizat și nu vrea să se oprească aici în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor sale.
În cadrul unui podcast, Paul Nicolau, zis și „Pescobar” a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut în gestionarea restaurantelor pe care le deține atât în țară, cât și în străinătate. „Pescobar” a vorbit și despre cum a reușit să aibă o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, deși pentru el lucrează 350 de angajați și cum a reușit să facă primul milion de euro, în urmă cu mai bine de zece ani.
„Este cel mai bun moment al României din punct de vedere economic și al stării de viață. Eu am acum 350 de angajați și 12 restaurante. Indiferent de ceea ce se întâmplă, oamenii tot vin și mănâncă. Eu vând mâncare. Mâncarea se va vinde oricând. Anul trecut mi-au închis toate restaurantele. Eu am făcut tot ceea ce mi-au spus cei de la ANPC și acum e farmacie peste tot. Îi știu pe toți care se bucurau, dar acum mă bucur eu.
Anul acesta, între 25-30 de milioane de euro, ceva „ușor”, dar am și muncit de am rupt. La anul cred că fac 40. Primul milion l-am făcut de mult, dar nu-l simți, îl valorifici, nu te uiți la el și spui „ce frumos e milionul ăsta”.
Nu e așa cu milioanele astea. Cred că l-a făcut de mai bine de 10 ani. De la un milion încolo toate sunt la fel. Eu muncesc mult, chiar dacă lume zice că mă duc colo și colo. Peste tot unde pun mâna, mă doare.
Dacă le dau cei 350 de angajați care mă ”cocoșează” sau cele 12 restaurante și tot ceea ce implică afacerile asta, nu cred că mai e așa frumos. Nu e doar că te distrezi. Trebuie să-ți faci treaba că altfel se duce totul de râpă
În domeniul HoReCa, la fel ca în alt domeniu, dar vorbim de cel al ospitalității, în care ospătarul trebuie să fie zâmbăreț și să aibă atitudine corectă și în concordanță cu brandul restaurantului, trebuie să fie motivat. Nu e greu. Banii îl fac să fie ok la muncă. Asta e valabil pentru 90% dintre angajați. Mai sunt și ultraprofesioniștii care își duc sarcina muncii până la capăt, chiar dacă nu au făcut tipsul(n.r. bacșișul) pe care îl voiau”, a spus „Pescobar” într-un podcast, potrivit romaniatv.net.
Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg drept „Pescobar” este un afacerist ce deține mai multe restaurante în țară și străinătate, dar este cunoscut datorită restaurantului său exclusivist cu specific pescăresc pe care îl deține în zona parcului Herăstrău. „Pescobar” se mai laudă pe rețelele de socializare cu stilul său de viață luxos și prin vacanțele sale în destinații exotice, iar experiențele sale le postează pe rețelele de socializare, unde Nicolau este foarte activ.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER