Politica agresivă dusă de patronul Stelei de a reduce salariile jucătorilor nu a întâlnit cine știe ce rezistență din partea jucătorilor, pentru că aceștia sunt lipsiți de orice mijloc de apărare.
Mai întâi, se păcălește fotbalistul X, valoros, pe un salariu mare. Jucătorul semnează, extreme de bucuros că i-a pus Dumnezeu mâna în cap. După câteva luni, apare Argăseală! Diminuarea lefurilor a fost ordonată de șeful Becali și e pusă în practică de președintele Argăseală. “Șeful îți oferă o sumă. Ori o accepți, ori mergi la Steaua II”, e, conform fotbaliștilor, felul în care se “renegiociază” contractele în Ghencea. De teamă să nu pățească precum Marius Croitoru, care a stat luni de zile neplătit pe la echipa a doua și a văzut banii abia după ce s-a judecat în mai multe instanțe cu clubul din Ghencea, elevii lui Bergodi semnează fără să crâcnească noile contracte. Doar Toja a mai rămas “pe poziții” Înainte lucrurile nu erau așa de simple în vestiar, pentru că existau jucători cu personalitate, care nu acceptau o diminuare a contractelor doar pentru a-i face economie patronului. Dar Gigi Becali a fost destul de inteligent să scape de fotbaliștii-problemă, chiar dacă asta a însemnat să-i vândă pe bani puțini, știind că apoi va produce o revoluție salarială căruia nu i se va mai împotrivi nimeni.
Ovidiu Petre a fost și el pus în fața faptului împlinit și va semna un act adițional de reducere salarială de la 180.000 de euro la 120.000. A mai rămas Toja, care nu se lasă înduplecat de ofertele patronului. Iar grecul Kapetanos va avea “renegociere” de salariu în iarnă, însă se pare că el va pleca, pentru că o echipă din Rusia și o alta din Grecia se interesează de serviciile sale. “La câte puncte ne-a adus Kape… chiar merită să fie cel mai bine plătit”, spunea unul dintre colegi. 13 miloane de euro va încasa Steaua în această toamnă
7 milioane de euro reprezintă cheltuielile Stelei pentru sezonul 2009-2010
100% este profitul Stelei pentru actualul sezon Â
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER