Nu mai este un secret pentru nimeni că politica de transferuri a Stelei este una falimentară. Dacă în precedenții ani erau aduși fotbaliști mediocri pe sume destul de importante, în acest sezon oficialii din Ghencea au adoptat o altă tactică: i-au adus lui Bergodi jucători gratis, care acceptau plafonul salarial din Ghencea – 120.000 de euro.
Așa au fost recrutați Grzelak, Tininho sau Bibișkov, care acum rar prind măcar banca de rezereve. Adus ca înlocuitorul perfect pentru Petre Marin, fotbalistul lusitan a apucat să joace doar câteva meciuri pentru prima echipă, așa cum s-a întâmplat în partida cu Saint Patrick’s, de exemplu. Portughezul a evoluat mai mult la echipa secundă, unde a reușit să îl impresioneze pe Leo Strizu doar prin indolența sa. Așa cum ProSport a semnalat încă din august, Tininho nu a reușit să se acomodeze în România, el fluierându-și colegii pentru a îi pasa balonul.
Transferurile efectuate de cel poreclit Mache (nepotul lui Gigi Becali, pe numele său adevărat Marius Ianuli) și de Valeriu Argăseală își cer tributul. Oficialii Stelei au susținut tot timpul că lusitanul este un fotbalist valoros, dar că pentru moment nu se află în cea mai bună formă fizică. Când transferi fotbaliști de pe DVD-uri nu poți să estimezi cu exactitate, fără îndoială, care este nivelul la care se află fotbalistul respectiv. Și nici nu poți să afli că fotbalistul pe care tocmai l-ai adus cu surle și trâmbițe s-a ocupat în ultimele luni cu…parcatul mașinilor clienților la un club din Lisabona. Conform Antena 1, citată de Onlinesport, înainte să ajungă în Ghencea, Tininho era ‘valet’ la un local din capitala Portugaliei.
Tininho a mai jucat in cariera la Torreense (Portugalia), Caldas Sport Clube (Portugalia), CD Uniao Micaelense (Portugalia), SC Beira Mar (Portugalia), West Bromwich Albion (Anglia) si Barnsley (Anglia), însă înainte de a veni în Ghencea a avut o perioadă de un an în care nu a evoluat pentru nicio grupare.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER