Spre deosebire de alte ocazii în care LPF a comis ilegalități flagrante sub oblăduirea lui Dragomir, de data aceasta, lucrurile sunt mai serioase, pentru că șeful ligii a supărat foarte multe cluburi concomitent. LPF nu se află acum la primul caz de partizanat. Și, în același timp, nu e prima oară când un club (sau un grup de cluburi) încearcă să-l dea jos pe „Corleone”. În 2001, la indicația lui Dragomir, jucătorul Neaga a fost iertat după ce a fost găsit dopat. Atacantul tocmai fusese cumpărat de Steaua. În 2002, tot LPF a încălcat legea și nu i-a suspendat pe fotbaliștii steliști care refuzaseră să se prezinte la națională. De favorizări similare au beneficiat, la un moment dat, și Dinamo, CFR și, acum, Poli.
Cum se „semnalizează” Și puciuri s-au mai organizat la LPF. În 2000, la alegeri, Ioan Becali a încercat să-l pună pe Iorgulescu în locul lui Dragomir. În ajun, acesta părea ca și înlocuit, 11 cluburi fiind în favoarea îndepărtării sale. A doua zi, la alegeri, „Corleone” a câștigat cu majoritate copleșitoare. „Am semnalizat stânga și am făcut dreapta”, a explicat ulterior Jean Pădureanu. În 2003, tentativa s-a repetat, de data asta inițiatorii fiind Copos și Gheorghe Ștefan. La fel și deznodământul. Acum sunt însă în joc multe milioane de euro. Speriat, șeful LPF l-a sunat zilele trecute chiar pe vechiul amic Jean Pădureanu, întrebându-l dacă a fost contactat de Gigi Becali pentru a susține „lovitura de stat”.
15 milioane de euro este miza financiară a titlului în acest an, bani care ar veni de la UEFA în schimbul participării în Liga Campionilor
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER