Steaua este singura echipă din Liga I care și-a adus în Antalya bucătarul. Marius Fălan este înregimentat la clubul din Ghencea din anul 2000, dar în acest turneu de pregătire nu le gătește jucătorilor, ci supraveghează îndeaproape meniul hotelului, care nu conține decât paste ori carne de pește sau de vită.
Stafful tehnic ia măsuri speciale pentru ca jucătorii să poată da randamentul maxim, dar și să mănânce sănătos. Astfel, în primul stagiu de pregătire din Turcia, fotbaliștii lui Marius Lăcătuș au avut voie să se delecteze chiar și cu dulciuri.
Au avut undă verde la baclava
Baclavaua a putut fi gustată fără ezitare, restricția fiind pusă doar la dulciurile care conțin creme sau siropuri. De la micul dejun ori de la cină nu lipsesc niciodată fructele. De asemenea, nu lipsesc nici pastele, care sunt considerate de bucătarul roș-albaștrilor principala gustare din meniu. Carnea de pește sau de vită este la fel de prețuită, iar seara, roș-albaștrii se pot delecta și cu o porție de supă.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER