La meciul lui Bute nu e voie cu steagul tricolor, că așa vor mușchii organizatorilor. Cică în civilizatul, perfidul și multinaționalul imperiu britanic problema răspunderii se pune foarte serios. Dacă afișezi un drapel național, autoritățile ar putea lua asta ca pe un comportament ofensiv.
Adică dacă Anglia, echipa de fotbal, ar juca pe Wembley împotriva Franței, afișarea tricolorului francez ar însemna comportament ofensiv? Sau dacă în zecile de mii de cârciumi chinezești, pakistaneze sau indiene din Londra fîlfîie vreun însemn național asiatic, tot comportament ofensiv se numește? Dacă scrie chinezește pe firma unei prăvălii, e tot ofensiv, nu?
Dacă ar juca echipa națională a României în Insulă, ar avea voie să poarte tricolorul pe piept? Nu, că e ofensiv! Dar proprietarii de hoteluri care împăunează intrările cu zeci de drapele de te miri unde, sunt tot ofensivi? E o justificare de doi penny și o încălcare flagrantă a oricăror drepturi elementare. O țară care se vrea tolerantă din moment ce-și absoarbe zecile de nații din fostul Imperiu Colonial se cramponează de câteva drapele străine dintr-o sală în care urmează să aibă un meci de box. Un Regat căruia i-a mai rămas foarte puțin din filonul original, fiind înecat în șaorme, pui cu curry și lipie cu șofran se dă de ceasul morții pentru câteva stegulețe! Rușinos și nedemn! Atât de șicanator încât ai zice că e chiverniseală de români, nu lucrare de ditamai englezii.
Ce soluții avem? Să mergem și noi la Ambasada Marii Britanii, care a blocat de mai mulți ani cu bariere o stradă din plin centrul Bucureștiului și să le spunem să-și dea steagul jos de la poartă, pentru că afișarea lui denotă un comportament ofensiv! Asta am face dacă am fi bătuți în cap, așa cum se dovedesc ei în problema cu tricolorul de la Nottingham. Mai bine așteptăm ca Bute să dea de pământ cu Froch. Îi promitem că-l ducem la cabine pe o targă în trei culori.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER