Leonard Doroftei s-a făcut chelner în propriul pub: „Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viață anterioară”
Leonard Doroftei face orice e posibil pentru a se asigura că afacerea sa de la Ploiești are continuitate. Din lipsă de personal, „Moșul” a lăsat confortul la o parte și a trecut la servit la mese și recunoaște că „nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienți”.
În 2017, Doroftei a fost obligat de autorități să părăsească spațiul în care-și desfășura acitivitate, din cauza riscmului seismic ridicat. „Moșul” s-a mutat cu pub-ul într-un loc lângă stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Totuși, procesul a fost câștigat de Doroftei, dar problemele sunt departe de a fi rezolvate, iar fostul sportiv acuză că este „sabotat” intenționat
Marele campion din box continuă lupta și după ieșirea din ring, iar acum a devenit chelner, întrucât nu mai face rost de oameni pentru pub-ul său: „Chelnerii pleacă acolo unde văd, pentru că dacă n-au clienți, n-au nici bani. În pub-ul meu am învățat meseria de chelner. Am servit la mese, cot la cot cu angajații. În această meserie trebuie să fii tot timpul alături de clienți. Dacă ești încruntat, treci la bucătărie! Chelnerul nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienți”, a declarat Doroftei pentru Libertatea.
Doroftei recunoaște că-și face treaba din pasiune; „Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viață anterioară. În pub organizez diferite evenimente. N-am altă soluție, pentru că altfel lucrurile se mișcă destul de încet. La toate evenimentele pe care le-am organizat anul acesta au fost 150 de persoane. S-au «jucat» cu casa închisă”, a mai spus fostul boxer.