Rui Costa, noul campion mondial la ciclism! L-a bătut pe Purito Rodriguez la sprint! Nechita, locul 47!

Rui Costa, noul campion mondial la ciclism! L-a bătut pe Purito Rodriguez la sprint! Nechita, locul 47!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Portughezul Rui Costa a făcut o cursă tactică excelentă, reușind să-l învingă, după o cursă de 272,2 kilometri, pe Joaquim Rodriguez la un sprint în ultimii 150 de metri. Medalia de bronz i-a revenit lui Alejandro Valverde!

Românul Andrei Nechita a terminat pe locul 47, la 8 minute și 6 secunde de Rui Costa.


Contul oficial de youtube al UCI transmite în direct cursa pe șosea a Campionatului Mondial de la Florența. În cazul în care streamul video nu se deschide atunci când apăsați „Play”, apăsați butonul Youtube din player.


Specialiștii consideră că traseul Mondialului pe șosea de la Florența, care va avea loc duminică, este cel mai greu din ultimele două decenii. Astfel, cel puțin cinci rutieri au speranțe mari la victorie, însă mare favorit este elvețianul Fabian Cancellara.

*34 de cățărări și 272,2 kilometri au de trecut cei 208 rutieri duminică, până la finalul de la Florența
*Fabian Cancellara și Peter Sagan par principalii favoriți la victorie, însă și Philippe Gilbert și Vincenzo Nibali ar putea avea pretenții la victorie
*Cursa de duminică are o diferență pozitivă de nivel de 3600 de metri, cu 500 de metri mai mult decât în 2009, la Mendrisio


Față de Mondialul de la Valkenburg din 2012, rutierii vor avea și mai multe dificultăți pe traseu

Niciodată în ultimii 20 de ani cursa pe șosea din cadrul Campionatului Mondial de ciclism nu a fost atât de deschisă și atât de spectaculoasă. Parcursul dificil, care lasă sprinterii fără nicio șansă, dar nu le dă nici rutierilor care se pricep exclusiv la cățărărare speranțe prea mari la victorie, e perfect pentru o cursă spectaculoasă și deschisă oricărui rezultat. Pentru că ascensiunile pe care rutierii le vor ataca mâine însumează aproape 3600 de metri diferență pozitivă de nivel, similar cu o etapă montană din Marile Tururi. Cu 500 de metri mai mult decât la Mendrisio, în 2009, si cu 600 de metri mai mult decât la Geelong, în 2010. Astfel că numărul rutierilor care s-au înscris cu pretenții la victorie este unul mare, iar cursa de 272,2 kilometri pare una imprevizibilă.


Traseul de mâine va pune probleme chiar și celor mai puternici rutieri din plutonul de 208 care va pleca de la Lucca

34 de cățărări dificile

După cinci ani și pentru a 12-a oară în istorie, Mondialele de ciclism se întorc în Italia. Pentru prima oară însă la Florența, inima Toscanei, o regiune cunoscută atât pentru peisajele pitorești, cât și pentru relieful perfect pentru ciclism. Nu e de mirare că mulți rutieri din afara Europei aleg Toscana drept „cartier general”, aceștia cunoscând perfect parcursul de azi. Însă de ce este considerată ediția 2013 a Mondialului una dintre cele mai dificile din ultimele două decenii? Evident, parcursul este „responsabil” pentru această situație! Organizatorii au trasat un traseu de 272,2 kilometri care pornește din Lucca și se încheie în Florența, pe plat! Însă între start și final există cel puțin câteva obstacole importante. În primii 106,6 kilometri, rutierii vor trebui să parcurgă drumul dintre cele două localități, pe care sunt înșirate două ascensiuni: Montecarlo (3,75 km lungime la o rampă medie de 3,5%) și San Baronto (3,9 kilometri lungime pe o rampă medie de 7,1%). Două aperitive pentru ceea ce va urma în circuitul de 16,57 kilometri din Florența.


Având în vedere că prognoza meteorologică anunță ploaie, coborârea lui Fiesole ar putea fi un punct critic al cursei

Adică principala dificultate a cursei! Pentru că de 16 ori, rutierii vor trebui să treacă peste Fiesole și Via Salviati. Astfel, în fiecare tur, după doi kilometri plați urmează o ascensiune de 4,37 kilometri și o rampă medie de 5,2%, cu rampe maxime de 10% pe ultimii 1500 de metri. Va fi locul predilect pentru atacuri susținute, mai ales că după coborârea lui Fiesole urmează Via Salviati, o ascensiune de doar 600 de metri, în linie dreaptă, cu rampă medie 10%! Practic, de aici urmează un final plat, doar un ciot de 200 de metri, cu rampă medie de 10%, plasat cu trei kilometri înainte de final putând fi locul unde rutierii mai pot ataca.

Cancellara, marele favorit?

Mixul devine, astfel, unul exploziv pentru cicliști. Favoritul trebuie să aibă atât picioarele necesare pentru a rezista 272,2 kilometri, să fie în formă, să fie rapid și să aibă și o echipă puternică alături de el. În plus, dată fiind dificultatea traseului, părerile se bat cap în cap. Unii specialiști spun că profilul celui care va câștiga ar trebui să cuprindă și participarea în Vuelta. Alții contrează, argumentând că ultima săptămână din Turul Spaniei, încheiat în urmă cu două săptămâni, a fost criminală și i-a sleit de puteri pe cicliștii care s-au bătut la victorie. Însă atât specialiștii, cât și casele de pariuri sunt de părere că există un singur mare favorit la victorie: Fabian Cancellara. ProSport vă prezintă, în continuare, rutierii care au speranțe la victorie și care și-au setat ca obiectiv câștigarea tricoului curcubeu.

5***** Fabian Cancellara (Elveția): Rutierul de la RadioShack-Leopard și-a ales ca obiectiv cursa pe șosea a Mondialelor încă din 2012, atunci când și-a decis calendarul pentru acest an. „Spartacus” a decis să nu participe în Turul Franței, pentru a se pregăti cât mai bine pentru cursa de la Florența și a slăbit opt kilograme pentru acest lucru. Dovadă că în cursa de contratimp, acolo unde, teoretic, s-ar fi putut bate cu Tony Martin și Bradley Wiggins, a cedat pe final, ocupând doar locul trei. Elvețianul a început bine anul, când a reușit „dubla” Turul Flandrei – Paris-Roubaix, spulberându-și adversarii direcți. A luat o pauză și a revenit în Vuelta, când a surprins pe munți, ducând o trenă bună în anumite momente pentru colegul Chris Horner. Un alt avantaj pentru Cancellara este faptul că are opt coechipieri, mulți obișnuiți cu acest tip de parcurs, precum Zaugg sau Albasini, Cancellara este marele favorit și cel pe care trebuie să-l surprindă ceilalți rutieri.

4**** Peter Sagan (Slovacia): Deși are doar 23 de ani, Peter Sagan este un rutier experimentat. Are 21 (!) de victorii doar în acest sezon, unele la sprint, altele în clasice, iar câteva chiar în etape montane! Slovacul de la Cannondale nu a câștigat niciodată o cursă mai lungă de 250 de kilometri, precum cea de duminică, reușind locuri 2 în acest sezon în Milano-Sanremo, Marele Premiu E3 de la Harelbeke și în Turul Flandrei. Însă Sagan, care are un sprint excelent, dar și picioare suficient de puternice să reziste celor 34 de ascensiuni de pe parcurs, se poate bate oricând cu alți rutieri puternici pe un astfel de traseu, câștigând etapa regină a Turului Elveției în acest an, cea care a avut pe traseu cea mai dură ascensiune a competiției. Singurul minus al lui Sagan este lipsa unei echipe puternice, însă experiența fraților Velits îl poate ajuta pe carismaticul slovac să dea lovitura pentru prima oară în carieră. Slovacul ar putea deveni cel mai tânăr câștigător al Mondialului din ultimii 14 ani, Oscar Freire reușind și el aceeași performanță în 1999.

3***: Vincenzo Nibali (Italia): Nibali și-a distrus adversarii în Turul Italiei, dar și-a arătat limitele pe ascensiunile mari din Vuelta, acolo unde a pierdut șefia în ultima săptămână în fața lui Horner. „Rechinul” a părut că nu mai are baterii în finalul Turului Spaniei, semn că ar putea avea probleme și la Florența în momentul în care există atacuri din partea adversarilor. Un plus pentru Nibali este faptul că sicilianul cunoaște bine parcursul, antrenându-se des în Toscana la începutul carierei, dar și prognoza meteorologică, una nefavorabilă, care anunță ploaie. Calitățile de coborâtor și contratimpist ale rutierului de la Astana ar putea face, astfel, diferența în finalul cursei.

3***: Philippe Gilbert (Belgia): Sezonul trecut, Gilbert câștigase doar două curse până la Campionatul Mondial, pe care l-a câștigat la Valkenburg. Acum, belgianul nu are decât o singură victorie, în etapa a 12-a a Turului Spaniei. Dar belgianul are ambiții mari. Ar putea deveni primul ciclist de la Paolo Bettini (2006 și 2007) care câștigă de două ori consecutiv tricoul curcubeu. Gilbert a demonstrat anul trecut că îi poate scutura pe ceilalți favoriți din pluton, iar cu Van Avermaet și Bakelants alături poate da lovitura.

2**: Alejandro Valverde și Purito Rodriguez (Spania): Traseul pare perfect pentru ambii rutieri iberici. Cu o echipă extrem de solidă, care îi mai are în componență, printre alții, pe Alberto Contador, Dani Moreno sau Sami Sanchez, spaniolii pot controla cursa cu ușurință. Atât Valverde, cât și Purito Rodriguez se descurcă pe cățărări de tipul lui Fiesole, iar sprintul ambilor cicliști ar putea face diferența pe ultimii 1500 de metri, care sunt plați ca în palmă. Totuși, atât Valverde, cât și Rodriguez, au tras tare în ultima săptămână din Vuelta, iar acest lucru ar putea deveni un handicap în cazul unor atacuri puternice.

Outsideri: Chris Froome (Marea Britanie): Nu s-a descurcat la fel de bine în cursele din Canada din acest an și a recunoscut că nu mai avea forțe la finalul contratimpului pe echipe de duminică. Tactica lui ar trebui să fie simplă: să își rupă contracandidații pe cățărări prin accelerările-tip din Le Tour, apoi să treacă în modul contratimp, în care se descurcă excelent. Ar putea deveni primul rutier de la Greg LeMond (1989) care reușește dubla Turul Franței-Campionatul Mondial.

Dan Martin (Irlanda):  Irlandezul de la Garmin-Sharp a avut un sezon bun, câștigând o etapă în Turul Franței, dar, cel mai important, Liege-Bastogne-Liege. Astfel, Martin a demonstrat atât că poate să reziste unei curse de peste 250 de kilometri, dar și unor cățărări destul de importante. A fost agresiv în Turul Marii Britanii în urmă cu o săptămână și poate pune probleme dacă are picioare bune.

Nairo Quintana (Columbia): După locul doi în Le Tour, Quintana a dispărut de pe radar, revenind pe finalul sezonului în Turul Marii Britanii. Columbianul de 23 de ani n-a reușit performanțe importante, dar alături de o echipă din care mai fac parte Betancur, Uran, Atapuma, Anacona sau Henao poate face o surpriză.

Rui Costa (Portugalia): A câștigat două etape în Turul Franței și a surprins prin forma excelentă din acest sezon. Nu are decât doi coechipieri, Machado și Cardoso, dar parcursul i se potrivește perfect.

Lista de start pentru Mondialul de duminică

Italia (9): Vincenzo Nibali și Alessandro Vanotti (ambii Astana), Luca Paolini (Katiușa), Rinaldo Nocentini (AG2R-La Mondiale), Ivan Santaromita (BMC), Diego Ulissi, Filippo Pozzato și Michele Scarponi (toți Lampre-Merida), Giovanni Visconti (Movistar)

Olanda (9): Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM), Robert Gesink, Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Laurens ten Dam și Tom Jelte Slagter (toți Belkin), Sebastian Langeveld și Pieter Weening (ambii Orica-GreenEdge), Tom Dumoulin (Argos-Shimano)

Franța (9): Romain Bardet și Christophe Riblon (AG2R-La Mondiale), Warren Barguil, Thibaut Pinot, Arthur Vichot și Anthony Roux (toți FDJ), Amael Moinard (BMC), Cyril Gautier și Thomas Voeckler (ambii Europcar)

Spania (9): Alejandro Valverde, Jose Herrada și Jonathan Castroviejo (toți Movistar), Egoi Martinez și Samuel Sanchez (ambii Euskaltel-Euskadi), Joaquim Rodriguez și Daniel Moreno (ambii Katiușa), Luis Leon Sanchez (Belkin), Alberto Contador (Saxo-Tinkoff)

Australia (9): Simon Clarke, Cameron Meyer, Michael Matthews (toți Orica-GreenEdge), Mathew Hayman și Richie Porte (ambii Sky), David Tanner (Belkin), Rory Sutherland (Saxo-Tinkoff), Rohan Dennis (Garmin-Sharp), Cadel Evans (BMC)

Columbia (9): Rigoberto Uran și Sergio Henao (ambii Sky), Winner Anacona (Lampre-Merida), Carlos Betancur (AG2R-La Mondiale), Nairo Quintana (Movistar), Darwin Atapuma (Colombia), Miguel Rubiano (Androni Giocattoli-Venezuela), Cayetano Sarmiento (Cannondale), Janier Acevedo (Jamis-Hagens Berman)

Elveția (9): Fabian Cancellara și Gregory Rast (ambii RadioShack-Leopard), Michael Albasini (Orica-GreenEdge), Mathias Frank, Michael Schar și Danilo Wyss (toți BMC), Martin Elmiger și Sebastien Reichenbach (ambii IAM Cycling), Oliver Zaugg (Saxo-Tinkoff)

Polonia (9): Bartosz Huzarski (Team NetApp-Endura), Michal Kwiatkowski și Michal Golas (ambii Omega Pharma-Quick Step), Rafal Majka (Saxo-Tinkoff), Sylvester Szmyd (Movistar), Tomasz Marczynski (Vacansoleil-DCM), Przemyslaw Niemiec (Lampre-Merida), Maciej Paterski și Maciej Bodnar (ambii Cannondale)

Marea Britanie (8): Chris Froome, Ian Stannard, Josh Edmondson, Geraint Thomas, Luke Rowe și Bradley Wiggins (toți Sky), Steve Cummings (BMC), Mark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step)

Belgia (7): Philippe Gilbert și Greg van Avermaet (ambii BMC), Jan Bakelants și Maxime Monfort (ambii RadioShack-Leopard), Bjorn Leukemans (Vacansoleil-DCM), Serge Pauwels (Omega Pharma-Quick Step), Johan van Summeren (Garmin-Sharp)

SUA (6): Chris Horner și Matthew Busche (ambii RadioShack-Leopard), Peter Stetina, Alex Howes și Andrew Talansky (toți Garmin-Sharp), Taylor Phinney (BMC)

Slovacia (6): Peter Sagan și Juraj Sagan (ambii Cannondale), Martin Velits și Peter Velits (ambii Omega Pharma-Quick Step), Patrik Tybor și Matej Jurco (ambii Dukla Trencin-Trek)

Cehia (6): Jan Barta (Team NetApp-Endura), Zdenek Stybar și Frantisek Rabon (ambii Omega Pharma-Quick Step), Martin Hunal (Sparta Praga), Jakub Novak (BMC),  Stanislav Kozubek (Bauknecht-Author)

Germania (6): John Degenkolb, Simon Geschke (ambii Argos-Shimano), Marcus Burghardt și Dominik Nerz (ambii BMC), Paul Martens (Belkin), Fabian Wegmann (Garmin-Sharp)

Ucraina (6): Vitali Buț, Mihailo Kononenko, Andrei Hripta (toți Kolss), Sergei Grecin (Konya Turku Seker Spor), Andrei Grivko (Astana), Iaroslav Popovici (RadioShack-Leopard)

Slovenia (6): Borut Bozic (Vacansoleil-DCM), Kristijan Koren (Cannondale), Grega Bole și Jan Polanc (ambii Lampre-Merida), Janez Brajkovic (Astana), Matej Mugerli (Adria Mobil)

Austria (6): Bernhard Eisel (foto Sky), Georg Preidler (Argos-Shimano), Markus Eibegger și Ricardo Zoidl (ambii Gourmetfein-Simplon), Stefan
Denifl și Matthias Brandle (ambii IAM Cycling)

Venezuela (6): Jackson Rodriguez, Yonder Godoy și Carlos Ochoa (toți Androni Giocattoli-Venezuela), Yonathan Monsalve (Vini Fantini), Pedro Sequera (-), Freddy Vargas (-)

Maroc (5): Reda Aadel (-), Ismail Ayoune (-), Essaid Abdelouache (-), Adil Jeloul (Skydive Dubai), Lahcen Saber (-)

Irlanda (4): Daniel Martin (Garmin-Sharp), Nicolas Roche (Saxo-Tinkoff), Sam Bennett (AnPost-Sean Kelly), Matthew Brammeier (Champion System)

Rusia (3): Iuri Trofimov, Alexandr Kolobnev, Sergei Cernețki (toți Katiușa)

Danemarca (3): Jakob Fuglsang (Astana), Matti Breschel și Chris Anker Sorensen (ambii Saxo-Tinkoff)

Portugalia (3): Rui Costa (foto, Movistar), Tiago Machado (RadioShack-Leopard), Andre Cardoso (Caja Rural)

Kazahstan (3): Alexei Luțenko, Maxim Iglinski, Andrei Zeits (toți Astana)

Eritrea (3): Daniel Teklehaimanot (Orica-GreenEdge), Jani Tewelke Weldegaber și Meron Russom (ambii MTN-Qhubeka)

Suedia (3): Frederik Kessiakoff (Astana), Thomas Lovkvist (IAM Cycling), Tobias Ludvigsson (Argos-Shimano)

Lituania (3): Ignatas Konovalovas (MTN-Qhubeka), Ramunas Navardauskas (Garmin-Sharp), Gediminas Badgonas (AG2R-La Mondiale)

Norvegia (3): Edvald Boasson Hagen (Sky), Thor Hushovd (BMC), Lars Petter Nordhaug (Belkin)

Croația (3): Matija Kvasina (Gourmetfein-Simplon), Radoslav Rogina (Adria Mobil), Kristijan Durasek (Lampre-Merida)

Mexic (3): Juan Pablo Magallanes (Movistar), Uri Martins (Amore e Vita), Hector Hugo Rangel (-)

Letonia (3): Aleksei Saramotins (IAM Cycling), Andrej Smirnovs (Rietumu-Delfin), Viesturs Luksevics (Amore e Vita)

Estonia (3): Tanel Kangert (foto sus, Astana), Alo Jakin (BigMat-Auber93), Gert Joeaar (Cofidis)

Noua Zeelandă (3): Jack Bauer (Garmin-Sharp), Sam Bewley (Orica-GreenEdge), George Bennett (RadioShack-Leopard)

Hong Kong (2): Ho Ting Kwok (-), King Lok Cheung (-)

Africa de Sud (2): Daryl Impey (Orica-GreenEdge), Reinardt Jense van Rensburg (Argos-Shimano)

Canada (2): Christian Meier (Orica-GreenEdge), Francois Parisien (Argos-Shimano)

Brazilia (2): Murillo Fischer (FDJ), Rafael Andriato (Vini Fantini)
Luxemburg (1): Bob Jungels (RadioShack-Leopard)
Grecia (1): Ioannis Tamouridis (Euskaltel-Euskadi)
Finlanda (1): Jussi Veikkanen (FDJ)
Argentina (1): Enzo Moyano (Caja Rural)
Malaezia (1): Keong Loh Sea (Malaezia)
Belarus (1): Konstantin Siutsou (Sky)
Ungaria (1): Peter Kusztor (Utensilnord – ora24.eu)
Ecuador (1): Jose Ragonessi (-)
Algeria (1): Youcef Reguigui (MTN-Qhubeka)
Tunisia (1): Rafaa Chtioui (Europcar)
Bulgaria (1): Spas Gyurov (-)
Moldova (1): Sergei Tvetcov (Jelly Belly p/b Kenda)
Serbia (1): Ivan Stevic (Tușnad Cycling Team)

România (1): Andrei Nechita (Zalf-Euromobil-Désirée-Fior Cycling Team)
 

Ultimii 10 câștigători ai Campionatului Mondial – cursa pe șosea

2003 – Igor Astarloa (Spania)
2004 – Oscar Freire (Spania)
2005 – Tom Boonen (Belgia)
2006 – Paolo Bettini (Italia)
2007 –  Paolo Bettini (Italia)
2008 – Alessandro Ballan (Italia)
2009 – Cadel Evans (Australia)
2010 – Thor Hushovd (Norvegia)
2011 – Mark Cavendish (Marea Britanie)
2012 – Philippe Gilbert (Belgia)

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Cum a putut veni îmbrăcată Erika Isac la Masterchef de la Pro TV. Cătălin Scărlătescu a făcut ochii cât cepele când a văzut-o așa
Cum a putut veni îmbrăcată Erika Isac la Masterchef de la Pro TV. Cătălin Scărlătescu a făcut ochii cât cepele…
”Neprofesionist! Bizar”. Englezii au văzut ce a spus Lucescu despre Drăgușin și nu s-au abținut. Decizia luată de Tottenham
”Neprofesionist! Bizar”. Englezii au văzut ce a spus Lucescu despre Drăgușin și nu s-au abținut. Decizia luată de Tottenham
Mărturia sfâșietoare a vecinei celor trei români morți în Valencia. Ce s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca Gabi, Dana și fiica lor să fie înghițiți de inundații
Mărturia sfâșietoare a vecinei celor trei români morți în Valencia. Ce s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca Gabi,…
„Scandalul eșarfelor FCSB” a ajuns în presa din Scoția: „Le-a adus 30.000 de lire!”
„Scandalul eșarfelor FCSB” a ajuns în presa din Scoția: „Le-a adus 30.000 de lire!”
Adrian Mititelu, tiradă halucinantă!
Adrian Mititelu, tiradă halucinantă! "Acolo este un grup criminal organizat. E o ruşine, domnule Ciolacu"
Ghenea, noi imagini incendiare! Aproape că a rămas dezgolită pe internet! Fanii sunt în extaz: ce face zilnic pentru a arăta atât de bine
Ghenea, noi imagini incendiare! Aproape că a rămas dezgolită pe internet! Fanii sunt în extaz: ce face zilnic pentru a…
Artistă care a slăbit 54 de kg. A ținut un regim ușor. E la îndemâna oricui. Transformarea e uluitoare: ''Mâncam făinoase, chipsuri, culciuri''
Artistă care a slăbit 54 de kg. A ținut un regim ușor. E la îndemâna oricui. Transformarea e uluitoare: ''Mâncam…
BREAKING | Dream-team! Florentino Perez
BREAKING | Dream-team! Florentino Perez "sparge banca": 100 de milioane € pentru încă un transfer galactic!
BANCUL ZILEI. Medicul către Bubulina: – Fiica ta are o nevroză. I-aş recomanda multă distracţie!
BANCUL ZILEI. Medicul către Bubulina: – Fiica ta are o nevroză. I-aş recomanda multă distracţie!
EXCLUSIV. Mărturiile românilor din Spania care s-au aruncat în puhoaie pentru a-şi salva vecinii:
EXCLUSIV. Mărturiile românilor din Spania care s-au aruncat în puhoaie pentru a-şi salva vecinii: "Am plâns"
Au fost găsite PRIMELE fosile de dinozaur în Hong Kong!
Au fost găsite PRIMELE fosile de dinozaur în Hong Kong!
Motivul pentru care maşinile distruse de furtuna DANA au fost marcate cu un X portocaliu. Ce se întâmplă acum în Valencia
Motivul pentru care maşinile distruse de furtuna DANA au fost marcate cu un X portocaliu. Ce se întâmplă acum în…
Cum a luat 'block' Un show păcătos! Capatos a răbufnit: 'Nu se poate așa ceva!' Fostul manager de sub păturica Oanei Zăvoranu a aruncat în aer emisiunea de la Antena Stars! A ieșit scandal în culise
Cum a luat 'block' Un show păcătos! Capatos a răbufnit: 'Nu se poate așa ceva!' Fostul manager de sub păturica…
Doliu național azi: Am primit, cu multă durere, vestea tragică! Patriarhul Daniel...
Doliu național azi: Am primit, cu multă durere, vestea tragică! Patriarhul Daniel...
Nuntă transformată în coșmar. Mireasa s-a trezit la petrecere cu fosta iubită a soțului și a început scandalul.
Nuntă transformată în coșmar. Mireasa s-a trezit la petrecere cu fosta iubită a soțului și a început scandalul. "Ce femeie…
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Jocuri gratuite în noiembrie 2024
Jocuri gratuite în noiembrie 2024
Sepsi-Petrolul şi Dinamo-UTA Arad, sâmbătă, în etapa a 15-a a Superligii
Sepsi-Petrolul şi Dinamo-UTA Arad, sâmbătă, în etapa a 15-a a Superligii
Care e limita de viteză pe E85. Diferența între un drum european și unul național
Care e limita de viteză pe E85. Diferența între un drum european și unul național
Club Colectiv, la un pas de o nouă tragedie, la 9 ani de la incendiul devastator: „Este un semn”. Flăcările au izbucnit din nou
Club Colectiv, la un pas de o nouă tragedie, la 9 ani de la incendiul devastator: „Este un semn”. Flăcările…
×