Simona Halep ține mult la dietă, iar alimentația a ajutat-o să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA.
Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României a dezvăluit că la Montreal a avut un mic dejun care a conținut aceleași alimente.
Miercuri, 13 iulie, Simona Halep a aniversat trei ani de la momentul istoric în care a umilit-o pe Serena Williams, câștigând în premieră Grand Slam-ul de la Wimbledon.
Dieta este și ea foarte importantă în viața unui sportiv de top, dovadă felul în care Simona Halep a încercat să se mențină la un nivel extraordinar.
Românca a recunoscut că „nu se poate despărți” de paste, pizza, ciocolată și chiar înghețată.
„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi. Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, le-a dezvăluit Simona Halep fanilor.
Imediat după finalul întrecerii de la Londra, Simona Halep și Toni Iuruc și-au făcut bagajele și au plecat spre Mykonos, o insulă grecească din Marea Egee.
Cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc la jumătatea lunii noiembrie.
Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în funcție de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghețata” – Simona Halep
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER