Cel mai vechi chef din România, detalii despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: „Tortul miresei trebuie să fie impozant!”
Antonio Passarelli (63 de ani), cel mai vechi chef din România, cu o experiență de zeci de ani în bucătărie, a vorbit despre nunta Simonei Halep (30 de ani) cu Toni Iuruc (43 de ani), care va avea loc în acest an.
După ce în toamna anului trecut s-a cununat civil, Simone Halep se pregătește acum să meargă în fața altarului! Conform tradiției, după ceremonia religioasă a cununiei, va urma o petrecere fastuoasă pe 13 noiembrie.
Chef Antonio Passarelli a mărturisit că i-ar plăcea să facă parte din echipa organizatorilor în ziua nunții Simonei Halep.
Cel mai vechi chef din România, detalii despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: „Tortul miresei trebuie să fie impozant!”
Renumitul bucătar a vorbit despre nunta anului în România: „Dacă Simona Halep ar avea nevoie de ajutorul meu, nu aș sta un minut pe gânduri. Aș accepta aproape imediat! Mi-ar plăcea să fac asta și vreau să spun că am suficientă experiență pentru așa ceva. Nu mă pot lăuda cu faptul că m-a căutat cineva, că am primit această onoare, dar dacă s-ar întâmpla asta, nu aș avea nicio îndoială că ar ieși o nuntă ca-n povești, cum spuneți voi prin aceste părți de lume!
La vârsta mea pot afirma că am organizat între 2.000 și 2.500 de nunți. Mai mult, am în agendă și nunți cu un număr impresionant de invitați, de peste 1.000. Și nu una, două! De altfel, mă mândresc și cu faptul că recordul personal în ceea ce privește nunta cu cei mai mulți invitați este una la care au participat 1.320 de persoane. Numărate cu atenție! Și totul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor”, a declarat Passarelli pentru Impact. „Am trecute în experiența personală și nunți de VIP-uri! Și cred că tortul miresei e o piesă grea, foarte importantă. Trebuie mai mult ca sigur să fie unul impozant”, a adăugat cel mai vechi chef din România.