Concediat de Simona Halep, Patrick Mouratoglou s-a orientat rapid! Antrenorul francez a deturnat atenția fanilor de la procesul de dopaj al româncei cu un subiect despre Novak Djokovic: „De aia îl urăște lumea”
Patrick Mouratoglou reușește să deturneze atenția de la scandalul de dopaj al Simonei Halep, după ce jucătoarea din România i-a adus reproșuri antrenorului francez.
Având în vedere că nu mai are niciun angajament full-time, după ce s-a despărțit de Simona Halep, dar și de danezul Holger Rune, Patrick Mouratoglou și-a luat rolul de analist în serios.
Mouratoglou a stârnit noi controverse după ce și-a exprimat punctul de vedere asupra faptului că Novak Djokovic, liderul tenisului masculin, are mulți hateri.
Patrick Mouratoglou deturnează atenția de la procesul Simonei Halep cu o declarație despre Novak Djokovic: „De aia îl urăște lumea”
Patrick Mouratoglou este de părere că fanii au început să-l urască pe Novak Djokovic în momentul în care campionul sârb i-a învins pe marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal: „Lui Djokovic nu-i place această negativitate, dar uneori împinge mulțimea să-l huiduie pentru că îl ajută în timpul meciurilor.
Ceea ce nu trebuie să uităm este că are 14 milioane de urmăritori pe Instagram, este un erou imens în Serbia. Nole este cel mai mare nume din tenisul actual.
Cu toții ne va fi dor de el când nu va mai juca acest sport! Federer și Nadal erau cele mai mari vedete ale tenisului la acea vreme, dar Djokovic a venit și i-a învins. Mulțimile l-au urât pentru asta. Cred că este huiduit și din alte motive”, a afirmat Mouratoglou, citat de Tennis World USA.
Mouratoglou explică de ce își distrug jucătorii de tenis rachetele
De asemene, omul care le-a antreanat pe Simona Halep și Serena Williams a analizat motivele pentru care jucătorii de tenis își sparg rachetele: „Sunt jucători de tenis care spun că regretă că au distrus o rachetă, dar nu este cazul. Pentru că sunt perfect conștienți că acel gest a fost necesar pentru a câștiga meciul.
Făcând acea mișcare cu atâta putere, te eliberează de stresul și presiunea pe care le poți avea, dar servește și la dezlănțuirea furiei necesare pentru a lupta împotriva adversității.
Când jucătorii fac asta, știu clar că gestul va fi dezaprobat de spectatori și vor fi împotriva lor, dar o fac pentru că trebuie să se simtă urâți, pentru a ridica nivelul jocului. Cu siguranță nu este modalitatea ideală, nu transmite o imagine bună și nu este un lucru exemplar pentru tineri, dar dacă este ceea ce cred ei că le va oferi șanse mai mari de a câștiga acel meci, o fac”, a fost analiza lui Patrick Mouratoglou.