LIVE BLOG | Halep răzbate într-un meci greu de tot: trece la restanță testul Kanepi, după două ore de muncă. Buzărnescu a cedat în fața ‘nemuritoarei’ Venus Williams, de la set și 5-3. Bogdan, OUT. Marius Copil e și el în turul 2 la Australian Open

LIVE BLOG | Halep răzbate într-un meci greu de tot: trece la restanță testul Kanepi, după două ore de muncă. Buzărnescu a cedat în fața 'nemuritoarei' Venus Williams, de la set și 5-3. Bogdan, OUT. Marius Copil e și el în turul 2 la Australian Open
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România duce trei sportivi în turul doi la Australian Open 2019: marți, Simona Halep și Marius Copil au confirmat așteptările, s-au impus și i s-au alăturat Irinei Begu în faza a doua de întreceri.
  • Simona Halep a trecut de Kaia Kanepi, pe Margaret Court Arena, 6-7 (2), 6-4, 6-2, câștigând primele seturi în meci oficial după o secetă începută în august 2018.
  • Mihaela Buzărnescu a cedat pe Margaret Court Arena în fața experimentatei Venus Williams, 38 ani, aflată pentru a 81-a oară la startul unui turneu de Mare Șlem: 7-6 (3), 6-7 (3), 2-6
  • Marius Copil merge în turul doi după ce l-a învins pe Marcel Granollers, pe Terenul 12: 6-3, 6-4, 6-4. Este a doua victorie a carierei lui Marius pe tabloul principal la Australian Open.
  • Ana Bogdan a clacat în finalul duelului cu tânăra Iga Swiatek, pe Terenul 19, deși a condus 4-2 în decisiv, iar Swiatek a primit îngrijiri medicale: 3-6, 6-3, 4-6

â–º GAME, SET, MECI, SIMONA HALEP. Românca se impune cu 6-2 în decisiv, bifând o necesară victorie, după un test extrem de greu și de solicitant, fizic și psihic.

â–º Simona trece bine peste întrerupere, apărându-și serviciul la 15, pentru 5-2, pe o cădere clară a estonei.

â–º BREAK SIMONA și KANEPI BREAKS. Momente importante pe Margaret Court Arena: Simona a reușit break-ul, contabilizând erorile din ce în ce mai evidente și mai multe din jocul estonei. Kanepi se duce-glonț la scaun, în timp ce Simona așteaptă la linia de serviciu. Este time-out medical, pentru că estona are probleme cu o bășică la un deget al mâinii stângi. Am trecut de borna 2 ore 5 minute de joc.

â–º Simona face fețe-fețe când vede reușitele estonei Kanepi. Kaia a lovit deja decisiv de 35 de ori. Dar, pentru moment, Simona e bine, la 2-1 în decisiv.

 

â–º SET,  SIMONA HALEP, 6-4! Halep se ceartă singură, chiar dacă are 5-4 în setul doi: „mișcă-te odată, cap sec”, „hai, du-te-n p*&%#^ m*&$” își strigă românca. Surprinzător, funcționează: ajunge la minge de set, însă serv a lui Kanepi iese mult în exterior, Simo nu poate decât să agațe mingea și să trimită în apropierea fileului, acolo unde Kanepi se înfige în pământ ca un zid și nu poate fi trecută. Halep găsește însă un retur ucigător, cu care își oferă a doua minge de break și set. De această dată, are motive să se certe și o și face, lovindu-se cu racheta peste picioare: returul pe serviciul doi al estonei nu este excelent, iar Kanepi joacă tare spre reverul româncei până primește greșeala. Până la urmă, funcționeză. Simona face break și ia setul, la a patra șansă avută, împingând meciul în decisiv.

Halep își pune o geantă pe umăr și pleacă rapid spre vestiare. Statistica arată doar o mică îmbunătățire a Simonei: Kanepi domină în continuare copios (19-10 raportul lociturilor câștigătoare), ba chiar și față de primul set românca a pus doar 1 winner în plus. De la 11 greșeli neforțate, Simona a redus totuși numărul semnificativ, la 4. Este aproape cert că partida va depăși două ore de joc.

â–º Simona le dă motiv întemeiat fanilor să strige în tribună. Trei lovituri câștigătoare desăvârșesc schimburi de mingi în care a avut inițiativa și o duc la 4-3 în setul secunde pe Simo.

â–º REBREAK HALEP. După ce se lovește cu putere, parcă mai tare chiar decât dă în minge, Simona primește o mică mână de ajutor de la Kaia Kanepi, care irosește 3 lovituri de forehand și pune funda pe cadou – o dublă greșeală care o aduce la egalitate pe Halep, la 2-2 în manșa secundă.

â–º BREAK KANEPI, 7-6, 2-1. Simona nu are un plan de joc pentru a lua inițiativa sau a deranja măcar ritmul variat după bunul plac de Kanepi. Estona o aleargă pe Simona pe minge de break până rămâne cu tot terenul liber, ultima lovitură de forehand fiind, cu adevărat, o simplă formalitate.

â–º Nu este o exagerare să spui că, în aceste momente, Simona Halep este în corzi. Românca este exasperată de loviturile tari ale Kaiei Kanepi și ridică, clar, mâinile în semn de frustrare. Loviturile extrem de plate ale estonei o împing înapoi pe Simona, iar deciziile de moment luate de kaia par mereu cele mai bune.Simona oftează, după ce a avut avantaj pe serviciul advers, dar s-a văzut totuși învinsă la 30. 1-1 în setul doi.

â–º SET KANEPI, 7-2 în tiebreak: estona face o adevărată demonstrație de forță în tiebreak, câștigă 5 dintre primele 6 puncte, atacând din toate pozițiile. Liderul mondial nu câștigă prin propriile forțe punct în tiebreak decât grație serviciului, în timp ce Kanepi își trece în cont 5 lovituri câștigătoare clare, dintre care ultima – o scurtă de ținut minte. Per total, în primul set Kanepi adună 12 lovituri câștigătoare în primul set, reușind să se impună chiar și cu număr dublu de greșeli neforțate (23-11).

â–º HALEP AJUNGE CU EFORTURI LA DECIZIA ÎN TIEBREAK: Simona anulează două mingi de set, pe serviciu: mai întâi, Simo rezistă în duelul pe diagonală purtat cu reverul, iar Kanepi, încercând să schimbe direcția, lansând însă prea tare. Kanepi nu se mulțumește după mingea de set ratată, își oferă o nouă șansă cu un forehand tare și decide de această dată să atace mai devreme. Jocul îi arată că s-a grăbit, iar Simo este, în fine, răsplătită pentru eforturile defensive, reușind să o prindă pe contre-pied pe estonă, pentru a forța tiebreak-ul.

â–º Cu un singur prim serviciu ratat, din 17, Halep câștigă primul joc cu mingile noi, pentru 4-4. Semnele de frustrare sunt însă evidente, după o nouă ratare de puțin a estonei, pe un atac devastator, ce ar fi prins-o pe Simo complet nepregătită.

â–º Egalitatea se menține după 20 de minute de joc, 3-3. Românca a simțit nevoia de a urca la fileu și a fost de netrecut. Kanepi, cu benzi kinesiologice pe umărul stâng, a greșit deja de peste 10 ori în șase game-uri, dar continuă să uimească prin forța pe care reușește să o genereze din nimic.

â–º REBREAK LA ZERO PENTRU KANEPI. Kaia insistă spre backhand-ul Simonei și primește trei cadouri de la numărul unu mondial. Veterana de 33 de ani își trece în cont primul break în meci, la zero, cu un forehand câștigător. Fără emoții pe lansare, estona trece în avantaj, la 3-2.

â–º BREAK HALEP, 2-1! Simona reuște break-ul înainte de prima pauză a meciului: a pus presiune încă din primul game, a forțat-o pe estonă să joace 16 puncte pe serviciu în două ture de lansare, iar Kaia a capotat, comițând dublă greșeală la al patrulea break point al numărului unu mondial.

â–º Ana Bogdan părăsește Australian Open 2019 în primul tur, cedându-și o dată în plus serviciul în final de set 3. Ana a lovit decisiv doar de 16 ori, în timp ce adversara sa a încheiat cu 40 de lovituri câștigătoare o partidă de 2 ore și 2 minute.

â–º BREAK SWIATEK. Ana Bogdan nu se descurcă pe Terenul 19, în fața unei adversare care are arată că are câteva probleme în deplasare. Ana Bogdan este însă pasivă și greșește mult, iar poloneza trece în față pe tabelă, cu trei game-uri consecutive.

â–º 11:50 Simona Halep și Kaia Kanepi au ajuns pe Terenul Central! N u ne rămâne decât să sperăm că prestația liderului mondial va fi la fel de roz precum echipamentul de joc propus de Nike!

â–º Partida Anei Bogdan este întreruptă: tânăra Swiatek a cerut îngrijiri medicale din cauza unor probleme la spate și este time-out medical pe Terenul 19. Poloneza este întinsă pe spate, iar fizioterapeuta încearcă să o ajute. Românca tocmai ce a reușit break-ul, într-un game cinci în care a câștigat primele trei puncte și a convertit a treia minge de break. Poloneza revine pe teren cu un bandaj mare pe coapsa stângă.

â–º VICTORIE PENTRU VENUS WILLIAMS! 6-2 în decisiv. La 38 de ani, americanca pare veșnic tânără, reușind să supraviețuiască și să fie mai proaspătă la capătul a două ore și 40 de minute de luptă aprigă. Venus a atacat la fileu de 38 de ori, cu rată de succes 79%, a reușit 41 de lovituri câștigătoare – cu una mai mult decât erori neforțate. Mihaela a terminat cu +3 (34 winners, 31 unforced errors), însă diferența s-a făcut la conversia mingilor de break – 5/7 pentru Williams, 3/6 pentru Buzărnescu.

 

â–º Un retur de excepție îi oferă minge de break Mihaelei, însă Williams este de netrecut. Buzărnescu a ratat două mingi de break în acest set, în game-uri diferite, acesta fiind totdată al patrulea game cedat după ce a condus.

â–º DECISIV ȘI ÎN PARTIDA ANEI BOGDAN. Frumoasa sportivă din Sinaia a câștigat setul doi cu același scor cu care pierduse manșa inaugurală, 6-3.

â–º MIKI SE ÎNFURIE! Condusă cu 30-15 în game-ul pe lansare, a 25-a favorită îi aruncă arbitrei o privire tăioasă, după ce aceasta îi scoate din buzunar un punct, pentru că Miki s-a bucurat prea devreme. „Faci asta, pierzi punctul!” Se pune însă pe salvat cele două mingi de break și rezistă în decisiv.

â–º MINGE DE BREAK RATATĂ‚ DE MIKI: Mihaela Buzărnescu apelează în premieră la scurtă, are inițiativa și ajunge la minge de break, însă nu poate converti și americanca se distanțează din nou la trei game-uri pe tabelă, la 4-1.

â–º Venus Williams este jucătoarea mai lucidă. Se desprinde la 3-0, după ce Mihaela a condus 30-15 în game-ul de retur, acesta fiind al doilea game consecutiv în care americanca a venit din urmă cu puncte consecutive.

â–º BREAK VENUS WILLIAMS, în startul decisivului. Buzărnescu joacă una din două mingi cu serviciul secund, iar semnele de uzură sunt vizibile. De la 40-30 și minge de game, Miki cedează puncte consecutiv, apoi comite dublă greșeală la minge de break. 0-2 în decisiv.

â–º Ana Bogdan a cedat primul set în fața puștoaicei de 17 ani din Polonia, Iga Swiatek. Ana a pierdut primele două meciuri în acest sezon, reușind să joace doar un tiebreak, între alte trei manșe în care nu a contat. Surclasată net la capitolul lovituri câștigătoare (6-16), cu un prim serviciu în service (42% frecvența) și lipsă de eficiență în momentele-cheie (zero mingi de break apărate), românca se vede încurcată de o sportivă care a câștigat deja trei partide în calificările Australian Open.

â–º MECIUL MIHAELA BUZĂ‚RNESCU – VENUS WILLIAMS MERGE ÎN DECISIV! Americanca se impune cu scor identic, după un scenariu la indigo cu cel urmat de româmncă în primul set: a revenit de la 3-5, pentru a se impune cu 7-3 în tiebreak. Mihaela a plecat la vestiare, oferindu-și câteva clipe de răgaz după o oră și 56 de minute de luptă fantastică! Americanca s-a impus în manșa a doua grație celor 14 lovituri câștigătoare, cu 6 mai multe decât a avut Mihaela.

â–º TIEBREAK! Venus Williams atacă și ia avantaj la retur după lovituri repetate pe centrul terenului ale Mihaelei. O lovitură defensivă înaltă a Mihaelei anulează avantajul luat de americancă, în momentul în care smash-ul acesteia ratează ținta. Miki pierde din nou pe serviciu, ratând de puțin cu forehandul în lung de linie, însă se revanșează cu un atac în doi timpi cu reverul în lung de linie, ce stabilește scorul de la schimbul de terenuri – 3-3.

â–º VICTORIE MARIUS COPIL! Arădeanul accede pentru a doua oară în carieră în turul doi la Australian Open, după o partidă dominată în fața spaniolului Marcel Granollers. Copil s-a impus la 3, 4 și 4, într-o oră și 45 de minute de joc, încheind în stilul lui Federer, cu as. Marius a servit 11 ași, încheind partida pe plus: 39 lovituri câștigătoare, doar 24 greșeli neforțate. În turul doi, arădeanul va juca împotriva belgianului David Goffin.

â–º REBREAK Williams. Mihaela a servit pentru victorie, la 5-3, Venus știe că este cu sabia deasupra capului și deschide cu rever câștigător, iar mâna lui Miki tremură pe rachetă. Greșelile se adună, provocate de mingile de răspuns puternice ale americancei, care rezistă în partidă cu un rebreak la zero.

â–º LA UN GAME DE VICTORIE!!! Mihaela pune presiune, iar serviciul Venus clachează, comițând dublă greșeală la minge de break!

â–º APROAPE DE VICTORIE! Marius Copil a închis cu break seria primelor trei game-uri din start de set trei, lăsându-i lui Granollers doar câte un punct în fiecare game. A confirmat apoi pe serviciu și s-a desprins la 2-0 și 3-1 în setul trei.

â–º În timp ce Mihaela Buzărnescu reușește un nou forehand de pus în selecția pentru „lovitura zilei” ce o duce la 3-2, Ana Bogdan a dat start-joc pe Terenul 19. Ea are de apărat prezența în turul 3, de la ediția precedentă.

â–º 2-0 LA SETURI PENTRU MARIUS COPIL. Românul are un examen dificil în final de set doi, fiind nevoit să treacă de cel mai lung game al partidei. Marius a revenit de la 15-40, a avut minge de set, însă ibericul l-a mai testat o dată, cu 2 puncte consecutive, ajungând din nou la minge de 5-5. Copil a anulat însă și a treia minge de break și, după trei lovituri câștigătoare consecutive, s-a distanțat pe tabelă.

â–º REBREAK VENUS WILLIAMS, pentru 1-2 în setul doi. Situația din primul set se repetă, în oglindă: americanca recuperează imediat break-ul cedat, după ce Mihaela ratează un smash și, la 15-40, trimite un serviciu ca o invitație pentru Venus, care intră în teren și trimite o torpilă pe diagonală.

â–º BREAK BUZĂ‚RNESCU, 7-6, 2-0. Mihaela profită de mingea a doua a americancei și pune pe tabelă break-ul în start de set doi după un mic cadou făcut de Venus – un forehand în centrul fileului. Jocul Mihaelei este de aplaudat în aceste momente – curajos, precis și eficient.

â–º Super-revenire pentru Marius Copil în setul doi: condus 4-1 de Granollers, elevul lui Andrei Pavel a răspuns cu serie de patru game-uri, cedând un singur punct la serviciu și, la 5-4, va servi pentru a se desprinde la 2-0 la general.

â–º SET, MIHAELA BUZĂ‚RNESCU, 7-3 ÎN TIEBREAK! Românca a pus punct manșei întâi cu un as și se apropie de o victorie mare – prima a carierei la Australian Open.

 

â–º În decisivul pentru primul set, Miki Buzărnescu dă start-joc cu forehand câștigător, o surprinde cu două servicii excelente pe Venus, pentru 3-0, apoi se desprinde la 4-1 după o dublă greșeală a americancei. Schimbă terenul la 5-1, după un nou serviciu imparabil

â–º Mihaela Buzărnescu împinge manșa întâi în tiebreak.

â–º Copil a dat de greu pe Terenul 12. Granollers a fructificat prima minge de break avută în setul doi și conduce 4-1.

â–º Ce meci avem! Buzărnescu egalează la 5, extrem de eficientă cu reverul și lucidă în alegerea loviturilor. Venus revine în față, la 6-5, deși a fost amenințată pe lansare. Ambele jucătoare sunt pe plus la raportul winners / unforced errors (11-10 pentru Miki, 13-12 pentru Venus).

â–º REBREAK BUZĂ‚RNESCU. Mihaela se inspiră din filmele cu Bruce Willis și îi transmite lui Venus Williams că e greu de ucis. Este rândul ei să dea decisiv cu forehandul și să smulgă cu puncte bine construite erori din parte americancei. Ultimul voleu ratat îi aduce rebreak-ul lui Buzîrnescu, tot la zero, pentru 4-5, setul fiind salvat pentru moment.

â–º BREAK VENUS WILLIAMS, pentru 5-3. Americanca știe atât de bine să profite de orice umbră de dubiu ivită în mintea adversarei. Duelul cu Mihaela nu face excpeție: finalista din 2017 ia break la zero, lovind de trei ori câștigător (de două ori cu forehand-ul, o dată cu reverul – execuție ce încheie, de altfel, jocul)

â–º SET, MARIUS COPIL, 6-3! Românul închide manșa întâi după o minge de break salvată, cu un superb rever în lung de linie, la 33 de minute de la startul mecului.

â–º O primă șansă pentru Mihaela Buzărnescu, la retur. Favorita 25 a împins game-ul la egalitate, finalizând superb cu reverul. Românca nu ajunge însă și la minge de break. Chiar dacă Venus scapă câteva atacuri dincolo de linie, ea găsește un serviciu în exterior fantastic pentru a depăși momentul greu, iar Miki își ia adio de la game cu un forehand trimis prea lung cu terenul descoperit în față. 4-3 pentru Venus.

â–ºÎntre timp, organizatorii de la Australian Open ne anunță că Simona Halep a venit la terenuri pentru ultimul antrenament înainte de startul în competiție.

â–º Marius Copil se apropie la un game de câștigarea primului set, la 5-2. A pierdut un singur punct în spatele primului serviciu, din 13 disputate, reușind, deja, 9 lovituri câștigătoare. Știm deja cu cine ar urma să joace arădeanul în turul doi, dacă va trece de Granollers, David Goffin închizând deja partida cu Christian Garin 6-0, 6-2, 6-2.

â–º Toată lumea este cu ochii pe duelul Buzărnescu – Venus Williams. Românca a câștigat un prim punct contra serviciului chiarâ în game-ul inaugural al meciului, cu un retur cu forehandul în lung de linie letal pe care Venus l-a întors ezitant, oferindu-i lui Miki posibilitatea unei finalizări facile, cu forehandul. Queen V este agresivă din start, avansează la fileu, dar pentru moment se merge cap la cap pe tabelă, spre 2-2, fără vreo minge de break.

â–º START EXCELENT PENTRU MARIUS COPIL. Arădeanul aflat în căutarea celei de-a doua victorii pe tabloul principal la Australian Open a fost eficient pe serviciu, chiar dacă prima minge nu a prins terenul în mai mult de jumătate dintre puncte, iar la retur a câștigat toate punctele contra serviciului doi, valorificând o primă minge de break pentru a se desprinde pe tabelă, 3-0.

7:35 Vești bune: Mihaela Buzărnescu și Venus Williams au intrat pe Margaret Court Arena, pentru duelul din primul tur. Americanca servește prima în meci, în timp ce, pe Terenul 12, Marius Copil a deschis cu serviciul meciul cu ibericul ajuns des la turneul de la București.


â–º Startul preconizat pentru 5:00, ora României, a fost unul cât se poate de optimist, atât în ceea ce privește debutul Mihaelei Buzărnescu, cât și cel al lui Marius Copil. Dacă pe Central s-au încheiat deja primele două partide, cu victorii clare pentru două americance de pe lista capilor de serie, Madison Keys și Serena Williams (în ordinea apariției pe teren), pe Margaret Court Arena s-a terminat abia primul meci, de pe tabloul masculin, prin abandonul polonezului Majchrzak, la jumătatea setului decisiv, în duelul cu japonezul Kei Nishikori, cap de serie 8. Meciul Mihaela Buzărnescu – Venus Williams se va disputa după încheierea unei alte partide WTA, între rusoaica Tamara Zidansek (78 WTA) și australianca Daria Gavrilova (41 WTA), probabil în jurul orei 7:00.

â–º Pe Terenul 12, acolo unde îl așteptăm în acțiune pe Marius Copil, partida dinainte, dintre Djere și Donskoy se află abia în setul doi, sârbul având avantaj 1-0 la seturi în fața rusului, ceea ce înseamnă că și aici ora de începere se mută tot în jurul orei 7:00.

  • Partidele de la Australian Open 2019 pot fi urmărite și în transmisiune directă, pe canalele Eurosport.

Atât Halep, cât și Buzărnescu, vor căuta să obțină o primă victorie în meci oficial pe 2019, cele două având de întrerupt și serii prelungite de secetă: Mihaela nu a mai câștigat la simplu de pe data de 8 august 2018, contabilizând șase înfrângeri consecutive, în timp ce Simona nu a mai triumfat de pe 18 august, având cinci înfrângeri consecutive.

VEZI AICI CUM PREFAȚEAZĂ‚ MECIUL MIHAELA BUZĂ‚RNESCU – VENUS WILLIAMS, SEVER DRON, FOSTUL ANTRENOR AL VIRGINIEI RUZICI

Liderul mondial va încerca să își ia revanșa în fața jucătoarei care a învins-o în primul tur la US Open, având de rezolvat o ecuație în care ambele pornesc fără meciuri în picioare (estona nu a mai jucat după încheierea parcursului la New York), dar în care Kanepi are avantajul înălțimii, al forței superioare la serviciu și în jocul de pe linia de fund a terenului, dar și plus la capitolul agresivitate.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT AȘTEPTĂ‚RILE SPECIALISTULUI LEGATE DE DEBUTUL SIMONEI HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2019

Tot marți dimineață, în jurul orei 7:30, urmărim și partida dintre Ana Bogdan și tânăra reprezentantă a Poloniei, Iga Swiatek (deja locul 3 în ierarhia WTA în țara sa). La 17 ani, Swiatek se anunță o promițătoare urmașă a Agnieszkăi Radwanska, retrasă anul trecut din activitate și număr unu detașat în tenisul din țara lui Robert Lewandowski. Având o constituție fizică de invidiat, un serviciu deja solid și rezultate excelente atât la simplu cât și la dublu, câștigând, ca junioară, în 2018 proba de simplu la Wimbledon și pe cea de dublu la Roland Garros, Swiatek s-a antrenat în acest debut de sezon împreună cu deținătoarea trofeului de la Melbourne, Caroline Wozniacki, profitând de legătura sentimentală a danezei cu țara pe care mama sa, voleibalistă, a reprezentat-o sub culorile echipei naționale. Marți, în ziua a 2-a de Australian Open, Swiatek debutează pe un tablou principal la nivel de turnee de Grand Slam.

Vom fi atenți și la debutul lui Marius Copil, singurul reprezentant al României pe tabloul de simplu masculin. Arădeanul debutează în fața ibericului Granollers, având palmares pozitiv în meciurile directe, 1-0.

  • Mihaela Buzărnescu (cap de serie 25) – Venus Williams (36 WTA) – meciul 3 pe Margaret Court Arena, dincolo de ora 5:00
  • Marius Copil (60 ATP) – Marcel Granollers (108 ATP), meciul 3 pe Terenul 12, în jurul orei 5:30
  • Ana Bogdan (82 WTA) – Iga Swiatek (177 WTA) – meciul 4 pe Terenul 19, în jurul orei 7:30
  • Simona Halep (cap de serie 1) – Kaia Kanepi (71 WTA) – primul meci în sesiunea de seară pe Margaret Court Arena, de la 10:00

 

  • Bianca Andreescu (106 WTA) – Whitney Osuigwe (199 WTA) – meciul 2 pe Terenul 15, în jurul orei 4:00.

Citește și: Noile reguli le încurcă pe jucătoare: aproape de victoria carierei, a uitat că mai are nevoie de trei puncte! Meciul cu 143 ‘winners’, succes la Melbourne după 5 ani pentru noul #1 al SUA, iar Ebden s-a trezit la realitate. Ziua 1 de Australian Open, în 7 repere

Citește și: Caroline Wozniacki reia lucrurile de unde le lăsase. Victorie în minimum de seturi în startul cursei pentru apărarea trofeului: „Mă faceți să mă simt specială”

Citește și: Rafael Nadal a obținut prima victorie în sezon la Australian Open, la capătul unei partide ieșite din tiparele tenisului actual. VIDEO: execuții de „punctul zilei” reușite de „Rafa”

Citește și: Maria Șarapova, arsă de arbitră în primul meci la Australian Open. De asta a jucat 5 game-uri mai puțin decât Cîrstea, dar a stat pe teren cu 2 minute mai mult 🙂

Citește și: Irina Begu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce adversarei sale i s-a făcut rău pe teren | FOTO: Petkovic s-a prăbușit pe suprafața de joc de două ori, a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai putut continua

Citește și: Show cu Rafael Nadal la conferința de presă: a trezit din somn un jurnalist! „Da, da, știu că ți-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu”

Citește și: Ele au detonat primele bombe la Australian Open 2019: prima câștigătoare de Grand Slam trimisă acasă + jucătoarea cu super-serviciu care nu s-a descurcat în prima zi de întreceri

 

 

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Connect-R, ANULAT de Kiss FM după ce a felicitat românii care au ieșit la vot! L-au exclus din concert: „Jos CenzURA”
Connect-R, ANULAT de Kiss FM după ce a felicitat românii care au ieșit la vot! L-au exclus din concert: „Jos…
Surpriză! Liță Dumitru a numit cel mai bun fotbalist român al momentului: ”Altul nu văd”
Surpriză! Liță Dumitru a numit cel mai bun fotbalist român al momentului: ”Altul nu văd”
Văru Săndel dezvăluie cum și-a împărțit Silviu Prigoană averea: “Honorius a moștenit afacerile, ceilalți…” | EXCLUSIV
Văru Săndel dezvăluie cum și-a împărțit Silviu Prigoană averea: “Honorius a moștenit afacerile, ceilalți…” | EXCLUSIV
Cristi Borcea revine în Superligă! Vestea zilei în fotbalul românesc
Cristi Borcea revine în Superligă! Vestea zilei în fotbalul românesc
Bogdan Cosmescu a spus ce a ales la alegerile prezidenţiale! Discuţie
Bogdan Cosmescu a spus ce a ales la alegerile prezidenţiale! Discuţie "aprinsă" la 3 SportCast: "Mi se părea aberant /…
Mama Antoniei arată superb la 57 de ani. Ce dietă ține Denise Iacobescu și care e alimentul la care a renunțat definitiv
Mama Antoniei arată superb la 57 de ani. Ce dietă ține Denise Iacobescu și care e alimentul la care a…
Sorin Ovidiu Vîntu o DISTRUGE pe Elena Lasconi: ‘O PROASTĂ!  Îmi cer scuze de la toate femeile din țara asta’
Sorin Ovidiu Vîntu o DISTRUGE pe Elena Lasconi: ‘O PROASTĂ! Îmi cer scuze de la toate femeile din țara asta’
BANCUL ZILEI. Profesoara către Bulă: -Măi puturosule, cum poţi să dormi la mine la oră?
BANCUL ZILEI. Profesoara către Bulă: -Măi puturosule, cum poţi să dormi la mine la oră?
Cristian Pîrvulescu, despre demersul lui Cristian Terheş şi decizia CCR:
Cristian Pîrvulescu, despre demersul lui Cristian Terheş şi decizia CCR: "Este evident, se încearcă relansarea candidaturii lui Ciolacu"
ADEVĂRUL despre UNIREA Bucovinei cu România! „Eram în contact cu...
ADEVĂRUL despre UNIREA Bucovinei cu România! „Eram în contact cu...
Suntem luaţi de proşti! Fiul lui Ion Ţiriac a izbucnit în scandalul momentului. Şi-a amintit de drama Simonei Halep
Suntem luaţi de proşti! Fiul lui Ion Ţiriac a izbucnit în scandalul momentului. Şi-a amintit de drama Simonei Halep
Chipul lui Călin Georgescu, analizat de un specialist. Ce spun ochii, sprâncenele și buzele despre caracterul lui
Chipul lui Călin Georgescu, analizat de un specialist. Ce spun ochii, sprâncenele și buzele despre caracterul lui
Călin Georgescu a intrat în panică. Decizia care-l blochează: E singura cale!
Călin Georgescu a intrat în panică. Decizia care-l blochează: E singura cale!
VIDEO ”Scoateți capacul! Dați-mi fata înapoi!” Imagini zdrobitoare de la mormântul Andreei Cuciuc! Mama sa a fost cărată pe brațe afară din cimitir
VIDEO ”Scoateți capacul! Dați-mi fata înapoi!” Imagini zdrobitoare de la mormântul Andreei Cuciuc! Mama sa a fost cărată pe brațe…
Detaliul neobservat din clipul lui Călin Georgescu! Ce are în spate și ce semnifică
Detaliul neobservat din clipul lui Călin Georgescu! Ce are în spate și ce semnifică
Mario & Luigi Brothership Review: când e frate lângă frate
Mario & Luigi Brothership Review: când e frate lângă frate
PSV face istorie în Liga Campionilor. Statisticile remarcabile ale ultimei etape
PSV face istorie în Liga Campionilor. Statisticile remarcabile ale ultimei etape
Martorul de bord fulg de nea: Când se aprinde și ce trebuie să faci?
Martorul de bord fulg de nea: Când se aprinde și ce trebuie să faci?
Ce semnifică simbolul care apare în videoclipurile lui Călin Georgescu. Este mai mult decât un obiect de decor
Ce semnifică simbolul care apare în videoclipurile lui Călin Georgescu. Este mai mult decât un obiect de decor
×