Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) au ales pentru petrecerea de cununie civilă un meniu cu preparate tradiționale, dar și delicatese exotice.
Simona Halep, fost lider WTA, a ținut cu orice preț să-i mulțumească pe toți cei 300 de invitați de la petrecerea de cununie, așa că a inclus în meniu mâncare machedonească, dar și fructe de mare sau sushi.
Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele într-un cadru de vis, iar petrecerea a continuat la clubul Fratelli, deținut de nașul celor doi, afaceristul Dani Caramihai!
Meniul de la nunta Simonei Halep este o combinație spectaculoasă între modern și tradițional: „Bufet cu preparate tradiționale machedonești, printre care piperchi țârgâsiti; un bufet cu sushi; caracatiță pe pat de ridiche; pește Corvina cu dressing de fructul pasiunii; sarmale tradiționale de varză si viță; candy bar – totul din ciocolată albă; tortul din ciocolată albă. Sunt ospătari la fiecare masă și nu au voie să lase sticlele de apă pe masă și să plece, aceștia trebuie să fie atenți la fiecare invitat si să le toarne în pahare. S-a intrat doar pe bază de test Covid, iar invitații au avut brățări de acces la mână.
Inițial, Simona Halep și Toni Iuruc au vrut să aibă masă de prezidiu, dar s-au răzgândit și au amenajat două mese rotunde. La masa mirilor stau părinții lor, nașii și fratele Simonei! De asemenea, în interiorul localului Fratelli, care găzduiește petrecerea, a fost amplasată o scenă pe care a avut loc ceremonia. A fost construită din lemn masiv, dar organizatorii au fost nevoiți să o modifice la insistențele mirilor, pentru că li se părea prea înaltă! Interesant este că fiecare masă din cadrul restaurantului este aranjată în mod diferit. Simona și Toni, un om de afaceri din Constanța, au decis să își unească destinele la malul mării, după mai bine de doi ani de relație.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER