Simona Halep o face invidioasă pe Delia! Apariție uimitoare a sportivei după suspendare, alături de Nick de la N&D | FOTO
Simona Halep și-a uimit fanii cu una dintre puținele apariții pe care le-a avut în public după ce a primit o suspendare de patru ani în procesul pentru dopaj.
Simona Halep a plecat din țară după ce a primit verdictul care îi poate încheia cariera profesionistă, iar în drumul ei spre destinație s-a întâlnit cu un bărbat cunoscut.
Simona Halep o face invidioasă pe Delia! Apariție uimitoare a sportivei după suspendare, alături de Nick de la N&D
Dubla campioană de Grand Slam s-a pozat alături de cântărețul Nick de la N&D, cel care făcea furori în ani ’90 alături de Delia. În fotografie, „Simo” afișează un zâmbet larg și pare încântată de întâlnirea cu artistul.
Simona Halep petrece tot mai mult timp în străinătate, iar în spațiul public s-a vehiculat că și-a mutat domiciliul în Franța. Asta reiese și din raportul publicat pe site-ul ITIA, după suspendare româncei:
„Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră. A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019″, se arată în documentul respectiv.
Simona Halep se pregătește să meargă la TAS
Simona Halep a fost șocată de verdictul tribunalului Sport Resolutions, fiind hotărâtă să îl conteste la TAS! Reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) au explicat cum se va desfășura judecata apelului: „Aşa cum este prevăzut în decizia emisă de Sport Resolutions în cazul Simonei Halep, punctul 384, decizia poate fi contestată în integralitate sau parţial. Potrivit Regulamentului de Arbitraj Anti-Doping al TAS, coroborat cu prevederile Codului TAS (Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne) şi jurisprudența acestuia, obiectul apelului poate fi anularea totală sau parțială a unei decizii.
De asemenea, conform codului TAS, completul de arbitri (sau Arbitrul Unic) are competența de a judeca de novo în fapt şi în drept, ceea ce presupune o judecată devolutivă, la fel ca în calea de atac a apelului din dreptul civil român. Arbitrii TAS pot pronunța o hotărâre prin care poate să înlocuiască decizia atacată sau să anuleze decizia şi să trimită spre rejudecare instanței de fond.
Președintele de complet poate solicita, din oficiu sau la solicitarea părților, administrarea de noi probe (martori, înscrisuri, expertize etc) sau, după caz, să considere suficiente probele existente (administrate deja în fața tribunalului care a pronunțat decizia atacată) şi să se pronunțe doar în baza acestora, la care se adaugă audierea la TAS. Aceasta din urmă poate fi solicitată, din nou, de către părți, dar completul arbitral poate decide totuși că este suficient de lămurit doar în baza înscrisurilor de la dosar”, au explicat cei de la ANAD, pentru Antena 3 CNN.