Simona Halep s-a dus să mănânce la Gigi. Românca a mers la restaurantul cu vedere la Tour Eiffel, una dintre cele mai spectaculoase din Paris: ce prețuri au delicatesele din meniu
Aflată la Paris, pentru a participa la Trophee Clarins, Simona Halep s-a dus la restaurantul ei preferat din capitala Franței, unul cu vedere la Tour Eiffel.
Simona Halep s-a dus să mănânce la restaurantul Gigi, la care prețurile delicateselor din meniu „includ” și vederea către Tour Eiffel.
Restaurantul preferat al Simonei Halep în Paris este Gigi, unul cu vedere la Tour Eiffel
Dubla câștigătoare de turnee de Mare Șlem Simona Halep se află la Paris, unde va participa la Trophee Clarins, care va avea loc între 13 și 19 mai. Românca a primit un wildcard din partea organizatorilor.
După ce s-a cazat, Halep a făcut o scurtă oprire la Muzeul Louvre, pe care l-a fotografiat și a dorit să împărtășească acest lucru cu persoanele care-i urmăresc activitatea pe instagram.
Ulterior, ea s-a dus la restaurantul Gigi, care se găsește pe 15 Av. Montaigne, lângă Teatrul Champs-Elysees. Se pare că este unul dintre localurile preferate ale Simonei, în condițiile în care ea a făcut o „oprire” la respectivul stabiliment și anul trecut, pe 6 august.
Prețurile produselor variază și sunt conforme locului în care se găsește restaurantul: de pe terasă se poate vedea Tour Eiffel.
O porție de brânză stracciatella cu ulei de busuioc costă 12 euro, iar pentru una cu șuncă de Parma veche de 22 de luni se achită 21 de euro. Clientul plătește 22 de euro pentru sparanghel verde cu stracciatella și alune și 26 de euro pentru 250 de grame de brânză burrata, roșii confiate și busuioc.
Homarul cu busuioc și ulei de măsline costă 43 de euro
Caviarul Oscietre costă între 30 și 250 de euro, iar caviarul Beluga între 380 și 650 de euro. Pentru o porție de biban de mare cu brânză stracciatella și ulei de busuioc se plătesc 28 de euro, iar una de tartar de ton roșu cu avocado este 29 de euro.
Homarul cu busuioc și ulei de măsline face 43 de euro, ceva mai mult decât o porție de carne de vită cu capere, parmezan și sos cipriani (26 de euro).
În ceea ce privește salatele, mozzarella cu roșii colorate și 500 de grame de busuioc, pentru două persoane, costă 49 de euro, porția de fasole verde cu ciuperci, pecorino și fistic sicilian este 26 de euro, iar pentru una de fasole verde, ciuperci, pecorino și fistic sicilian se achită 26 de euro.
Pentru o porție de caracatiță la grătar cu aioli și cartofi noi se achită 45 de euro
Alte prețuri ale delicateselor din meniu sunt următoarele: margherita – 23 de euro, rigatoni al pomodoro – 24 de euro, ravioli cu ricotta, cimbru, lămâie – 31 de euro, spaghettini cu cremă de trufe – 51 de euro, caracatiță la grătar cu aioli și cartofi noi – 45 de euro, cotlet de vițel alla milanese – 49 de euro, iar o porție de mămăligă cremoasă – 10 euro.
În prețuri sunt incluse și taxele și nu se acceptă plata cu cecuri.