TURNEUL CAMPIONILOR | S-au stabilit grupele: finala nedisputată în 2014, la simplu, se joacă în grupă, în 2015! Distribuție stelară între veterani: numele noi lipsesc, dar recordurile în pericol de a fi doborâte sunt la tot pasul

TURNEUL CAMPIONILOR | S-au stabilit grupele: finala nedisputată în 2014, la simplu, se joacă în grupă, în 2015! Distribuție stelară între veterani: numele noi lipsesc, dar recordurile în pericol de a fi doborâte sunt la tot pasul
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Turneul Campionilor debutează duminică, 15 noiembrie, în O2 Arena din Londra, aliniiind la start cei mai buni opt jucători ai sezonului 2015 precum și cele mai bune opt cupluri din competiția de dublu.
  • Tragerea la sorți a tabloului a avut loc joi seară, la Londra. Desemnați principali capi de serie, Novak Djokovic și Andy Murray s-au evitat în faza grupelor, iar Roger Federer, cel care a fost la un pas să ajungă la Londra cu numărul doi în buzunar, a fost trimis în seria liderului mondial, Djokovic.

22:30 S-au stabilit grupele pentru Turneul Campionilor:

  • „Grupa A – Stan Smith” – Novak Djokovic, Roger Federer, Tomas Berdych, Kei Nishikori
  • „Grupa B – Ilie Năstase” – Andy Murray, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, David Ferrer

La dublu, Horia Tecău și Florin Mergea au fost distribuiți în grupe opuse.

  • „Grupa A – Ashe / Smith” – Bryan / Bryan, Murray / Peers, Bolelli / Fognini, Bopanna / Mergea
  • „Grupa B – Fleming / McEnroe” – Rojer / Tecau, Dodig / Melo, Herbert / Mahut, Matkowski / Zimonjic

Ediția 2015 a Turneului Campionilor are toate datele pentru a fi una dintre cele mai interesante. Liderul mondial Novak Djokovic se detașează ușor drept principal favorit, în contextul în care, cu doar o săptămână în urmă, s-a impus la Masters-ul de la Paris, în condiții similare, stabilind totodată un nou record în sportul alb – șase trofee în turneele de 1.000 de puncte într-un sezon. Cei care vin să conteste supremația lui Djokovic ajung la Londra cu moral și argunmente solide.

Cei opt jucători calificați la Turneul Campionilor, în proba de simplu

  • Novak Djokovic
  • Andy Murray
  • Roger Federer
  • Stan Wawrinka
  • Rafael Nadal
  • Tomas Berdych
  • David Ferrer
  • Kei Nishikori

Roger Federer este în formă, propune un tenis extrem de potrivit condițiilor de joc și este creditat de casele de pariuri cu a doua șansă la trofeu. Din punctul de vedere al britanicilor – Andy Murray trebuie să fie în vârf de formă, pentru că pregătește finala Cupei Davis, care poate aduce un succes istoric pentru Regatul Unit. RRafael Nadal pare a încheia anul într-o formă mult mai aproape de 100% decât l-a început, ibericul anunțând că a depășit problemele de încredere care i-au dat peste cap sezonul. Distribuția este completată de un Wawrinka capabil să îi învingă pe jucătorii din Big Four pe marile scene ale tenisului și un Berdych care a arătat o formă bună în ultimul meci direct cu Djokovic. Singura incertitudine privește forma lui Kei Nishikori, cel care a fost chinuit de accidentări în partea finală a sezonului, japonezul ducând o luptă contra-cronometru pentru a putea fi apt de joc pentru Londra. Din acest motiv, niponul de pe locul opt este considerat de analiști cel mai dezirabil adversar pentru un prim-meci de încălzire la Turneul Campionilor, ediția 2015.

Problemă pentru viitor: unde sunt numele noi? Chiar dacă distribuția este una stelară, cu cinci campioni de Mare Șlem și alți trei finaliști ai turneelor majore în blockstarturi, 2015 trage un semnal de alarmă important, pe termen mediu și lung: pentru a doua oară în ultimii patru ani, între cei mai buni opt jucători ai lumii nu se află niciun nume nou. În perioada 2000 – 2011, în medie, trei jucători au debutat la fiecare ediție a Turneului Campionilor. În 2008, cinci nume proaspete își făceau apariția la acest turneu de elită. Ruptura s-a produs în 2012, atunci când chiar și cu absența lui Nadal, retras din motive medicale, niciun reprezentant al noii generații, sau măcar un jucător care să facă un salt important în carieră, nu a ajuns la Londra. În 2013, Wawrinka a participat în premieră la World Tour Finals. În plus, Cilic și Raonic, doi dintre debutanții de la ediția precedentă, au părăsit competiția fără victorie, determinându-i pe analiștii Tennis World USA să anunțe criza noii generații.

55 de participări la Turneul Campionilor au împreună cei opt titulari din proba de simplu de la Turneul Campionnilor, Rafael Nadal având alte patru calificări, neconcretizate cu prezență pe teren din cauza accidentărilor. Federer  va juca pentru a 14-a oară la Turneul Campionilor, devenind astfel lider all-time la capitolul participări, un record pe care îl împărțea până în 2015 cu Andre Agassi (13 prezențe).


Datele Turneului Campionilor 

  • Gazdă: este a șaptea ediție consecutivă găzduită de Londra, în O2 Arena
  • Capacitatea sălii: 17.500 de locuri.
  • Prețul biletelor: 15 lire sterline (aproximativ 95 de lei) costă cel mai ieftin bilet la Turneul Campionilor, care permite accesul în tribune pentru o sesiune din timpul săptămânii și 100 de lire (630 lei) – cel mai ieftin bilet pentru finala de duminică, 22 noiembrie
  • Suprafață de joc: teren rapid, Acrylic, indoor
  • Mingi: Head
  • Premii totale: 7 milioane de dolari. Fiecare jucător care și-a asigurat biletul pentru Londra are asigurat un onorariu de participare de 167.000 de dolari, iar dacă istoria ultimilor cinci ani se repetă și campionul nu pierde niciun meci în drumul spre trofeu, acesta va încasa un cec în valoare de aproape 2,3 milioane de dolari (2.228.000 dolari)
  • Sistem de joc: grupe de câte patru jucători. Primii doi clasați la capătul meciurilor directe se califică în semifinale
  • Puncte: 1.500 puncte ATP poate strânge campionul neînvins în faza grupelor (câte 200 de puncte pentru fiecare victorie din grupă, 400 puncte victoria în semifinală, 600 puncte victoria în finală)

 


Duel de la distanță între doi dintre cei mai titrați cinci sportivi la Turneul Campionilor

La ora actuală, Roger Federer și Novak Djokovic sunt singurii jucători care activează în prezent în circuitul ATP care au în palmares Turneul Campionilor, după retragerea lui Lleyton Hewitt (campion în 2001 și 2002). Elvețianul, actual număr trei mondial, deține recordul absolut de trofee (șase – 2003, 2004, 2006, 2007, 2010, 2011) și împarte prima poziție privind numărul de prezențe în ultimul act cu Ivan Lendl (nouă). Sârbul se află pe poziția a patra în topul celor mai multe succese în turneul de final de an, la egalitate cu Ilie Năstase, cu 4 titluri.

Cei doi și-au împărțit ultmiele cinci trofee și, mai dramatic pentru cei care vor să le încurce planurile, de fiecare dată s-au impus fără a pierde vreun meci în grupă (Federer în 2010 și 2011, Djokovic în 2012, 2013 și 2014). Este important de menționat că în 2014, cei doi ar fi trebuit să joace finala, însă cel mai titrat jucător în Grand Slam-uri a cedat partida la masa verde, protejându-și corpul care transmitea semnale de oboseală prin dureri la spate, pentru finala Cupei Davis, pe care Elveția a câștigat-o în premieră în fața Franței.

Ce spun casele de pariuri? Novak Djokovic este favoritul net al turneului, urmat de Federer, iar victoria lui David Ferrer ar fi o surpriză veritabilă, ibericul având cotă de câștug 80 la 1.

Djokovic, dictatorul tenisului în 2015, gonește după alte recorduri

  • 10 titluri în 2015 – dintre care 3 de Mare Șlem și 6 de turneu Masters 1.000 (Australian Open, Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Rome, Wimbledon, US Open, Beijing, Shanghai, Paris)
  • a 9-a prezență la Turneul Campionilor, are patru titluri, record victorii – înfrângeri: 23 – 9

Novak Djokovic a stabilit recordul pentru cele mai multe victorii în fața jucătorilor de Top 10 în sezonul 2015, adunând deja 27 de succese, din 31 de meciuri. Sârbul are o rată de succes în sezon fabuloasă, de 94% meciuri câștigate – care ar putea urca până la 97,65, în cazul în care se încoronează campion, cu trei victorii în grupă. În acest caz, sârbul și-ar corecta propriile recorduri de victorii în fața jucătorilor de Top 10, ar deveni jucătorul cu cel mai bun procentaj de victorii într-un sezon din toate timpurile (record deținut în prezent de John McEnroe – 96,47%), și-ar îmbunătăți recordul deja stabilit în 2015 la capitolul cei mai mulți bani câștigați din premii (16.706.125 dolari).

Liderul mondial are în acest moment o serie de 14 finale consecutive jucate în turneele în care a luat startul, după întrecerea de la Doha, din ianuarie 2015, iar casele de pariuri îi dau o cotă de 4 la 7 pentru a se impune la Turneul Campionilor.

Andy Murray, „one-man-team”-ul britanicilor

  • 4 titluri în 2015 – Munchen, Madrid, Londra / Queen’s Club, Masters-ul Canadei -Montreal
  • a șaptea prezență la Turneul Campionilor, semifinalist în patru rânduri, record de victorii – înfrângeri: 10 -9

Andy Murray a fost în dubiu pentru Turneul Campionilor, acesta luând în calcul forfait-ul, pentru o mai bună pregătire pentru finala Cupei Davis, care se va juca în Belgia, pe zgură. De la începutul Erei Open, Marea Britanie nu a reușit să pună mâna pe Salatiera de Argint, în mod similar cum niciun britanic nu a câștigat vreodată Turneul Campionilor, la simplu. Scoțianul devenit salvator al tenisului britanic, după ce a oprit seria fără trofeu a gazdelor la Wimbledon și după titlul olimpic din 2012, are încă o dată misiunea de a performa în numele națiunii care a inventat practic tenisul. 

Deși a tranșat duelul pentru locul 2 cu Federer înaintea Turneului Campionilor, britanicul intră în competi’ia de la Londra cu o singură victorie în fața lui Djokovic și zero în fața lui Federer, în 2015. Murray caută completarea palmaresului și în 20 de zile își poate întări și mai mult statutul de erou al sportului britanic și de a puncta decisiv pentru victoria în lupta pentru Sportivul Anului în insule.

Roger Federer, recordmenul turneului, desemnat a 13-a oară jucătorul favorit al fanilor, de către ATP

  • 6 titluri în 2015 – Brisbane, Dubai, Istanbul, Halle, Cincinatti, Basel
  • a 14-a prezență la Turneul Campionilor, sextuplu campion, record victorii – înfrângeri: 48 – 11

Roger Federer, abia a aflat vestea că, pentru al 13-lea an consecutiv, a fost votat de fanii tenisului jucătorul cel mai iubit în circuit. Elvețianul are deja recordurile pentru cele mai multe victorii, titluri câștigate fără a ceda set, iar un trofeu ar reprezenta cel mai important succes în 2015. Moralul elvețianului a primit o infuzie de încredere importantă, după victoria în fața rivalului-istoric, Rafael Nadal, la Basel. Nou-inventata sa strategie, SABR (Sneaky Attack By Roger) reprezintă în acest moment motorul care îl duce mai departe pe Federer, iar condițiile indoor sunt perfecte pentru o demonstarție de forță a elvețianului. Datorită acestei tactici, Federer și-a regăsit „plăcerea de a juca tenis, pentru că jucând doar mingi cu slice, cât de entuziast poți fi?„, dar și secretul victoriilor rapide în fața rivalilor de top.

Stanislas Wawrinka, jucătorul care dă peste cap calculele hârtiei

  • 4 titluri în 2015 – Chennai, Rotterdam, Roland Garros, Tokyo
  • a 3-a prezență la Turneul Campionilor, semifinalst, record victorii – înfrângeri: 4-4

Forma lui Stan Wawrinka, jucător cu 53 victorii și 16 înfrângeri în 2015, a oscilat de la sclipitoare la dezastruoasă. Elvețianul creditat cu cel mai bun rever cu o mână din circuit și-a creat o reputație de tenismen care poate produce meciuri colosale în fața celor mai buni jucători, în cele mai importante momente, obținând victorii pe care specialiștii le puneau aproape cert în mâinile adversarilor. A pățit-o în 2015 Djokovic, la French Open, probabil un deznodământ comparabil ca impact cu eliminarea Serenei Williams de la US Open. Palmaresul la Turneul Campionilor este unul modest pentru Wawrinka, iar un triumf al său ar veni  ca o surpriză, în ciuda celor două titluri de Mare Șlem pe care și le-a trecut deja în palmares.

Rafael Nadal, imprevizibil ca Wawrinka în 2015

  • 3 titluri în 2015 – Buenos Aires, Stuttgart, Hamburg
  • a 7-a prezență la Turneul Campionilor, finalist, record victorii – înfrângeri: 13 – 11

Ibericul începe Turneul Campionilor cu un palmares direct impresionant în fața rivalilor pe care îi poate întâlni în grupe și mai departe spre trofeu. 123 victorii – 53 înfrângeri, și un 100 – 31, atunci când sunt scoase din calcul meciurile cu Djokovic. Statistica însă reflectă cel mai mult un Rafael Nadal în vârf de formă. În 2015, cel mai vizibil a fost un Nadal nesigur, care poate pierde meciul de la orice scor, mult mai ușor decât ar putea întoarce o situație complicată. „Rafa” a recuperat din decalaj în final de an, turneul de la Basel fiind poate cel mai bun al anului, în termeni de combativitate, forță mentală și momente de joc defensiv, chiar dacă nu a fost câștigat, însă chiar în momentul în care deținătorul recordului de titluri de la Roland Garros anunța ieșirea din criză, meciul cu Wawrinka de la Paris, cu forehandurile care au lovit plasa în momente de finalizare-cheie, în loc să îi aducă setul decisiv, a lăsat impresia că îl trage înapoi cu câteva luni pe iberic. Cu doar patru victorii din 14 meciuri jucate în fața colegilor din Top 10, Nadal începe Turneul Campionilor, jucat în condițiile care îi displac cel mai mult, cu aceeași întrebare care planează și asupra lui Wawrinka: apare pe teren „Stan The Man”, sau Wawrinka cel ușor deconectat, apatic. „Matadorul Nadal” sau Nadal cel cu probleme de anxietate?

Ibericul nu are șanse de a reveni în Top 4 la capătul acestui turneu, însă își poate completa palmaresul cu singurul trofeu major care îi lipsește, devenind totodată doar al treilea iberic învingător la turneul de final de an, după Manuel Orantes (1976) și Alex Corettja (1998).

Tomas Berdych, omul cu serviciul de fier în fața lui Djokovic

  • 2 titluri în 2015 – Shenzhen, Stokholm
  • a 6-a prezență la Turneul Campionilor, finalist, record victorii – înfrângeri: 6 – 10

Anul care a început extrem de promițător pentru ceh, cu semifinală la Australian Open, cu un nou antrenor care, după o experiență de o viață cu Murray, promitea să aducă plusul la finalizare, a stagnat pentru Berdych, iar la startul Turneului Campionilor, Tomas pornește cu trei victorii în sezon în fața jucătorilor de Top 10, din 14 partide. Rafael Nadal este singurul tenismen prezent la Londra pe care cehul i-a învins în 2015.

Totuși, cehul a avut mica sa victorie personală în fața lui Novak Djokovic, reușind la începutul acestei luni un joc de serviciu aproape de perfecțiune, punându-l pe sârb într-o situație fără precedent: primul succes al carierei în care „Nole” nu a reușit să câștige vreun game la retur, potrivit statisticianului oficial al ATP, Serviciul său poate face diferența la Londra: dintre jucătorii prezenți la Turneul Campionilor, Berdych are cei mai mulți ași serviți ]n 2015 pe suprafață rapidă (400 – față de 340 ași reușiți de Wawrinka, 327 de Federer, 322 de Murray și 310 de Djokovic).

David Ferrer, jucătorul cu cvartetul de victorii

  • 5 titluri în 2015 – Doha, Rio de Janeiro, Acapulco, Kuala Lumpur și Viena
  • a 7-a prezență la Turneul Campionilor, finalist, record victorii – înfrângeri: 8 – 11

Omul de oțel al circuitului ATP, neobositul și veteranul Ferrer, a obținut biletul pentru Turneul de la Londra în ciuda faptului că o accidentare la cot l-a forțat să rateze două luni de circuit, inclusiv turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. Indiscutabil unul dintre jucătorii pe care puțini mizează pentru a sfârși cu trofeul în brațe, Ferrer rămâne însă un pion periculos, pentru că exceptându-l pe Federer – pe care nu l-a învins niciodată – ibericul are în palmares cel puțin câte patru victorii cu fiecare dintre calificații la Londra.

În plus, jucătorul de 33 de ani uzează și epuizează fizic adversarul, iar în economia Turneului Campionilor acest detaliu poate face diferența la capătul celor opt zile de întrecere.

Kei Nishikori, jucătorul cu cele mai mari probleme fizice

  • 3 titluri în 2015 – Memphis, Barcelona, washington
  • a 2-a prezență la Turneul Campionilor, semifinalist, record victorii – înfrângeri: 2 – 2

O succesiune de accidentări, de la umăr până la mușchii abdominali, a dat peste cap finalul de sezon al lui „Special Kei”, așa cum este poreclit de Brad Gilbert. Japonezul a încheiat prin abandon ultimul meci, iar ultimii doi ani au fost presărați cu accidentări în cele ami nepotrivite momente și cu forfait-uri de ultim moment. Ravagiile pe care le poate face în ofensivă Nishikori, mai ales pe o suprafață rapidă sunt certe, iar 2015 i-a adus deja 5 victorii în fața jucătorilor de Top 10, din 13 meciuri.

! DE ȘTIUT Criteriile departajării în faza grupelor

Turneul Campionilor este unul atipic pentru sportul alb: cei mai buni 8 jucători ale lumii sunt împărțiți în două grupe, conform tragerii la sorți de joi. În primele șase zile ale competiției, fiecare jucător va întâlni oponenții din grupa sa (3 meciuri), urmând ca primii doi clasați să se califice în semifinale, acolo unde învingătorul „Grupei A – Stan Smith” se întâlnește cu locul doi din „Grupa B – Ilie Năstase”, iar învingătorul Grupei B întâlnește locul 2 din Grupa A.

Ierarhia finală în cadrul grupei este stabilită de următoarele criterii:

1. Numărul mai mare de victorii.

2. Numărul mai mare de meciuri jucate (un jucător cu două victorii și o înfrângere se califică în fața unui jucător cu două victorii din două meciuri jucate – în cazul în care este folosit un jucător de pe lista rezervelor).

3. Rezultatul direct, în cazul în care doi sportivi au un număr egal de victorii

3. Dacă există trei jucători care să aibă o linie de clasament similară, diferența se face astfel:

  • a) dacă jucătorii au același număr de victorii și unul dintre jucători are unul sau două meciuri mai puțin disputate este eliminat, iar ceilalți doi tenismeni sunt departajați de meciul direct
  • b) procentajul mai mare de seturi câștigate
  • c) procentajul mai mare de game-uri câștigate
  • d) poziția superioară în clsamentul mondial ATP la prima actualizare a clasamentului ATP de după ultimul turneu ATP al sezonului
  • În momentul în care unul dintre cei trei jucători fie este departajat drept jucătorul cu cel mai bun procentaj și plasat pe poziția mai înaltă, fie este eliminat din cursa pentru o clasare superioară de un procentaj inferior, ceilalți doi jucători având procentaje identice, duelul direct dintre cei din urmă este decis la rezultatul partidei directe
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Lacrimi și suspine pentru o vedetă din România! „Nu mai vreau nevastă, nu mai vreau nimic”
Lacrimi și suspine pentru o vedetă din România! „Nu mai vreau nevastă, nu mai vreau nimic”
Răsturnare de situație! L-a refuzat pe Gigi Nețoiu și nu mai merge la FC Voluntari
Răsturnare de situație! L-a refuzat pe Gigi Nețoiu și nu mai merge la FC Voluntari
De ce a murit, de fapt, Mircea Diaconu?! Fiica lui rupe tăcerea la câteva zile de la înmormântare
De ce a murit, de fapt, Mircea Diaconu?! Fiica lui rupe tăcerea la câteva zile de la înmormântare
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
OUT de la Oţelul Galaţi! Dorinel Munteanu a avertizat ce se va întâmpla şi a venit anunţul oficial
OUT de la Oţelul Galaţi! Dorinel Munteanu a avertizat ce se va întâmpla şi a venit anunţul oficial
Lovitură pentru Rotaru şi Mititelu! Ce se întâmplă din 2025 cu stadionul. FCU simte că e dată afară:
Lovitură pentru Rotaru şi Mititelu! Ce se întâmplă din 2025 cu stadionul. FCU simte că e dată afară: "Este destul…
Cum arată acum Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu! Mulți nu au recunoscut-o
Cum arată acum Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu! Mulți nu au recunoscut-o
Soția lui Dani Oțil, pusă la ZID de români! Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe internet: 'VĂ ROG să....'
Soția lui Dani Oțil, pusă la ZID de români! Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe internet: 'VĂ ROG să....'
BANCUL ZILEI. Bulă este nemulţumit: – Ospătar, dar am cerut o friptură de porc cu os…
BANCUL ZILEI. Bulă este nemulţumit: – Ospătar, dar am cerut o friptură de porc cu os…
Bucureştenii care ar putea plăti impozite de 6 ori mai mari în 2025. Sechestru pe locuinţa celor care nu dau banii
Bucureştenii care ar putea plăti impozite de 6 ori mai mari în 2025. Sechestru pe locuinţa celor care nu dau…
Descoperire ULUITOARE! Ce s-a văzut din satelit în Groenlanda?
Descoperire ULUITOARE! Ce s-a văzut din satelit în Groenlanda?
Daniel Bîrligea, cucerit definitiv de iubita lui. Antonia este de o frumuseţe răvăşitoare
Daniel Bîrligea, cucerit definitiv de iubita lui. Antonia este de o frumuseţe răvăşitoare
Când a descoperit Mircea Diaconu că suferă de cancer. A ținut totul... Fiica lui rupe tăcerea
Când a descoperit Mircea Diaconu că suferă de cancer. A ținut totul... Fiica lui rupe tăcerea
Călin Georgescu, câștigător! Oamenii lui au găsit soluția. Anunț cumplit în România
Călin Georgescu, câștigător! Oamenii lui au găsit soluția. Anunț cumplit în România
VIDEO Alex a pierit în cumplitul accident din Gorj, la doar 26 de ani. Tânărul conducea chiar dacă avea permisul suspendat
VIDEO Alex a pierit în cumplitul accident din Gorj, la doar 26 de ani. Tânărul conducea chiar dacă avea permisul…
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
UTA Arad-FC Botoşani, luni, în Superliga. Palmares egal în istoricul întâlnirilor
UTA Arad-FC Botoşani, luni, în Superliga. Palmares egal în istoricul întâlnirilor
DACIA DUSTER se încordează în OFF-ROAD. Cât de bine se descură SUV-ul pe zăpadă și noroi - VIDEO
DACIA DUSTER se încordează în OFF-ROAD. Cât de bine se descură SUV-ul pe zăpadă și noroi - VIDEO
Mireasa sezon 10. Mesajul Ramonei pe Instagram, după ce s-a căsătorit cu Stelian. Ce a anunțat
Mireasa sezon 10. Mesajul Ramonei pe Instagram, după ce s-a căsătorit cu Stelian. Ce a anunțat
×