Pe selecționerii Olandei și Italiei îi leagă o veche prietenie, dar diseară îi despart cele trei puncte puse în joc.
Colegi în marea echipă a Milanului de la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90, Marco van Basten (foto, al doilea din dreapta) și Roberto Donadoni (foto, primul din stânga) au legat o prietenie care rezistă scurgerii timpului. Pe gazon au fost unul lângă altul șase sezoane, din 1987 până în 1993, când „Lebăda din Utrecht” a ieșit din fotbalul mare. În anii petrecuți pe „San Siro” alături de Donadoni, batavul a cucerit nouă trofee, cele mai strălucitoare fiind cele două Cupe ale Campionilor Europeni.
Christian Lariepe, directorul tehnic al celor de la FC Nantes, a declarat că atacantul român Claudiu Keșeru ar putea rămâne la Nantes, fără a mai fi împrumutat, cum a fost cazul în returul sezonul precedent, când internaționalul de tineret a jucat la Libourne-Saint-Seurin. „Claudiu va reveni, pentru că face parte dintr-o strategie pe care am aplicat-o: să împrumuți, să joace, să demonstreze că merită să revină. A marcat 11 goluri la Libourne. Logic, dacă își dorește, poate rămâne la echipă”, a spus Lariepe.
Cifrele nu sunt deloc prietenele naționalei lui Pițurcă. Nu stăm bine la numărul de prezențe la un turneu final al CE. Noroc că nu statistica va conta în înfruntările cu Franța, Italia și Olanda.
De parcă numele adversarilor noștri din Grupa C a Europeanului găzduit de Austria și Elveția nu ne-ar fi speriat destul, nici statistica nu ne ajută să ne „dopăm” cu încredere. O analiză a numărului de jucători care au mai trecut prin experiența unei astfel de competiții ne plasează pe locul 13 din 16. Doar cinci dintre componenții lotului de acum al lui Piți au mai participat la Euro, cel din 2000: Cosmin Contra, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Florentin Petre și Bogdan Lobonț.
Mexes a avut probleme, dar a rezistat până la finalul meciului cu Inter. jucători pentru că pot apărea accidentări nedorite pe finalul sezonului”, spunea Domenech în urmă cu puțin timp, gândindu-se la finala Ligii Campionilor, a Cupei Italiei și a Cupei Franței. Antrenorul „cocoșilor” poate sta liniștit, pentru că respectivele meciuri nu au adus suferințe fizice pentru selecționați, ci, mai degrabă, psihice. Miercuri, în ultimul act al C1, Anelka a ratat penalty-ul decisiv pentru Chelsea împotriva lui Manchester United, după ce fusese introdus pe final. Patrice Evra și Claude Makelele au evoluat bine, în timp ce Florent Malouda nu a strălucit.
Atacantul Barcelonei speră ca Domenech să-l folosească în centrul liniei ofensive a naționalei „cocoșilor” Henry a ajuns sâmbătă, alături de alți 17 „cocoși”, în cantonamentul de la Tignes, având multe nemulțumiri înaintea Campionatului European. Atacantul Barcelonei, care l-a avut partener în ofensiva Franței pe Trezeguet, nu-și explică neconvocarea acestuia pentru turneul final, admițând însă că este opțiunea antrenorului. „Este bizar să nu-l văd pe David la națională. Dar selecționerul a făcut alegerea, iar el este cel îndreptățit să-și dea cu părerea. Este însă ciudat să văd că al doilea marcator din campionatul Italiei, unul foarte puternic, nu este cu noi”, a explicat Henry.
Mijlocașul Franck Ribery vrea să câștige Campionatul European pentru a încheia un an competițional perfect Cupa Ligii, 1.Bundesliga și Cupa Germaniei sunt cele trei competiții câștigate deja de Ribery, care vrea să realizeze în acest sezon un „careu” de trofee.
Pentru asta, Franța trebuie să triumfe la Euro.
Trezeguet l-a atacat pe Domenech pentru neconvocarea în lotul pentru Euro 2008 Atacantul speră să joace în preliminariile cm 2010 Cele 20 de goluri marcate pentru Juventus de Trezeguet nu l-au convins pe Domenech să-l includă pe atacant în lotul care a plecat în stagiul de pregătire de la Tignes.
Replica „Pistolarului” a venit ieri.
Olandezul din poarta lui United a parat penalty-ul lui Anelka, ducând trofeul Ligii la Manchester. La 12 ani după finala pierdută la penalty-uri cu Juventus, Van der Sa și-a luat revanșa, dar admite că succesul de miercuri a venit și cu ceva noroc. El a fost desemnat jucătorul meciului de către UEFA.
„Războiul rece” dintre echipa americanilor Glazer și cea a rusului Abramovici a fost câștigat și în acest an de United. Ferguson și Ronaldo au fost cheile succesului.
SIR ALEX FERGUSON Tehnicianul scoțian a ajuns la 29 de trofee cu Manchester United. Iar anul acesta victoriile au ceva special, având în vedere că au trecut 50 de ani de la tragedia de la München și 40 de la primul succes al „diavolilor” în Cupa Campionilor Europeni. Apropiat de elevii săi, maestru al jocurilor psihologice, Sir Alex a știut exact când să lase la o parte fotbalul cu parfum sud-american, înlocuindu-l cu un pragmatism italian. S-a văzut asta și miercuri, când partea a doua a meciului a fost dominată de Chelsea.
Tsofit Grant, soția lui Avram Grant (foto), managerul lui Chelsea, a învinuit presa din Insulă pentru atitudinea față de tehnicianul echipei londoneze. „În ciuda rezultatelor, a fost luat mereu la țintă de ziariști cu scopul de a fi demoralizat. A fost foarte clar că Avram dorea să demonstreze ceva acestor ziariști, pe care eu nu îi văd decât ca pe niște persoane care folosesc ghilotina, însetați de sânge”, a spus doamna Grant înainte de finala Ligii.
Deși a avut în vârful ghetei golul care ar fi dus trofeul Ligii Campionilor pe „Stamford Bridge”, John Terry a avut parte numai de încurajări și aplauze din partea antrenorului, coechipierilor și a fanilor.
„JT este principalul motiv pentru care am ajuns până aici”, a lăudat managerul Avram Grant influența căpitanului lui Chelsea, în timp ce mijlocașul Frank Lampard a sintetizat perfect poziția lui Terry la gruparea londoneză: „El este Mister (Domnul – n.r.) Chelsea, vrea totul mai mult decât oricare altul. Are puterea de a trece peste acest moment dificil”.
Factura de plată a lui Abramovici la Chelsea a trecut de un miliard de euro, iar banii continuă să curgă. Deocamdată, fără îndeplinirea visului numit Liga Campionilor.
Patronul rus nu se zgârcește când vine vorba de investițiile în Chelsea, dar dezamăgirea pierderii finalei cu Manchester United ar putea reduce cheltuielile. Care sunt uriașe, chiar și pentru un multimiliardar. Pentru cei 11 pe care Avram Grant i-a trimis pe teren din primul minut în partida de la Moscova, Abramovici plătește săptămânal… 968.000 de lire sterline. Adică o medie de 88.000 de lire pe jucător. Cei mai mulți bani sunt încasați de liderii echipei, Frank Lampard și John Terry, fiecare cu câte 130.000 de lire.
Să vorbești cu jucătorii lui Chelsea după meciul de miercuri a fost aproape imposibil.
Makelele, Anelka, Malouda au trecut ca vântul și ca gândul prin zona mixtă de la „Lujniki”. Atacantul avea o mină de parcă cerul ar fi căzut pe el. Nici nu e de mirare, având în vedere penalty-ul ratat. Lucrurile au stat altfel când au sosit învingătorii. Degajați, relaxați, cu zâmbete largi. Așa l-am găsit și pe Patrice Evra, viitorul adversar al României la Euro. „Nici nu s-a terminat bine finala și mă întrebi de Euro?”, îmi spune francezul, după care râde și continuă: „Liga Campionilor e deja istorie. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile de la Euro. Va fi o grupă foarte, foarte echilibrată. Campioana mondială și două foste campioane europene, plus România, o echipă care s-a descurcat excelent în preliminarii. Este greu de spus cine va trece mai departe”. Diplomație sau realitate? „De cine vă temeți din naționala României?”, sună următoarea întrebare. „Nu știu dacă se poate vorbi de teamă. Primul meci este întotdeauna important, pentru că poate determina parcursul echipei la acest turneu. Aveți destui jucători valoroși la națională, începând cu Mutu”, a încheiat fundașul lui United și al naționalei lui Domenech. Ofițerul de presă al lui Manchester îl trăgea de mânecă să meargă spre autocar, el rămânând ultimul la interviuri.
Simfonia din tribune, acolo unde 40.000 de englezi au creat o atmosferă teribilă, nu putea fi continuată pe gazon decât de un joc fermecător.
„Am în echipă jucători care au câștigat Liga, așa că nu mi-e teamă de acest meci”, spunea Sir Alex Ferguson înaintea partidei. Dar experiența în plus a lui United s-a văzut contracarată de entuziasmul londonezilor, la prima apariție în ultimul act al Ligii. Cristiano Ronaldo le-a dat peste nas celor care spuneau că în meciurile importante este absent, detenta impresionantă a „portughezului zburător” aducând deschiderea scorului, și ne-a amintit de reușita din turul cu AS Roma. În peluza din stânga mea, mancunienii începuseră să cânte „Campeones, campeones”, așa cum o făcuseră toată ziua în Piața Roșie.
Fanii londonezilor spun că fostul internațional român nu trebuia să plece de la Chelsea O discuție între un jurnalist român și un fan al lui Chelsea nu poate avea decât un punct de pornire: Dan Petrescu.
Mii de susținători ai londonezilor se plimbau alene ieri prin Piața Roșie, admirând uriașele clădiri ale capitalei Rusiei în așteptarea marelui meci cu Manchester United. Cu zâmbetul pe buze și cu steagurile în vânt, acceptă repede un dialog despre Dan Petrescu, fostul jucător al lui Chelsea.
Cele două echipe engleze care joacă azi finala de la Moscova au avut nevoie de „creditori” potenți pentru a ajunge în ultimul act al competiției.
Conform The Guardian, ambele cluburi datorează împreună 1,5 miliarde de lire sterline, adică peste 1,8 miliarde de euro, celor care le-au sprijinit financiar. În cazul lui Chelsea, cel mai „generos” creditor a fost, evident, chiar patronul Roman Abramovici, care practic a împrumutat gruparea de pe „Stamford Bridge” cu 578 de milioane de lire sterline, adică peste 725 de milioane de euro.
Deși fanii englezi consumă multă băutură, incidentele neplăcute nu și-au făcut apariția la Moscova. Moscoviții puseseră pe primul loc în ceea ce privește potențialul pericol înfruntările dintre grupurile de fani ale lui United și Chelsea.
Pentru asta, forțele de ordine au ieșit pe străzi într-un număr impresionant. Nu poți merge mai mult de 10 metri fără a vedea un milițian sau un soldat. Trupele de elită OMON patrulează prin Piața Roșie și prin tot centrul Moscovei, astfel că incidentele nu au apărut. Cel puțin prin zonele de atracție ale capitalei Rusiei.
Dacă la „Lujniki” lucrările sunt în toi, centrul Moscovei petrece de două zile. Sobrietatea tipică Pieței Roșii s-a topit sub entuziasmul celor veniți la Moscova pentru a vedea finala Ligii Campionilor.
Cum înainte de meci sunt destule ore în care poți intra în atmosfera jocului, zeci de mii de persoane au ales centrul capitalei Rusiei. Până acolo însă, priveliștea părea a fi desprinsă dintr-un război. Doar în fața intrării și în zona înprejmuitoare am numărat 15 camioane ale armatei și vreo 20 de mașini de miliție.
Abilitatea lui Drogba de a se descurca în fața masivilor Rio Ferdinand și Brown și modul în care va fi blocat Cristiano Ronaldo de oamenii lui Avram Grant vor decide direcția în care va merge trofeul Champions League ediția 2007-2008.
1 Drogba vs Ferdinand și Brown
Drogba este foarte puternic fizic, are o mobilitate și un simț al golului absolut impresionante. Jocul său este bazat pe capacitatea mijlocașilor de a-l servi cu baloane utile în preajma și în interiorul suprafeței de pedeapsă. Dacă primește mingea la 40 de metri de poartă, este mult mai puțin amenințător. Ivorianul depinde foarte mult de inspirația lui Lampard, Ballack și Joe Cole, oamenii care știu perfect cum să-l facă extrem de periculos. În față va avea însă un cuplu de fundași, Rio Ferdinand și Brown, la fel de mobil. Soluția ar fi ca Avram Grant să joace cu două vârfuri.
Vârful lui Manchester United a spus despre ivorian că uneori joacă fără să gândească
Wayne Rooney, vârful lui Manchester United, a găsit de cuviință să îl ironizeze pe adversarul său, Didier Drogba.
„Când este în formă, e un jucător formidabil, puternic, care înscrie și cu dreptul, și cu stângul, și cu capul… Dar câteodată evoluează de parcă n-ar avea capul la el”, a spus englezul despre ivorianul de la Chelsea. Atacul a stârnit destule zâmbete în Insulă, acolo unde Rooney este apreciat pentru alte calități decât inteligența. Drogba nu a
Bani mulți și un antrenor excelent este rețeta simplă a succesului rușilor, aplicată pe „City of Manchester”, acolo unde Zenit a luat Cupa UEFA, după 2-0 cu Glasgow Rangers.
50 de milioane de euro au investit cei din Sankt Petersburg în ultimii doi ani, copiind parcă modelul ȚSKA Moscova, câștigătoarea C2 în sezonul 2004-2005. Atunci, trupa din capitala Rusiei transferase jucători de „doar” 30 de milioane. Rezultatul? 3-1 cu Sporting Lisabona, în ultimul alt al Cupei UEFA, chiar pe „Jose Alvalade”. A fost momentul în care Zenit a înțeles cum stau lucrurile. Gigantul „Gazprom” a asigurat stabilitatea financiară, aducând jucători precum Timoșciuk (14,5 milioane), Fatih Tekke (7,5), Alejandro Dominguez (7) sau Pogrebniak (5). Pasul următor, un antrenor titrat. Trei milioane salariu l-au convins pe Dick Advocaat să accepte postul de tehnician. Imediat au apărut succesele, Zenit triumfând în campionat în 2007, primul titlu din istoria de 83 de ani a grupării.
În 2007, Chivu a trecut de la AS Roma la Inter, deși Barcelona și Real Madrid își manifestaseră interesul pentru căpitanul naționalei lui Pițurcă.
Vara trecută a fost agitată pentru Cristi Chivu. Contractul său cu AS Roma expira în 30 iunie 2008, iar discuțiile privind o eventuală prelungire a înțelegerii cu trupa capitolină intraseră în impas. Acela a fost momentul în care Inter Milano a făcut primul pas pentru transferul românului. Nu a fost deloc ușor pentru campionii din Serie A, deoarece au avut de înfruntat opoziția celor doi granzi din Primera Division, FC Barcelona și Real Madrid. S-au vehiculat diferite sume de transfer, de la 15 milioane oferite de Inter la cele 18 păstrate de „albi” pentru a-l lua pe Chivu. Totuși, relațiile bune pe care frații Becali le-au avut cu șefii italienilor l-au dus pe jucătorul român în Lombardia pentru 15 milioane, cel mai scump transfer al „nerrazzurilor” în sezonul precedent. Barça l-a transferat apoi pe Milito, adus cu 20 de milioane de euro.
Numirea lui Josep Guardiola ca antrenor al catalanilor l-a readus pe Cristi Chivu în atenția Barcelonei, după tratativele ratate în urmă cu un an, când fundașul a ajuns la Inter.
Presa din Italia și din Spania scrie că revoluția care se pregătește la FC Barcelona după sezonul dezastruos care se va încheia la finalul acestei săptămâni îl include și pe Chivu. Cum Thuram are șanse mici să rămână pe „Camp Nou”, iar Gabi Milito ar putea lipsi aproape nouă luni, după o accidentare, una dintre soluțiile pentru defensiva spaniolilor este reprezentată de căpitanul naționalei României. Agenția italiană Sports a scris ieri că oficialii Barcelonei, sfătuiți de noul tehnician, Josep Guardiola, vor să le ofere celor de la Inter Milano 15 milioane de euro. Apare totuși și un „dacă”. „Dacă Roberto Mancini rămâne la Inter, nici Chivu nu va pleca. Dacă însă «Mancio» nu va mai fi antrenorul milanezilor, Chivu ar putea fi cedat”, notează sursa citată.
Selecționerul Lars Lagerback a anunțat azi lotul Suediei pentru Campionatul European din Austria și Elveția. Printre cei 23 de jucători chemați se află și Mickael Dorsin, fundașul lui CFR Cluj, proaspăt campion în Liga I. Surprinde prezența veteranului Henrik Larsson în lista convocaților, el retrăgându-se de două ori de la națională (2002 și 2006). Nu lipsesc nici vedetele Zlatan Ibrahimovic, Kim Kallstrom și Markus Rosenberg.
Clarence Seedorf l-a informat telefonic pe Marco van Basten, selecționerul Olandei, adversara României la Euro 2008, că nu va onora o eventuală convocare la turneul final din Austria și Elveția.
Convorbirea dintre cei doi a avut loc luni seară, mijlocașul fiind decis să renunțe la participarea la Campionatul European. „Sincer să fiu, nu mă așteptam. Întotdeauna am spus că am un mare respect pentru omul și pentru jucătorul Seedorf. Dar decizia sa este definitivă”, a declarat Van Basten după discuția cu jucătorul lui AC Milan. Seedorf fusese convocat în lotul lărgit de 30 de jucători, din care se vor alege cei 23 pentru Euro. Niciuna din părți nu a dezvăluit cauzele rupturii parțiale a mijlocașului de echipa națională. Parțială, deoarece Seedorf nu
Clarence Seedorf l-a informat telefonic pe Marco van Basten, selecționerul Olandei, adversara României la Euro 2008, că nu va onora o eventuală convocare la turneul final din Austria și Elveția. „Sincer să fiu, nu mă așteptam. Întotdeauna am spus că am un mare respect pentru omul și pentru jucătorul Seedorf. Dar decizia sa este definitivă”, a declarat tehnicianul. Seedorf fusese convocat în lotul lărgit de 30 de jucători, din care se vor alege cei 23 pentru Euro.
Florentin Petre a sărbătorit sâmbătă titlul câștigat cu ȚSKA. Starea de spirit a „Piticului” era diferită față de a românilor de la Duisburg, Niculescu, Tararache și Filipescu. În acest final de sezon, românii din Europa sunt implicați fie în lupta pentru titlu, fie în bătăliile pentru salvarea de la retrogradare.
Partea plină a paharului este reprezentată de Florentin Petre, campion în Bulgaria. Nu același lucru se poate spune despre alți conaționali.
Claudiu Niculescu, Iulian Filipescu și Mihai Tararache au retrogradat în 2.Bundesliga, după 2-3 cu Bayern München, sâmbătă, pe teren propriu.
Marco Materzzi a ratat un penalty. Inter Milano, fără Chivu, accidentat, „a reușit” să amâne verdictul acestei ediții din Serie A, terminând la egalitate pe teren propriu, cu Siena, scor 2-2.
Declarațiile războinice ale președintelui Sienei, fan declarat al celor de la AS Roma, s-au transpus perfect în rezistența arătată de Codrea și compania pe „Meazza”. Toscanii au reușit să strice sărbătoarea pregătită de Massimo Moratti pentru celebrarea celui de-al 16-lea titlu din istoria clubului milanez.
Mutu a terminat sezonul la Fiorentina, ținând cont de suspendarea de două etape dictată în urma eliminării din meciul cu Cagliari, dar el este subiectul central la echipa Viola.
Schalke 04 pare determinată să-l ia pe „Briliant”. Susținuți de gigantul industrial Gazprom, nemții sunt dispuși la orice cheltuială pentru a-l avea pe liderul Fiorentinei și al naționalei României. Corriere dello Sport-Stadio scrie că Schalke 04 vrea să dea nu mai puțin de 25 de milioane de euro pentru transferul lui Adrian Mutu. Suma este cu șapte milioane mai mare decât în urmă cu doar o săptămână, la precedenta încercare a trupei care și-a asigurat participarea în Liga Campionilor la toamnă. Mai mult, nemții i-ar oferi un contract cu un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon decarului Fiorentinei. În acest moment, românul încasează anual 1,5 milioane la echipa lui Cesare Prandelli.
Corriere dello Sport-Stadio scrie că Schalke 04 este dispusă să ofere 25 de milioane de euro pentru transferul lui Adrian Mutu, de la ACF Fiorentina. Mai mult, nemții i-ar oferi un contract cu un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon. În același timp, patronul Fiorentinei, Della Valle, a replicat scurt: „Mutu nu va pleca de la Fiorentina!”
Presa din Peninsulă scrie că printre posibilii înlocuitori ai lui Delio Rossi la Lazio Roma se află și Roberto Donadoni, actualul selecționer. Rossi are probleme mari în acest final de sezon, în care a ratat o prezență în cupele europene, dar și accesul în finala Cupei Italiei. Și Donadoni trăiește periculos, el refuzând să semneze prelungirea contractului cu federația italiană, înțelegerea dintre cele două părți expirând după Euro 2008. Pe lângă Donadoni, pe lista lui Lazio se mai află Bruno Giordano, Walter Mazzarri și Walter Novellino.
David Beckham, Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Luis Figo, Ryan Giggs, Thierry Henry, Raul, Roberto Carlos, Francesco Totti și David Trezeguet sunt cei 10 jucători dintre care se va alege câștigătorul din acest an al premiului „Golden Foot”. În acest an, ceremonia de decernare a trofeului se va desfășura pe 1 septembrie, la Monte Carlo, în 2007 câștigător fiind Alessandro Del Piero, jucătorul lui Juventus Torino.
Cotidianul Marca scrie în ediția de azi că Recreativo Huelva (locul 17, 40 de puncte) și Osasuna (locul 18, 40 de puncte) vor oferi o primă celor de la Real Madrid în cazul unui succes al „albilor” în deplasarea de la Zaragoza (locul 16, 41 de puncte), în etapa a 37-a din Primera Division. Cum madrilenii sunt deja campioni, o primă suplimentară i-ar putea motiva pe elevii lui Bernd Schuster să învingă mâine, dând astfel o mână de ajutor celor două contracandidate ale Zaragozei din lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Selecționerul Raymond Domenech este într-o situație grea. 17 selecționabili vor juca până aproape de finalul acestei luni, astfel că teama de accidentări se va sfârși abia pe 25 mai.
La începutul anului, tehnicianul a pornit războiul cu federația, acuzând că finala Cupei Franței se dispută mult prea târziu, pe 24 mai, cu doar 16 zile înaintea debutului „cocoșilor” la Euro, împotriva României. Domenech era aproape sigur că Olympique Lyon va ajunge în ultimul act, lucru care s-a și întâmplat.
Ronnie O”Sullivan a castigat pentru a treia oara Campionatul Mondial de Snooker, tinut la Sheffield, invingandu-l in finala pe Ali Carter, scor 18-8. Indiscutabil, englezul a dominat cele 17 zile de concurs, precizia loviturilor sale, calmul desavarsit, zambetele aruncate cu generozitate, toate ducand la rezultatul final. Cu acest succes, „Racheta” devine numarul 1 mondial. In plus, a incasat o groaza de bani. 250.000 de lire destinate invingatorului, plus 78.500 pentru jumatate din premiul pentru cel mai mare break, combinat cu reusirea break-ului de 147 de puncte. Bucuria i-a fost injumatatita chiar de adversarul de duminica si luni. Ali Carter nu a
„Atenție la Drogba, cade mult și-i păcălește pe arbitri!”, era avertismentul lui Rafael Benitez înaintea partidei cu Chelsea, pierdută în final cu 3-2, încercând să ia un avantaj moral asupra adversarei de aseară. Nu a reușit spaniolul să-i convingă pe ai lui că Drogba păcălește și fundașii. Ce palma i-a dat ivorianul lui Benitez! Ustura mai tare decât orice înfrângere. Nu și-a calculat deloc bine pașii tehnicianul lui Liverpool, turnând furie în sufletele londonezilor. Și da, aceasta a fost cheia victorii lui Chelsea. Furia, pasiunea, încrâncenarea.
Mutu a dat o pasă de gol și a transformat un penalty obținut tot de el, dar Sampdoria a egalat la 2 în minutul 90+3.
Românul l-a servit excelent pe Vieri pentru primul gol al echipei sale, apoi a obținut un 11 metri, pe care l-a transformat. „A fost simulare! Mutu nu a fost faultat”, s-a revoltat după meci Walter Mazzari, antrenorul oaspeților. „Briliantul” a ajuns astfel la 17 goluri în acest sezon de Serie A. „Nu mă simt bine, pentru că am pierdut două puncte. Milanul și Sampdoria sunt încă în spatele nostru. Trebuie să fim concentrați”, a spus Mutu după meci. Fiorentina (60 de puncte) mai are de jucat cu Cagliari, Parma și FC Torino, în timp ce Milanul (58 de puncte) le întâlnește pe Inter, Napoli și Udinese.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER