Dedublările lui Laurențiu Reghecampf continuă să ne uimească. Cu ceva timp în urmă, Reghecampf anunța, convins de omnipotența sa, că Istvan Kovacs nu va mai arbitra de acum nici Steaua și nici Astra. Deși el nu este decât un antrenor care poate doar să decidă un prim 11. Și asta pentru că patronul lui este la închisoare.
Recent, Reghecampf s-a apucat să anunțe în public cine ar trebui să facă parte din naționala României. După ce spusese și cum ar trebui să fie antrenată naționala. Sigur, el fiind foarte iritabil dacă un alt antrenor ar spune cine ar trebui să fie în echipa lui Reghe sau cum ar trebui antrenată Steaua. S-a văzut că atunci când o legendă a Stelei și a naționalei României precum Anghel Iordănescu și-a permis să declare ceva critic despre trupa lui Reghe, omul a fost făcut KO de vocile stridente de pe banca Stelei.
Ultimul șut în fundul bunului simț a fost tras de Reghecampf când a declarat că președintele lui Dinamo n-ar avea loc în fotbalul românesc pentru că e un comunist. E rău tare cu comunismul, l-am apucat chiar un pic mai mult decât Reghecampf, dar, dacă e pe astfel de criterii, știu ceva mai grav decât comunismul. Acela este manelismul. Până una alta poți să enumeri niște nume de comuniști precum Albert Camus, Tristan Tzara, Vladimir Maiakovski sau Jean Paul Sartre pe când din tabăra cealaltă din Salamuri, Minuni și Talente nu poți să ieși. Scuze dacă am creat confuzie în lumea celui ce „are dușmani ce mor de ciudă că n-au ce are el” invocând niște nume de „artiști” pe care nu-i poți închiria sâmbăta la un „fără număr”.
Nu sunt un fan al lui Anghelache, dar în capitalism, chiar și ăsta manelistic de pe la noi, orice patron de club este liber să-și numească orice președinte executiv vrea. Pentru că este proprietarul acelui club. Nu poate veni un antrenor de la o altă echipă să-i dea voie prin fotbal acelui președinte. Anghelache a spus că, după știința sa, există un pasaj de regulament prin care se precizează că un jucător al unui club nu poate fi sub contract cu o rudă de gradul 1 al unei persoane dintr-un alt club. De ce un antrenor se opărește atât de tare când un președinte face un comentariu despre relația contractuală dintre un jucător și un impresar? Nu cumva acel antrenor a ajuns într-un univers paralel cu cel al schemelor tactice și al ședințelor de antrenament?
Inevitabilul s-a produs. După ce soția antrenorului Stelei a reușit să încheie contracte cu jucători de pe la toate echipele din Liga 1, un club a decis să-i dea interzis pe teritoriul său. Lui Reghecampf i se poate părea acest lucru strigător la cer, deși pe el ar trebui să-l auzim comentând doar despre duelurile dintre Lazăr și Latovlevici. Dar, dacă e hotărât să ne arate că e primul antrenor din istoria lumii revoltat de ce se întâmplă cu contractul de impresariere al unui fotbalist de la un alt club, Reghecampf ar trebui să știe că patronul căruia el îi dedică victoriile sale „fără număr”, le transmisese cu ceva timp în urmă jucătorilor săi de la Steaua că numai cu frații Becali au voie să semneze… Cum ar veni, soțiile antrenorilor de la Gaz Metan Mediaș sau Poli Iași nu aveau voie să semneze un contract de impresiere cu un jucător de la Steaua. Că așa zicea Gigi… Comunist de scos din fotbal?
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER