A venit decizia de la Judecătoria Sectorului 3 în cazul lui Mario Iorgulescu. Lovitura dată de magistrați fiului lui Gino Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, a primit o lovitură din partea magistraților, în urma deciziei luate de Judecătoria Sectorului 3.

Mario Iorgulescu a reușit în urmă cu câteva luni să i se judece cazul în care a omorât un om în urmă cu cinci ani sub acuzarea de ucidere din culpă, ceea ce i poate aduce o condamnare între 2 și 7 ani, mult mai mică față de cea inițială, care era de 13 ani și 8 luni. De data aceasta nu mai are câștig de cauză, deoarece Judecătoria Sectorului 3 i-a respins revizuirea condamnării care îl ține pe lista fugarilor căutați de poliție.

Lovitură dată de Judecătoria Sectorului 3 pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu

Judecătoria Sectorului 3 a anunțat luni, 7 octombrie, că respinge cererea de reviziure formulată de fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, contra condamnării la 3 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate. Astfel, Mario Iorgulescu rămâne pe lista persoanelor urmărite de poliție, având și un mandat european de arestare în numele lui.

În ciuda faptului că decizia Judecătoriei Sectorului 3 nu este una definitivă, fiul lui Gino Iorgulescu dorește să obțină rejudecarea acestui proces. Mario Iorgulescu a dat o lovitură în vară, atunci când a reușit să își reducă semnificativ sentința pe care o avea în accidentul pe care l-a produs în urmă cu 5 ani, care a adus moartea unui om nevinovat.

Explicații bizare pentru care Mario Iorgulescu a scăpat de cei 13 ani și 8 luni de închisoare

Felul în care magistrații au tratat dosarul lui Mario Iorgulescu rămâne bizar, deoarece explicațiile sunt cu totul halucinante. Se pare că aceștia au hotărât că atunci când Mario Iorgulescu a condus în localitate cu 143km/oră, sub influența alcoolului și a cocainei nu reprezintă omor, ci ucidere din culpă.

„Un conducător auto care apasă acceleraţia pe un drum public, chiar acceptând varianta de previziune a unui rezultat socialmente periculos şi care se bazează pe un minim de elemente pentru evitarea unui potenţial pericol, nu acţionează acceptând potenţiala urmare socialmente periculoasă, ci socoteşte fără temei că aceasta nu se va produce”, este doar o parte din explicația pe care apărarea a oferit-o.

Publicat: 08 10. 2024, 09:28
Actualizat: 08 10. 2024, 09:30