Afacerea lui Gabriel Torje a dat faliment. A băgat o avere în ea, dar fost sabotat de angajații săi: „Dacă le dai de 9 ori și o dată nu le dai, nu le-ai dat niciodată”
Afacerea în care Gabriel Torje a băgat o avere a dat faliment. Fostul fotbalist de la Dinamo București a fost sabotat chiar de angajații săi și a decis să renunțe la ideea pe care a avut-o.
Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a avut un restaurant în capitala României, dar a decis să îl închidă din cauza piedicilor pe care i le-au pus chiar oamenii cărora le plătea salariile.
Afacerea lui Gabriel Torje a dat faliment din cauza angajaților
Gabriel Torje, în vârstă de 34 de ani, a încercat să se implice în lumea afacerilor. Astfel, fostul fotbalist de la Dinamo București și-a deschis un restaurant în capitala României, dar lucrurile nu au mers așa cum a planificat. Torje a povestit cum a fost trădat chiar de angajații săi, pentru că a refuzat să le satisfacă anumite cerințe.
„Am avut un restaurant în Deva. L-am adus la București, l-am făcut mai nou, mai modern. Imediat după pandemie l-am închis și l-am adus la București. Acolo era la mall, la food court, aici l-am făcut cu etaj, am investit, am venit, am pierdut, am plecat. Nu mai contează cât am pierdut, bine, nu a fost exagerat de mult.
Hai să îți spun, dacă nu ești făcut pentru această activitate, nu te apuca. Dacă nu ești pregătit de Horeca, nu te apuca de asta. Dacă îți pleacă bucătarul și tu nu știi să intri în bucătărie să faci mâncarea aia, tu trei zile nu vinzi nimic, nu ai ce să faci.
Dacă îți pleacă ospătarul și nu știi să faci asta, nu poți servi oamenii, tu trebuie să fii de acolo. Am fost în situația asta, nu am intrat în bucătărie, dar am stat acolo. Dar nu ai cum, dacă nu stai acolo. Dacă ai restaurant trebuie să ai locuri de parcare să vină lumea să stea, dacă nu ai, la revedere.
Dacă nu ai terasă bună vara, ești minus. Aveam una, dar nu era foarte ok. Dacă nu ai un bucătar bun și să îți țină, nu să zică «Șefu, dă 500 de lei», apoi a doua zi să îți scoată frigiderul din priză.
Am pățit asta, am dat 500 de lei, înainte de salariu, apoi «Șefu, mai dă 500». «Păi nu îți mai dau», așa că au scos frigiderele din priză și mi-au trimis și controlul”, a povestit Gabriel Torje, conform iAMsport.
Gabriel Torje, dezamăgit de oameni
Gabriel Torje s-a arătat dezamăgit de experiența pe care a trăit-o în perioada în care a avut restaurantul în București.
„Ca să vezi ce oameni sunt românii, ce fac. Bine, nu doar românii, unii oameni. Poți să le dai de 9 ori, dacă nu le dai o dată, nu le-ai dat niciodată. Așa s-a întâmplat și cu noi, ne-au scos toate frigiderele din priză să se strice carnea tot.
Așa că am stabilit cu fata cu care sunt eu, ea se ocupa mai mult acolo, am zis că nu mai are rost, nu suntem primii care investim bani și pierdem, o închidem, dar suntem mai câștigați pe termen lung. Nu avea rost să aducem bani de acasă”, a mai spus Gabriel Torje, conform sursei citate anterior.