Iancu Guda a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi și a spus, referindu-se la suma dată ca dar, că nu e vina invitatului că participă la o nuntă care costă peste 500 de euro de persoană.
Economistul Iancu Guda a refuzat să spună câți bani a dat ca dar la nunta lui Ianis Hagi, dar știe că au fost costuri foarte mari, calculate per persoană.
14 iulie a fost ziua în care internaționalul român Ianis Hagi și-a unit desinele în fața lui Dumnezeu cu aleasa inimii, Elena. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Visarion, iar petrecerea s-a ținut la Palatul Știrbey. Economistul Iancu Guda a fost printre invitați.
„Nu pot să spun și să fiu indiscret, dar știu că sunt costuri totale calculat per persoană foarte mari. Pe majoritatea celor de acolo îi știu și aveau o situație financiară foarte bună, dar nu toată lumea își permitea să acopere nu doar meniul, organizarea și formația.
Nu e vina, responsabilitatea invitatului că ai făcut tu o nuntă care te costă mai mult de 500 de euro de persoană.
Cum am gândit-o eu? Familia Hagi a venit la noi, ne-a bucurat cu un dar important, iar noi am răspuns în oglindă. În familie și între prieteni nu se face profit, deci cât am luat am dat, ca să nu fie problemă de impozit. Deci, am ieșit pe zero”, a spus el, la Digi FM.
Una dintre persoanele care a captat toată atenția când a ajuns la eveniment a fost jucătoarea de tenis Simona Halep. În urmă cu o zi, se împliniseră cinci ani de când românca a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, și a dorit să puncteze acest lucru.
Concret, ea a îmbrăcat aceeași ținută pe care a avut-o la petrecerea pe care au dat-o organizatorii turneului de pe iarba londoneză în 2019.
Sportiva născută în Constanța a spus, când a ajuns la Palatul Știrbey, însoțită de părinți, că noua familie Hagi este una foarte specială pentru ea și se bucură că poate fi prezentă. Evident, le-a transmis gânduri bune, casă de piatră, să fie fericiţi, să se înţeleagă, să se respecte şi să se plimbe peste tot pentru că sunt tineri.
Meniul a fost alcătuit de echipa lui Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey. Acesta a fost ajutat de chefi cunoscuți în România, printre care Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Antonio Passarelli.
Ștefan Popescu a spus că invitații au avut parte de terină de foie gras în curstă de fistic şi gem de ceapă roşie, somon afumat cu cremă de brânză, ruladă de brânză cu mucegai şi brânză brie, creveţi făcut sous vide şi piept de raţă afumat în coşulet de parmenzan, plus salată de mango, grepfruit şi portocală.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER