Gisele Bundchen, celebrul fotomodel brazilian, a trecut cu bine peste divorțul de Tom Brady, celebrul fotbalist american, care i-a fost soț timp de 13 ani.
Vedeta din NFL și supermodelul în vârstă de 43 de ani erau căsătoriţi din februarie 2009 și au împreună doi copii: Benjamin Rein, născut în decembrie 2009, şi Vivian Lake, decembrie 2012. Cei doi au împărțit o avere de 650 de milioane de dolari.
La scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Tom Brady, Gisele mărturisea că și-a abandonat cariera de model pentru a-și crește copiii, în timp ce Brady s-a concentrat pe NFL. Acest lucru ar fi creat o ruptură în relația lor, mai ales că el anunțase la un moment dat că se retrage din sport pentru a se dedica familiei.
În ciuda vârstei, Gisele, care mulți ani a fost apreciată ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, își păstrează silueta și trăsăturile care au propulsat-o în lumea bună a modei.
Ea a mărtusit că un rol în important în menținerea sănătății și a armoniei din viața ei îl au ierburile pe care le consumă.
Primul pe lista ei este ghimbirul, renumit pentru beneficiile sale digestive și proprietățile sale antiinflamatorii. Gisele îl consideră esențial pentru menținerea unui intestin sănătos.
Pătrunjelul, un alt element de bază al dietei sale, este renumit pentru antioxidanții săi și capacitatea de a favoriza o respirație proaspătă.
Rozmarinul este un must-have pentru Gisele, deoarece stimulează sistemul imunitar și ajută digestia.
Turmericul, cunoscut pentru beneficiile sale antiinflamatorii puternice, face, de asemenea, casă bună cu Gisele subliniind impactul său pozitiv asupra sănătății inimii.
Busuiocul, notează ea, este un alt ingredient favorabil inimii, cu proprietăți antioxidante și antibacteriene, în timp ce piperul negru ajută la absorbția nutrienților.
Coriandrul este un favorit pentru calitățile sale de detoxifiere și capacitatea sa de a reduce nivelul zahărului din sânge.
Oregano, apreciat pentru că este antimicrobian și bogat în antioxidanți, ocupă, de asemenea, un loc de cinste în dieta ei.
În cele din urmă, Gisele a remarcat virtuțile scorțișoarei, lăudând-o pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația. „Mâncarea este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem pentru a ne stimula sistemul imunitar. Cred cu adevărat în zicala antică: Lasă mâncarea să fie medicamentul tău, deoarece am simțit o mare diferență în viața mea când am început să fac alegeri alimentare mai bune”, a punctat ea.
„Atunci când mâncăm alimente vii (și nu prelucrate), nutrienții și vitaminele lor ne hrănesc corpul, ajutându-ne să rămânem sănătoși și să ne simțim bine”, a mai explicat vedeta de 43 de ani.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER