Cum au petrecut Gigi Becali şi Valentin Ceauşescu la aceeaşi masă, în SUA, după victoria României cu Argentina. Au fost invitații lui Gică Hagi şi ai Generației de Aur: „A ajutat enorm”
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2FCum-au-petrecut-Gigi-Becali-si-Valentin-Ceausescu-la-aceeasi-masa-in-SUA-dupa-victoria-Romaniei-cu-Argentina.-Au-fost-invitatii-lui-Gica-Hagi-si-ai-Generatiei-de-Aur-%E2%80%9EA-ajutat-enorm.webp)
Gică Hagi a dezvăluit în cartea pe care a lansat-o în urmă cu câteva zile că Gigi Becali şi Valentin Ceauşescu au fost prezenți la aceeaşi masă, în SUA, după victoria României cu Argentina de la Cupa Mondială.
Fotografia rară a fost surprinsă la petrecerea organizată în 1994, după ce România a eliminat-o pe Argentina, scor 3-2. Imaginea e publicată în cartea ”Drumul meu”, iar Gigi Becali apare la aceeași masă cu Valentin Ceaușescu.
Gigi Becali și Valentin Ceaușescu la aceeaşi masă, în SUA, după victoria României cu Argentina. Au fost invitații lui Gică Hagi şi ai Generației de Aur: „A ajutat enorm”
În vârstă de 60 de ani, „Regele” și-a lansat cartea autobiografică „Hagi – Drumul meu”, la eveniment fiind prezente mai multe nume mari din lumea fotbalului cum ar fi: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Ștefan Iovan sau Adrian Bumbescu.
În 1994, România a reușit să învingă Argentina, scor 3-2, iar printre invitații la petrecerea de după meci s-a numărat și fiul fostului dictator Nicolae Ceaușescu, Valentin.
„Valentin Ceaușescu a venit în Statele Unite invitat de noi, jucătorii. Am considerat că e necesară o formă de recunoștință pentru un om care a ajutat enorm fotbalul românesc și care a contribuit la formarea unor echipe care au obținut cele mai mari performanțe din istoria noastră”, se arată în autobiografia „Drumul meu”.
De asemenea, alături de fostul mare fotbalist au fost și părinții săi. „În SUA, m-am bucurat că i-am putut avea lângă mine pe mama și pe tata. A fost pentru prima și singura dată când m-au privit amândoi, de pe stadion. Știu că se mândreau cu mine, dar de cele mai multe ori se simțeau stingheriți de nebunia cu care eram înconjurat”, se mai arată în cartea lui Hagi.
Gică Hagi: „De ce «Drumul meu»?”
„Cuvintele pe care le rostim cred că sunt cam mari, pentru că eu am încercat să fiu cel mai bun, nu știu dacă am reușit, dar am încercat. De ce «Drumul meu»? Pentru că am început de la Săcele, un copil care a iubit mingea… Am iubit-o, m-am antrenat, am repetat, am muncit…
Am avut șansa cea mai mare în această perioadă cu creșterea mea – am avut cel mai bun profesor, care m-a antrenat, care m-a dezvoltat, care m-a făcut mai bun. Nu mai vorbesc despre colegii pe care i-am avut. Toți colegii mei m-au ajutat să fiu mai bun, pentru că, nu uitați!, am făcut un sport colectiv, nu individual. În spatele meu au fost acei colegi care m-au făcut mai bun, m-au ajutat. Echipa câștigă trofee”, a transmis Gică Hagi.