Florinel Coman, unul dintre invitații la nunta lui Ianis Hagi, a făcut o „fentă” de şeic, fiind dus la petrecere cu maşinuța de golf
Ianis Hagi s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Elena Tănase, iar petrecerea are loc la Palatul Știrbey, unde sunt așteptați 500 de invitați.
Ianis Hagi și Elena Tănase trăiesc cea mai frumoasă zi a existenței lor. Ei s-au cununat religios la Biserica Sfântul Visarion din București, un lăcaş de cult vechi de peste 110 ani. Ulterior, tinerii miri și alaiul de nuntași s-au deplasat la Palatul Știrbey, pentru petrecere.
Florinel Coman, transferat recent la Al Gharafa în schimbul a 5.250.000 de euro, este unul dintre invitați. „Mbappe de România”, cum îi spune Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost dus la petrecere cu maşinuța de golf.
Alți invitați prezenți la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase au venit cum au considerat de cuviință. Ciprian Tătărușanu a ajuns cu mașina personală, acompaniat de superba lui soție. De asemenea, Rivaldinho a apărut în aceeași mașină cu Zoltan Iașko.
Și-au mai făcut apariția la Palatul Știrbey, rând pe rând, Tudor Băluță, Gabi Balint, Denis Alibec, Răzvan Marin și Ionuț Nedelcearu.
O prezență încântătoare a fost cea a Simonei Halep. Jucătoarea română de tenis a atras atenția tuturor cu ținuta pe care a afișat-o și a avut și un mesaj pentru tinerii miri.
„Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră şi distracţie plăcută. Voi fi prezentă la horă şi la dans. Dansez cât voi şti. Le doresc să fie fericiţi. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a spus subla câștigătoare de turnee de Mare Șlem.
În ceea ce privește meniul, acesta a fost alcîtuit de echipa lui Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey. Două dintre ajutoarele lui sunt cunoscuții Orlando Zaharia şi Stefan Popescu.
„Foie gras-ul e pregătit, e făcut bară, deci doar trebuie să îl tăiem, să îl şi gustăm, să vedem cum este”, a spus Marian Cernat, potrivit observatornerws.
Popescu a completat, precizând că meniul este compus din opt piese: terină de foie gras în curstă de fistic şi gem de ceapă roşie, somon afumat cu cremă de brânză, ruladă de brânză cu mucegai şi brânză brie, creveţi făcut sous vide şi piept de raţă afumat în coşulet de parmenzan, plus salată de mango, grepfruit şi portocală. Cernat este ferm convins că meniul va îndeplini exicenţele tuturor invitaţilor.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER