Gigi Becali a fost comparat cu cel mai controversat negustor de fructe de mare din România, și anume Paul Nicolau, cunoscut în spațiul public și sub porecla de „Pescobar”.
Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și prieten bun al celor doi menționați anterior, a explicat care e diferența majoră dintre Becali și „Pescobar”.
Paul Nicolau este un controversat om de afaceri din România care deține lanțul de restaurante Taverna Racilor. Cunoscut și sub porecla de „Pescobar”, Paul Nicolau a reușit să își facă o reclamă impresionantă în mediul online, astfel că despre mâncarea care se servește în restaurantele sale a ajuns să se vorbească în toată România.
Impresionat de modul în care cel mai controversat negustor de fructe de mare din România a reușit să își facă publicitate, Dumitru Dragomir, care îi este și prieten lui „Pescobar”, l-a comparat pe acesta cu mult mai celebrul Gigi Becali.
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Paul Nicolau își face reclamă prin publicitate negativă, așa cum obișnuia și Gigi Becali să facă în urmă cu mai mulți ani. În același timp, Dumitru Dragomir a păstrat proporțiile și a spus că „Pescobar” nu se poate ridica tocmai la nivelul patronului de la FCSB, despre care a zis, nu de puține ori, că are o avere de miliarde de euro:
„Nu are priza lui Gigi Becali. Și Gigi a fost contestat. Pentru că el merge pe publicitate negativă. Pe el îl ajută. Gigi evită publicitatea negativă acum. A început să evite.
Ăsta (n.r. – Pescobar) fuge după publicitate negativă. Fuge după hateri, ca să îl atace”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.
În continuare, Dumitru Dragomir a lăsat de înțeles că reclama, fie ea și negativă, poate fi benefică în viața unui antreprenor. În plus, fostul șef al LPF s-a dat ca exemplu și pe el:
„Dacă ești liniar nu te bagă nimeni înseamnă. Am văzut la mine. Cât am fost cuminte nu m-a băgat nimeni în seamă.
Acum, mergi cu mine în orice capitală a lumii, că românii noștri sunt pretutindeni. Sunt mii de ospătari. N-am fost în restaurante de lux să nu dau de vreun român ca lumea”, a adăugat Dumitru Dragomir.
Revenind la Paul Nicolau, Mitică Dragomir l-a comparat ulterior pe acesta cu un alt personaj cunoscut în lumea fotbalului. Este vorba despre bucătarul Nusret Gökçe, supranumit „Salt Bae”, care a înființat lanțul de restaurante Nusr-Et.
O mulțime de staruri din lumea fotbalului au mâncat la restaurantele turcului, care a fost implicat într-un moment controversat chiar și la Cupa Mondială din 2022. După finala din Qatar, Nusret Gökçe a pătruns pe gazon și s-a fotografiat cu trofeul și cu fotbaliștii Argentinei.
„Ăsta e ca Nusr-Et. Așa a fost și ăla. Bucătar. A făcut niște bani și și-a făcut un restaurant în Turcia. Dar ce spectacol face ăla? Cu sarea, ți-o pune p-acolo, dar mâncarea este excepțională!
Și caută numai locații trăsnet. Marea artă asta e. Location, location, location la orice. Location și parking. Parcare de cel puțin 30 de mașini”, a completat Dumitru Dragomir.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER