Îți lasă gura apă! UITE MENIUL de la nunta lui Borcea!** Ți se încurcă limba când îl citești! :) Vezi cât costă!

Meniul extravagant de la nunta lui Borcea.

-Degustare de produse tradiționale românești, servite pe marginea piscinei: grătar, berbecuț la proțap, sărmăluțe și brânzeturi fine.

-Primul aperitiv: foie gras marinat cu șampanie și amaretto, preparat pe vacuum și ținut la cuptor la 80 de grade Celsius, salate în miniatură pe un crevete pe care se suprapun avocado, salată în straturi și închise cu foi de plăcintă crocante și o măslină Kalamata și carpaccio de vită cu parmegiano.

-Gustare caldă din homar breton, adus special din Franța: „Ragout de homar” cu sparanghel verde și ciuperci Morelo.

-Sorbet de lime pe gheață, în șampanie.

-Felul principal: File Royal, combinație de mușchi de vită de Monaco și escalop de foie gras cu sos Merlot, trufe, buchet de legume și portocale legate cu ață de praz.

-Tortul: mousse de ciocolată cu zmeură. Are doi metri înălțime și peste 50 de kilograme.

-Final: bucate tradiționale românești.

600 de euro costă meniul de la nunta lui Cristi Borcea

Publicat: 28 08. 2011, 22:04
Actualizat: 28 08. 2011, 22:25