Cu datorii imense, restaurantul unui celebru fotbalist englez și-a închis ușile definitiv, deși era condus de un chef cunoscut de la TV.
Un restaurant deținut de fostul fotbalist Gary Neville a intrat în lichidare cu datorii de un milion de lire sterline, după ce mesenii au postat o serie de recenzii negative în ultimele sale luni.
Restaurantul Man Behind The Curtain din Leeds a fost lansat în 2014, Gary Neville, fotul mare fotbalist al lui Manchester United, deținând jumătate din el. După un an, a primit o stea Michelin.
Și-a câștigat reputația pentru mâncărurile extravagante la prețuri ridicate, inclusiv creveții roșii serviți pe un telefon vechi, fiind vorba despre o parabolă după o lucrare a lui Salvador Dali, „Lobster Telephone”.
Alte feluri de mâncare unice au inclus măsline învelite în celofan comestibil împreună cu sare și obraz de bou cu oțet. Mai erau apreciate și șoriciul crocant de porc, plus budinca de ciocolată.
Restaurantul avea un meniu cu 10 sau 14 feluri, în funcție de momentul zilei, prânzul costând 95 lire sterline și cina de la 145 la 165 lire sterline. Toate purtau semnătura chef-ului Michael O’Hare.
A avut pe celebra platformă TripAdvisor o evaluare medie de 4,5 stele din peste 1.500 de recenzii, dar mai multe comentarii negative au făcut ca restaurantul deținut de Neville să fie închis în luna decembrie a anului trecut, scrie Daily Mail.
Interesant este că au existat destule recenzii de cinci stele înainte de a se închide, cu patroni care povesteau despre o „masă plăcută” și „o experiență atât de bună și unică”.
Un client neimpresionat în ultimele luni a scris o recenzie dură: „Mă bucur că este închis. Nimic mai mult decât o șarlatanie pretențioasă și prea scump. Porții minuscule într-un cadru prostesc”.
„Dezamăgit, dar am râs după asta. Rece și nepoftitoare, porții extrem de mici și vinul a fost slab. Nu merită deloc costul. Am mâncat la restaurante din întreaga lume, cu și fără stea Michelin. Acesta a fost de departe cel mai rău. O experiență pe care nu vreau să o mai trăiesc vreodată”, a scris un celebru chef.
Un patron de restaurant a spus că restaurantul a fost „foarte dezamăgitor”, după ce a constatat anterior că la început era „foarte relaxant”, mai ales în contextul în care în zona recepției se serveau băuturi.
„Ne-au dus imediat la masa noastră, deși am ajuns devreme și, în timp ce mi-am deschis cadoul de la soțul meu, ne-au fost date meniuri și un discurs. E clar că nu am vrut să mai stăm”, a transmis o femeie.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER