„Mama italiană” a lui Michael Schumacher rupe tăcerea! Ce făcea pilotul german în fiecare zi și cum a reacționat femeia după accidentul care l-a mutilat pe viață: „Lumea mea s-a prăbușit”
Rossella Giannini, „mama italiană” a lui Michael Schumacher, rupe tăcerea la 10 ani distanță de la teribilul accident care a avut loc într-o stațiune din Alpii francezi.
Ce făcea pilotul german în fiecare zi și cum a reacționat femeia după accidentul care l-a mutilat pe viață pe Schumacher. Totul a fost dezvăluit într-un interviu proaspăt acordat presei internaționale.
„Mama italiană” a lui Michael Schumacher rupe tăcerea! Ce făcea pilotul german în fiecare zi și cum a reacționat femeia după accidentul care l-a mutilat pe viață
Rossella Giannini, bucătar șef de meserie, s-a ales cu porecla de „mama italiană” a lui Michael Schumacher, deoarece a avut grijă mulți ani ca legendarul pilot din Formula 1 să mânânce tot ce își dorește.
Rossella deține și conduce un restaurant pe nume Montana, aflat în Fiorano Modense, la doar câteva minute de mers de fabrica Ferrari și de celebrul circuit de curse Fiorano.
În zona respectivă, Michael Schumacher a petrecut o bună parte a carierei, el fiind sub contract cu echipa Ferrari din Formula 1 în intervalul 1996 – 2006.
În februarie 1996, Schumacher a trecut pentru prima oară pragul restaurantului Rossellei Giannini. Iar după acea experiență nu a mai mers în alt restaurant din zona Fiorano Modense. Potrivit spuselor femeii, pilotul venea să mănânce în fiecare zi la ea, mai ales după ce testa monopostul celor de la Ferrari pe circuitul de la Fiorano. Iar felul lui preferat de mâncare era „Tagliatelle Al Ragu”, similar spaghetelor bolognese. Pastele erau preferatele lui Schumacher, iar uneori alegea să le mănânce simplu, doar cu usturoi și ulei de măsline.
Revenind la tragicul accident din data de 29 decembrie 2013, atunci când Michael Schumacher s-a lovit violent în zona capului în timp ce schia în Alpii Francezi, Rossella Giannini a spus că a primit cu greu vestea:
„Eram în vacanță în momentul accidentului său și am auzit despre el la știri. Când a devenit clar cât de gravă e situația, lumea mea s-a prăbușit.
Abia dacă pot crede că accidentul a avut loc acum 10 ani… Dar în tot acest timp, am reușit să mă împac cu situația. Nu mai sufăr, dar îmi amintesc de momentele frumoase”, a declarat Rossella Giannini, într-un interviu acordat pentru Bild.
Încă mai speră ca Schumacher să mănânce din nou în restaurantul ei
Bucătăreasa s-a ferit să vorbească prea mult despre situația actuală a pilotului din Formula 1, pentru a nu-i deranja familia, care oricum este profund afectată de cele întâmplate. Totuși, Roseela a spus că și-ar dori din suflet ca Michael Schumacher să îi mai treacă măcar o dată pragul restaurantului:
„Nu vreau să fiu deranjantă… Situația este destul de grea pentru rude. Din când în când mai vorbesc cu oameni de la Ferrari și îi întreb, dar nu insist.
Totuși, în fiecare zi mă uit la ușa de la intrare și sper că el va trece pragul și că îi voi putea găti tagliatelle al ragu”, a completat Rossella Giannini.