:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F02%2FAfaceristul-care-l-a-dat-pe-spate-pe-Mitica-Dragomir-loveste-din-nou-in-stil-grandios-Pescobar-aroganta-de-milionar-angajeaza-hateri-cu-salariu-de-1.000-de-euro-pe-luna.jpg)
Milionarul care a cumpărat barul Regelui Carol I de la Mitică Dragomir a reușit să îi șocheze pe angajații de pe aeroportul din Londra cu ceea ce a transportat în bagaj.
Patronul de la Taverna Racilor, care vrea să își extindă afacerea și în Anglia, a devenit, din nou, viral în mediul online, după ce a transportat 50 de kilograme de fructe de mare în propriul bagaj.
Paul Nicolau, cel care este cunoscut ca Pescobar, a reușit din nou să șocheze. De data aceasta, patronul de la Taverna Racilor i-a surprins pe angajații aeroportului din Londra, unde a zburat pentru a se ocupa de noua sa afacere, din capitala Angliei.
Milionarul, care a cumpărat barul Regelui Carol I de la Mitică Dragomir, a transportat, în propriul bagaj, 50 de kilograme de fructe de mare.
„Dragilor, am ajuns la Londra și dacă azi te afli prin Camden Market, ai și mare noroc să mănânci puțin kebab de caracatiță și chiar kebab de creveți. Ele se află chiar aici în bagaj, așa se fac afacerile. E greu, e rece, e congelator pentru că ele au fost împăturite și cu gheață. Deci, kebab de caracatiță, tentacule de caracatiță, hot dog de caracatiță. Vom avea de toate.
Bagajul meu n-a avut nici mai mult, nici mai puțin de 50 de kilograme. Eu nu știam că ai voie doar 32, avea ăsta 42 de kilograme. Ce am făcut, ce n-am făcut… tati, mie așa îmi place viața, o mare peripeție, dar și numărul unu pe Londra, și să știți, am venit cu testere de caracatiță în bagaje”, a spus Pescobar, într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram.
Milionarul român nu s-a oprit aici și le-a promis fanilor că se va filma în timp ce despachetează bagajul pe care l-a transportat spre Londra. Acesta s-a ținut de cuvânt și, în momentul în care a ajuns în camera de hotel, le-a arătat urmăritorilor cum a dus celebra caracatiță peste hotare.
„Caracatița lui Pescobar a ajuns la Londra. Poate s-a întrebat cineva ce am atât de greu în bagaj, două shaorma, una cu creveți, congelată bocnă, creveți și sepie. Uite așa a ajuns primul transport de caracatiță din care voi face teste aici cu noua bucătărie”, a mai spus afaceristul român, care încearcă să se impună acum și pe piața din Londra.