Mitică Dragomir a luat ideea lui Pescobar şi dă drumul unei afaceri care să-l îmbogățească şi mai mult! „Nu mă bate nimeni în tot Bucureştiul”
Mitică Dragomir a preluat o idee de la celebrul Pescobar şi vrea să lanseze o afacere care să-i producă și mai mulți bani. Fostul șef al LPF se pregătește să dea lovitura pe piața restaurantelor din Capitală.
Dumitru Dragomir a hotărât să adopte o strategie pusă în aplicare de Pescobar. Fostul președinte al LPF a decis ca, începând din această lună, să livreze la domiciliul doritorilor preparatele gătite la restaurantul din hotelul Crystal Palace pe care îl deține.
Dumitru Dragomir vrea să-și ducă afacerea la un alt nivel. Ce idee i-a dat Pescobar fostului șef al LPF
Astfel, peste aproximativ două săptămâni, mâncarea preparată de bucătarii de la Crystal Palace va putea fi comandată acasă de bucureșteni.
„Ăştia ai mei au mai angajat nişte bucătari şi vor să facem catering. Am făcut o bucătărie nouă, în care am băgat 20-30.000 euro. Pe bucătari îi plătesc bine.
Sunt trei firme care mi-au solicitat să livrez prin ele, pentru că e comod şi de preluat. Am parcare şi în faţa şi în spatele hotelului. Vine livratorul şi stă în parcare fie cu bicicleta, fie cu maşina sau motocicleta. Cred că în zece zile îi dăm drumul”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.ro.
Preparatul milanez cu care Dumitru Dragomir vrea să-și dea pe spate clienții: „Nu mă bate nimeni în tot Bucureştiul cu Osso Buko”
Vorbind despre cum s-a gândit să-i atragă pe clienți să comande preparatele făcute la restaurantul său, Dumitru Dragomir a spus că mizează pe prețuri accesibile.
„Nu mă arunc la preţurile care sunt în oraş. M-a învăţat Pescobar, e ideea lui Pescobar, nu-i a mea. Alaltăieri (n.r. – duminică) a venit şi a mâncat la mine. Eu am nişte bucătari extraordinari…
Am avut 37 de bucătari la saloanele alea ale mele de evenimente, din ei am ales cinci! Aveam şase saloane de evenimente, îţi dai seama! Le-am vândut. Am bucătari de orice restaurant de cinci stele din Europa, nu doar din România.
Iar Pescobar zice, după ce a mâncat o ciorbă de văcuţă şi o tochitură extraordinară: «Ce naiba dom’le, tocmai dumneata să nu te gândeşti la asta? Dă dom’le mâncarea la lume că aşa ceva… nici eu, nici nimeni nu face aşa ceva».
Altă dată a venit şi a mâncat Osso Buko. Nu mă bate nimeni în tot Bucureştiul cu Osso Buko! În Austria am învăţat. Am să bag la livrare şi Osso Buko, că nu prea face nimeni”, a mai afirmat Dumitru Dragomir.
Printre mâncărurile cu care Dumitru Dragomir promite să-i impresioneze pe clienții săi se numără acest Osso Buko, care este un rasol de vițel gătit lent, tochitura, fasolea cu ciolan sau fasolea cu cârnaţi.
„Nu fac tot meniul hotelului. Fac şase-şapte feluri, dar de elită”, a adăugat Dumitru Dragomir.