Mitică Dragomir are planul afacerii cu care va domina Bucureștiul: cel mai mare restaurant chinezesc din România! De ce va fi cu adevărat special și pe cine va pune patron
Mitică Dragomir (77 de ani) are planul afacerii cu care va domina Bucureștiul și nu s-a ferit să îl prezinte publicului larg, deși nu l-a pus, momentan, în aplicare: vrea să deschidă cel mai mare restaurant chinezesc din România!
Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a explicat prin intermediul câtorva declarații de ce va fi cu adevărat special restaurantul său și a dezvăluit și pe cine va pune patron.
„La fel ca la Plachutta din Viena!”. Mitică Dragomir are planul afacerii cu care va domina Bucureștiul: cel mai mare restaurant chinezesc din România! Fiul său va fi patron
Mitică Dragomir stă cu gândul doar la afaceri după ce s-a retras definitiv din peisajul fotbalului românesc. În vârstă de 77 de ani, fostul șef al LPF și-a investit o bună parte din avere în domeniul imobiliarelor, fiind mândrul proprietar al unor blocuri rezidențiale din nordul Bucureștiului.
Însă, Dragomir intenționează să mai deschidă și alte afaceri în viitorul apropiat, iar una dintre ideile pe care le are în minte a prezentat-o publicului larg fără să ezite. Cel poreclit „Oracolul din Bălcești” odinioară a transmis că intenționează să deschidă un restaurant cu specific chinezesc în Capitală. Însă nu orice restaurant, ci unul de dimensiuni impresionante, care să rivalizeze cu celebrul Plachutta de pe strada Wollzeile din Viena, Austria.
Omul de afaceri a transmis că vrea să îl pună în calitate de patron chiar pe fiul său, însă până să demareze proiectul trebuie să găsească „oameni serioși” pe care să îi poată angaja la bucătărie. Afacerea prezentată de Dumitru Dragomir este încă la nivelul de idee, însă fostul șef al LPF pare foarte determinat să pună planul în aplicare în viitorul apropiat, asta dacă va ajunge la o înțelegere că fiul său sau chiar cu nepotul cel mare:
„Am o variantă, dar nu prea vrea fiul meu. La noi nu a mers. Noi nu suntem făcuți pentru asta, înțelegi? Poate nepotul meu mai mare, să vedem, dar dacă eu vreau să fac un chinezesc, o să-l fac cel mai mare.
Ori restaurant chinezesc cu un Osso Buco (n.r. – preparat din bucătăria italiană). Îl fac la fel ca Plachutta la Viena, dar pentru asta îți trebuie oameni serioși în bucătărie.
Plachutta este un restaurant din Viena care îți da rasol, un șnițel mare în farfurie, supă de oase cu tăiței și osul ți-l dă cu tot cu măduvă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.
Dumitru Dragomir are deja un restaurant
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal deține deja în portofoliul său de afaceri și un restaurant, unde susține că își cheamă frecvent prietenii să mănânce. De asemenea, în locația pe care o patronează, Mitică Dragomir a împrumutat deja și celebrul preparat italian Osso Buco:
„Îmi curg balele când mă gândesc. Când dau eu o masă pentru gașca mea, la mine la restaurant, le dau ce nu mănâncă ei nicăieri. Le dau supă de oase cu măduva aia din os și Osso Buco, dar osul ăla tăiat cu carnea aia asupra lui.
Și le mai dau și doisprezece feluri de legume, bine, se dă și cu varză murată și călită, dar legumele sunt mai bune. Îmi e foame acum că mă gândesc”, a adăugat Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse.