Olăroiu junior a spart banii lu’ tata de pe carduri, pentru a-și achiziționa un Mercedes care are o valoare estimativă la 600.000 de euro.
De curând, fiul celebrului antrenor din Emiratele Arabe Unite și-a făcut apariția în capitală cu un bolid de lux care a atras toate privirile, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților.
Cancan.ro l-a surprins pe Dani Olăroiu, în timp ce acesta își etala mașina în zona de Nord a Bucureștiului. Fiul antrenorului are o colecție impresionantă de mașini care valorează circa 2 milioane de euro și nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu garajul său de lux.
Dani Olăroiu trăiește o viață exclusivistă având în vedere că tatăl său deține o avere de 60 de milioane de dolari. Tânărul este observat deseori în cluburile din București, Mamaia, dar și cele din străinătate. Noua achiziție cu care și-a făcut apariția fiul celebrului tehnician este un Mercedes AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition care dezvoltă 730 de cai putere, iar prețul unei mașini care conține o serie impresionantă de dotări este de 600.000 de euro.
Dani Olăroiu nu deține doar acest Mercedes AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition în colecția sa. Garajul său este unul de lux, în care se numără modele la care puștii din ziua de azi doar visează. Printre ele se numără: Lamborghini Aventador, 2 exemplare de Rolls-Royce Wraith, Ferrari F12 Berlinetta, Ferrari FF, Land Rover Range Rover, dar și multe alte mașini de lux care adunat costa câteva milioane de euro bune.
Având în vedere că fiul său conduce atât de multe mașini de lux, trebuie să existe și o sursă de venit mare pentru a fi achiziționate. Una dintre acestea este restaurantul deținut de Cosmin Olăroiu în Dubai, de care Mitică Dragomir a avut numai cuvinte de laudă.
„Cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, rețineți, nu greșesc cu nimic, este al lui Olăroiu, unde e copropietar. Restaurantul, să-l fi făcut eu, acum, mă costa peste 15 milioane de dolari (…) Nu e proprietatea lor, și ei au închiriat. Ăla e restaurant care produce profit în jur de 100 de mii de euro pe zi.
E restaurantul cu un cap de avion de vânătoare. Eu m-am mai dus mai devreme. O masă în centru. O nebunie când am intrat. Am văzut la Tokyo unul asemănător și la New York, tot așa, înalt de 15 metri înălțime.
E frumos, extraordinar, iar de mâncat… Fraților… Toate fructele de mare posibile, făcute în toate stilurile, pește, trei, patru feluri de carne, o carne extraordinară. Au fost 15 feluri de mâncare.
În mod normal cam 3.000 de euro (costă o masă bogată la restaurantul lui Olăroiu, n.r).Restaurantul dacă îl construiesc, trebuie să am 100 de milioane de dolari. Dacă doar îl amenajez (costă, n.r) între 10 și 15 milioane)”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER