Restaurantul din Bucureşti cu 100 de feluri de mâncare i-a dat pe spate pe miliardarii români! „Se mănâncă de senzație, au fost şi Năstase şi Țiriac acolo”
Fostul șef de la LPF a dezvăluit restaurantul din București cu 100 de feluri de mâncare care i-a dat pe spate pe Ion Țiriac și Ilie Năstase.
Mitică Dragomir nu s-a putut abține și mai făcut o dezvăluire marcă proprie. El a testat împreună cu familia un nou restaurant care l-a dat pe spate. Este cunoscut faptul că fostul șef de la LPF este gurmand și îl atrag restaurantele care fac cele mai bune mâncăruri, iar acum a dat peste restaurantul „La Mitică” (nr. concidență de nume) unde s-a simțit foarte bine.
Mitică Dragomir, despre restaurantul la care merg miliardarii în România: „Erau cel puțin 4 miliardari ieri”
„Oracolul din Bălcești” a avut parte de o nouă experiență gastronomică senzațională. Mitică Dragomir a vizitat un restaurant care are peste 100 de feluri de mâncare românești și a rămas plăcut impresionat. A dezvăluit că acolo se duc numai somități precum Ion Țiriac sau Ilie Năstase.
M-a dus fii-miu ieri la Băneasa, la Nea Mitică. Îi fac și eu publicitate acum, pentru că de senzație ce am mâncat, mâncare românească. Află ce îți spun. Erau cel puțin patru miliardari ieri la masă. Se mănâncă de senzație. Se duc toți… se duc ăștia, cei mai mari… Ilie Năstase, Țiriac…Are 40, 100 de feluri de mâncare românești. Mi-a plăcut cel mai mult scăricica. Nu știu cum o face, cred că o bagă în baiț…Mă mai duc iar, nu mai mănânc gustări deloc, că te aiurește cu ele, bune…”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la Fanatik.
Mitică Dragomir, gata să dea lovitura cu 40 de feluri de mâncare: „M-a învățat Pescobar”
Fostul șef de la LPF deține un restaurant la care a fost și prietenul său Pescobar, iar acesta i-a dat o idee de milioane pe care e gata să pună în practică. Și-a pus echipa și a mai angajat bucătari iar în curând e gata să livreze mâncarea preparată de cei mai iscusiți bucătari din București. El afirmă că va livra mâncare de calitate și deja „se bat” firmele de livrare să încheie contract cu restaurantul său.
Ăştia ai mei au mai angajat nişte bucătari şi vor să facem catering. Am făcut o bucătărie nouă, în care am băgat 20-30.000 euro. Pe bucătari îi plătesc bine…Sunt trei firme care mi-au solicitat să livrez prin ele, pentru că e comod şi de preluat. Am parcare şi în faţa şi în spatele hotelului. Vine livratorul şi stă în parcare fie cu bicicleta, fie cu maşina sau motocicleta. Cred că în zece zile îi dăm drumul”, a mai spus Mitică Dragomir.