Rhys McClenaghen, un gimnast originar din Irlanda, a vrut să testeze camerele antisex din satul olimpic de la Paris și mai apoi a venit cu un verdict în acest sens.
Sportivul Rhys McClenaghen concurează pentru Irlanda la gimnastică ritmică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Recent, acesta a distribuit în mediul online un videoclip din camera sa din satul olimpic de la Paris, dotată cu paturi antisex.
Rhys McClenaghen s-a filmat în timp ce testa patul din camera sa, dar nu oricum, ci sărind pe acesta în diverse moduri, el vrând să demonstreze că paturile din camerele lor rezistă și dacă pe ele stau două persoane.
View this post on Instagram A post shared by Rhys McClenaghan (@rhysmcc1)
A post shared by Rhys McClenaghan (@rhysmcc1)
Paturile antisex de la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost introduse în anul 2021, organizatorii urmărind să descurajeze contactele sexuale între sportivi, pe fondul pandemiei de COVID-19. Acestea au fost confecționate din carton și au fost gândite, teoretic, să susțină greutatea unei singure persoane.
„Se spune că paturile sunt de aici sunt antisex. Sunt făcute din carton, da, dar ar fi trebuit să se rupă la orice mișcare bruscă. Fake news!”, a spus gimnastul în urmă cu câțiva ani, când a mai testat o dată paturile antisex de la Jocurile Olimpice.
Înaintea lui Rhys McClenaghen, americanul Paul Chelimo se amuzase pe seama faptului că aceste paturi ar fi destinate, după părerea sa, „împiedicării oricărei intimități între sportivi”.
„Aceste paturi ar putea suporta doar greutatea unei singure persoane, pentru a evita orice altă situaţie decât sportivă”, a fost reacția scrisă de specialistul în semifond pe reţelele de socializare.
Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august. Sportivii, 10.000 la număr, sunt cazați în 82 de clădiri ce cuprind 7.200 de camere dotate cu 16.000 de paturi antisex ecologice.
Baschetbaliștii Francisco Caffaro și Tayavek Gallizzi din Argentina testaseră și ei aceste paturi din satul olimpic, ei neidentificând nicio problemă cu acestea în ce privește duritatea lor, însă nu același lucru poate fi spus și despre Diego Chiriff, antrenorul echipei de înot a Uruguayului, cel a care sărit atât de tare încât a reușit să rupă salteaua.
De altfel, organizatorii de la Jocurile Olimpice au decis să pună la dispoziția sportivilor, antrenorilor, dar și a membrilor de delegații un număr de 300.000 de prezervative. Măsura de sănătate publică în cauză a fost introdusă încă de la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988, scopul fiind protejarea împotriva răspândirii virusului SIDA.
„Prezervativele distribuite nu sunt destinate a fi utilizate în Satul Olimpic”, a precizat comitetul de organizare pentru agențiile internaționale de presă.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER