Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a plătit bani grei pentru intervenția de micșorare a stomacului! Blondina a recunoscut că a scos din buzunar mii de euro pentru a arăta bine.
La finalul lunii mai, Vica Blochina a suferit plicatura gastrică de micșorare a stomacului pentru a putea slăbi. În prezent, ea a reușit să dea jos aproape 10 kilograme și se declară mulțumită.
În podcastul ei, „Femeia deasupra”, Vica Blochina a dezvăluit câți bani a costat intervenția și a oferit detalii neștiute până acum despre operație.
„48 de ore am stat în spital. Ce însemnă plicatura gastrică? Este micșorare de stomac. Costul operației este undeva la 3900 de euro, se face o analiză completă înainte de operație. Ce am voie să mănânc? Creme de legume, piureuri, dar mai lichide. Apoi piureuri mai solide și apoi după o lună de zile au voie să revii cu mâncarea normală. Dacă mănânc mai mult și mai repede, ai o senzație de sufocare și îți vine să vomiți, deci trebuie să mănânci extrem de încet”, a povestit Vica Blochina pe Youtube.
Vica Blochina a mărturisit că este cât se poate de mulțumită de rezultate, dar recunoaște că recuperarea este greoaie. Imediat după operație, ea a fost nevoită să consume doar lichide și piureuri pasate. Din păcate, fosta balerină a declarat că este pofticioasă din fire și nu poate trăi fără fast-food.
„Nu este o operație grea, este destul de ușoară. E tocmai bine. În momentul acesta, sunt pe butoiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți!
Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc. Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a declarat Vica Blochina.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER