Cosmin Olăroiu, egalat la primul șut pe poartă! Chinezii vor să îl naturalizeze pe Alan Kardec, după golul marcat lui Jiangsu Suning, în play-off-ul din China | VIDEO
Echipa lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a remizat în prima manșă a sfertului de finală din play-off-ul campionatului din China. Alex Teixeira a marcat pentru echipa românului, în timp ce gazdele au egalat la primul șut pe spațiul porții.
Cosmin Olăroiu continuă cursa pentru titlu în China. Dacă va reuși să treacă de Chongqing Lifan, Jiangsu Suning va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Shanghai Shenhua și Shanghai SIPG
Olăroiu, egalat la primul șut pe poartă! Chinezii vor să îl naturalizeze pe Alan Kardec, după golul marcat lui Jiangsu Suning
Pentru Jiangsu Suning a deschis scorul Alex Teixeira, în minutul 7, cu un șut din întoarcere de la marginea careului mare.
Chongqing Lifan nu a reușit să șuteze pe spațiul porții până în minutul 73, atunci când brazilianul Alan Kardec a egalat cu o lovitură de cap. Căpitanul celor de la Chongqing Lifan este pe lista chinezilor, care vor să îl naturalizeze.
Jiangsu Suning este favorită pentru manșa retur, care este programată pe 24 octombrie
Echipa trimisă în teren de Cosmin Olăroiu: Gu – Abdugheni, Miranda, Li, Zhou – Xie, Wu Xi (cpt), Wakaso, Luo – Teixeira, Eder
Mirel Rădoi, povestire haioasă cu Cosmin Olăroiu. „Bă, Oli, ce faci cu atâtea cărţi?”
Mirel Rădoi a recunoscut tot timpul că unul dintre antrenorii de la care a învățat meserie a fost Cosmin Olăroiu. Cum el s-a sfătuit și înainte să semneze contractul cu echipa națională. Selecționerul a dezvăluit că în anii în care au lucrat împreună a fost uimit de cât de multe cărți găsea în camera antrenorului său.
„Uşor, uşor când am înaintat spre vârstă şi stăteam foarte aproape de Oli, nu înţelegeam ce e cu atâtea cărţi de psihologie la el în casă. «Bă, Oli, înţeleg lucrurile de tactică, de strategie, dar ce faci cu atâtea cărţi de psihologie?».
Şi la un moment dat îmi zice: «Hai să-ţi spun de ce, ai un grup format din 20 de fotbalişti, s-ar putea ca mesajul pe care îl transmiţi să ajungă doar la 18, nu la 20, la 10, nu la 20.
Tu vrei ca marea majoritate să-ţi înţeleagă mesajul, nu poţi să repeţi întruna mesajul că ar însemna că şedinţa ta să dureze ore în şir, atunci trebuie să găseşti, să citeşti, să înţelegi comportamentul oamenilor cum poate fi diferit, dar în acelaşi timp, când ai o discuţie cu ei, să înţeleagă cât mai mulţI».”, şi-a amintit Mirel Rădoi la Telekom Sport.