🚨 PAOK – FCSB 0-1, în Europa League! Victorie imensă pentru campioana României în infernul de pe „Toumba”

PAOK - FCSB 0-1, în Europa League! Victorie imensă pentru campioana României în infernul de pe „Toumba”
  • Publicat:
  • Actualizat:
00:06

MIN. 90: FINAL DE MECI

Germanul Sascha Stegemann pune capăt confruntării de la Salonic.

00:02

MIN. 90+6: OCAZIE PAOK

Michailidis trimite cu capul de la 6 metri, iar mingea lovește bara.

23:55

MIN. 90: INFO MECI

Arbitrul arată 10 minute de prelungire pentru repriza a doua.

23:50

MIN. 84: OCAZIE PAOK

Bakayoko trimite cu capul de la opt metri, dar Târnovanu reține.

23:26

MIN. 62: OCAZIE PAOK

Despotov trimite cu capul de la marginea careului mic, dar Târnovanu are un reflex de zile mari și scoate mingea de la rădăcina barei.

23:19

MIN. 56: INFO MECI

FCSB rămâne în inferioritate. Olaru este bruscat de un adversar, cade și pune mâna pe minge. Arbitrul îi dă jucătorului campioanei României al doilea cartonaș galben și îl elimină.

23:16

MIN. 52: INFO MECI

Gazdele au început repriza a doua în atac, forțând egalarea.

23:10

MIN. 46: A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA

Germanul Sascha Stegemann a fluierat reluarea partidei.

22:53

MIN. 45+7: GOL FCSB

Olaru primește mingea pe dreapta, driblează un adversar, îi centrează la marginea careului mic lui Bîrligea, iar acesta îndeplinește o simplă formalitate.

22:50

MIN. 45+4: INFO MECI

Lixandru s-a accidentat, fiind înlocuit cu Edjouma.

22:39

MIN. 39: OCAZIE PAOK

Taison primește mingea la marginea careului, îl întoarce pe Crețu, dar apucă să tragă, deoarece Târnovanu plonjează la picioarele lui.

22:30

MIN. 29: OCAZIE FCSB

Șut execută o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, dar portarul advers respinge în corner.

22:28

MIN. 28:; OCAZIE PAOK

Aflat în unghi, Despodov șutează în bară, după care mingea iese în aut de poartă.

22:25

MIN. 25: INFO MECI

Răzvan Lucescu primește cartonaș galben.

22:24

MIN. 23: OCAZIE FCSB

Bîrligea creează o acțiune pe dreapta, centrează la Tănase la 7-8 metri, dar acesta nu ajunge la minge.

22:10

MIN. 10: OCAZIE PAOK

Târnovanu scoate în corner mingea trimisă cu capul de Baba, de la marginea careului mic.

21:13

INFO

Selecționerul României, Mircea Lucescu, a ajuns la stadion însoțit de familie, fiind întâmpinat de Răzvan Lucescu. Costin lazăr și Florin Gardoș vor fi și ei la meci.

21:11

Unul dintre cei care vor asista la meci din tribune este fostul internațional român Ciprian Marica. Grupul din care face parte au avut bilet la altă intrare VIP, motiv pentru care a mai dat un tur de stadion.

21:10

INFO

PAOK Salonic a ajuns la stadion.

21:05

ECHIPELE DE START

PAOK (1 – 4 – 2 – 3 – 1): 42. Kotarski – 23. Sastre, 16. Kędziora, 5. Michailidis, 21. Baba – 2. Camara, 27. Ozdoev – 77. Despodov, 7. Konstantelias, 11. Taison – 9. Chalov. Antrenor: Răzvan Lucescu
Rezerve: 41. Monastirlis, 54. Balomenos – 8. Bakayoko, 14. A. Živković, 19. Jonny, 22. Schwab, 25. Thymianis, 34. Tissoudali, 47. Shoretire
FCSB (1 – 4 – 2 – 3 – 1): 32. Târnovanu – 2. Creţu, 5. Dawa, 17. M. Popescu, 33. Radunović – 8. Șut, 16. Lixandru – 25. Băluță, 27. Olaru, 7. F. Tănase – 9. Bîrligea. Antrenor: Elias Charalambous
Rezerve: 99. Vlad – 3. Panțîru, 10. O. Popescu, 11. Miculescu, 15. Ștefănescu, 18. Edjouma, 19. Popa, 21. Chiricheş, 24. Baeten, 28. Pantea, 29. Musi, 42. Alhassan

PAOK Salonic și FCSB se întâlnesc în a doua etapă din faza principala a UEFA Europa League, iar partida este transmis în format Live Video Online de ProSport.

De asemenea, duelul dintre campioana Greciei și campioana României poate fi urmărit și în direct, la televizor, pe posturile Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

PAOK – FCSB Live Video Online în Europa League, ora 22:00

FCSB are parte de un test extrem de dificil în UEFA Europa League. Joi, 3 octombrie 2024, campioana României o întâlnește pe PAOK Salonic, în deplasare, într-o partidă ce se anunță incendiară. Meciul este transmis în format Live Video Online de ProSport și poate fi urmărit și în direct, la televizor, pe posturile Prima Spor 1 și Digi Sport 1.

Trupa patronată de Gigi Becali a avut parte de un debut de vis în runda inaugurală din UEFA Europa League, când a reușit să treacă, pe teren propriu, cu 4-1 de letonii de la RFS. Datorită acestui rezultat, FCSB a ajuns pe locul al doilea al clasamentului celor 36 de echipe, fiind depășită doar de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu 4-0 în fața lui Beșiktaș Istanbul.

De partea cealaltă, trupa pregătită de Răzvan Lucescu vine după o înfrângere, suferită pe terenul celor de la Galatasary, cu scorul de 3-1. După primele 45 de minute, cele două echipe erau la egalitate, scor 0-0. Turcii au reușit să deschidă scorul la începutul actului secund, în minutul 48, după autogolul semnat de Abdul Rahman Baba. PAOK a revenit rapid în joc și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 67, prin golul înscris de Konstantelias. Galatasaray a preluat din nou conducerea, în minutul 75, prin golul marcat de Akgun, iar Icardi a închis tabela de marcaj și a stabilit soarta meciului în minutul 90+5.

Astfel, trupa pregătită de Răzvan Lucescu va încerca să își ia revanșa în fața propriilor suporteri, mai ales că a cedat și în ultima etapă de campionat, în derby-ul cu Aris, pe teren propriu, scor 0-1.

Declarațiile celor doi antrenori

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre partida pe care campioana României o va disputa pe terenul celor de la PAOK Salonic.

„Dacă aș spune că nu e un moment special pentru mine aș minți. Sunt un antrenor profesionist acum. Ne pregătim cu staff-ul, pregătim jucătorii. Patronul e cu noi. E prima dată de când sunt aici când face deplasarea pentru un joc. E o persoană căruia îi place să-și motiveze jucătorii. Sper că-l vom face fericit mâine.

Am spus-o de multe ori că îl respect pe Răzvan Lucescu. Îl apreciez mult. Mâine e un joc. O să fie pe banca cealaltă. O să încerc să-mi fac treaba așa cum o fac mereu, la fel ca ei. E simplu.

Noi încercăm mereu să-i ajutăm pe jucători să le dăm informații. Să le facem viața mai ușoară în timpul meciurilor. Dar nu știi ce surprize pot apărea. Avem strategia noastră pentru jocul de mâine. Sper că totul va decurge conform planurilor.

(n.r. Suntem fericiți cu o remiză?) Nu îmi place să jucăm pentru o remiză, să fiu sincer. Cred că dacă ne setăm acest obiectiv, maximul e să obținem un egal sau să pierdem. Noi vom încerca să câștigăm”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului de la Salonic.

Răzvan Lucescu a declarat că meciul cu FCSB este „la fel ca toate celelalte” și că își dorește o victorie în fața campioanei României.

„Meciul de mâine cu FCSB este la fel ca toate celelalte care trebuie câştigate, nimic mai mult. Este ceva absolut normal, natural, pentru mine. Am trecut prin sute de experienţe, am câştigat foarte mult, am pierdut foarte mult, astfel încât ajungi să vezi fiecare meci ca pe un meci şi nimic mai mult.

Şi apoi vezi că urmează un altul. Dacă este să plec mâine din fotbal, eu plec satisfăcut pentru că am atins tot ce mi-am dorit să ating. De acum doar mă bucur. Într-adevăr, îmi doresc să câştig fiecare meci, asta rămâne în mine, dar ce am avut de demonstrat mie mi-am demonstrat”, a declarat Răzvan Lucescu.

Are o experiență de 30 de ani în presa sportivă. A debutat în ianuarie 1994, în calitate de colaborator la Sportul românesc, dar semnătura îi apăruse, deja, cu jumătate de an înainte. Era un articol despre fotbalistul lui preferat, brazilianul Romario de Souza Faria, în suplimentul „Fotbal ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată de pat! Îi dădea palme după ce se întorcea de la femei!”
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată de pat! Îi dădea palme…
Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea plecat de urgență de la Real Madrid!
Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea plecat de urgență de la Real Madrid!
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu…
Recordul stabilit de Arne Slot după succesul lui Liverpool din UEFA Champions League
Recordul stabilit de Arne Slot după succesul lui Liverpool din UEFA Champions League
Cutremur în fotbalul românesc! Echipa riscă falimentul şi NU se prezintă la meciul de sâmbătă
Cutremur în fotbalul românesc! Echipa riscă falimentul şi NU se prezintă la meciul de sâmbătă
Leguma de 15 lei, cunoscută drept „aurul maro”, care întărește imunitatea și ajută la slăbit
Leguma de 15 lei, cunoscută drept „aurul maro”, care întărește imunitatea și ajută la slăbit
Se întâmplă în acest moment. LIVE
Se întâmplă în acest moment. LIVE
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Noile
Noile "măriri de salarii" din România. De ce au primit sute de mii de angajați 10 lei în plus la…
Orașul PUS la PĂMÂNT de ROMANI și BLESTEMAT timp de 170 de ani
Orașul PUS la PĂMÂNT de ROMANI și BLESTEMAT timp de 170 de ani
Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuieşte acum şi ce a spus despre milionar
Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuieşte acum şi ce a spus…
Jador a bătut-o pe Oana Ciocan?! Zanni îl face praf: „Mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai...”
Jador a bătut-o pe Oana Ciocan?! Zanni îl face praf: „Mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai...”
A venit ordinul de la Comisia Europeană. Este obligatoriu în România. Măsura se aplică în toate statele UE
A venit ordinul de la Comisia Europeană. Este obligatoriu în România. Măsura se aplică în toate statele UE
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră,…
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Simona Halep, răpusă în turul doi la Hong Kong. O rusoaică i-a lăsat doar 3 game-uri
Simona Halep, răpusă în turul doi la Hong Kong. O rusoaică i-a lăsat doar 3 game-uri
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
×