A plecat după șase ani de la Steaua și nu-i iartă pe șefii din Ghencea. Dezvăluiri de impact: „Nu aveam ce se spunea! S-au folosit de licențele noastre, au luat puncte, la clasificare, cu ele. La meciuri, Ogăraru m-a pus să stau în spatele porții și să-i spun portarului ce să facă!”. Acuzații de abuz în serviciu | INTERVIU EXCLUSIV

A plecat după șase ani de la Steaua și nu-i iartă pe șefii din Ghencea. Dezvăluiri de impact: „Nu aveam ce se spunea! S-au folosit de licențele noastre, au luat puncte, la clasificare, cu ele. La meciuri, Ogăraru m-a pus să stau în spatele porții și să-i spun portarului ce să facă!”. Acuzații de abuz în serviciu | INTERVIU EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

Gheorghe Nițu (62 ani), antrenor cu portarii la prima echipă și la Centrul de Copii și Juniori Steaua în ultimii șase ani, a oferit un interviu incendiar pentru ProSport. Fostul goalkeeper de la FC Argeș, Steaua, Victoria, Farul Constanța, Ceahlăul sau Scornicești lansează un atac frontal la adresa lui George Ogăraru, șeful academiei din Ghencea.

A plecat după 6 ani de la Steaua și nu-i iartă pe șefii din Ghencea. Dezvăluiri de impact: „Nu aveam ce se spunea! S-au folosit de lincențele noastre, au luat puncte, la clasificare, cu ele. La meciuri, Ogăraru m-a pus să stau în spatele porții și să-i spun portarului ce să facă!”. Acuzații de abuz în serviciu

ProSport: Până când ați avut contractul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua?

Gheorghe Nițu: Mi-a expirat la data de 30 iunie. Sunt la Steaua de 6 ani, perioadă în care am stat doi ani la prima echipă, cu Marius Lăcătuș antrenor. Am fost în staff-ul lui, apoi, patru ani, la academie.

Și cu ce v-ați ocupat în această perioadă?

Antrenor cu portarii. Și spun că mi-am făcut datoria pentru că am dat doi băieți la prima echipă. Unul este Codruț Sandu, care a mers la Rapid din cauza unor probleme, iar clubul a încasat 19.000 lei, grilă de formare. Când a plecat, Codruț făcea antrenamente, de un an, cu echipa mare. După aceea l-am promovat pe Ianis Pletea.

Mi-ați spus de Codruț Sandu, el a plecat la Rapid, care a fost motivul acestei decizii?

Din cauza anumitor chestii care s-au întâmplat, după ce cineva, nu vreau să-i dau numele, a spus că e arogant. Și a vrut, practic, să-l îndepărteze.

Mi-ați spus că ați avut contract până la 30 iunie. Ați primit vreo propunere pentru a continua?

Nu, nu. Pentru că domnul Ogăraru chiar nu a mai vrut să mai continue cu mine.

De ce? Ați avut vreun conflict, ați primit vreo explicație?

Nu, n-am avut niciun conflict cu dânsul. Domnul Ogăraru a avut, încă de la început, ceva cu mine.

În ce sens?

Am 27 de ani de carieră și-mi dau seama când cineva nu mă suportă. Am realizat asta, am văzut ce vrea, chiar dacă, uneori, nu am fost de acord cu părerile sale. Cu alte cuvinte, el mă învăța cum să fac antrenamentele! Atât timp cât eu am pregătit portari de echipă națională, am luat trei campionate în România, cum să accept așa ceva. A vrut să dea în experiența mea.

„Tu pe cine ai antrenat, mă, în România? La Universitatea Cluj a fost călător în timp”

La ce vă referiți când spuneți că… „să mă învețe cum să fac antrenamentele”?

Joci cu piciorul așa, joci cu piciorul așa, așa indica domnul Ogăraru! Cum să accept așa ceva de la un om care nu a antrenat pe nimeni. La Universitatea Cluj a fost călător în timp, la Ajax nu știu ce a antrenat, că, de acolo, a venit cu mingi și echipament, o fi fost magaziner cumva? Pe cine a antrenat el în România? Nu mă refer la cariera de fotbalist, pe mine mă interesează cariera lui de antrenor! Vreau să-ți povestesc ceva în legătură cu relația mea cu domnul Ogăraru.

Vă rog!

Am avut o discuție când l-a adus pe Vasili Hamutovski și, atunci, m-a deranjat foarte mult cum a pus problema, domnul Ogăraru, în presă. „L-am adus pe marele jucător de la Steaua să antreneze portarii de la Academia Steaua”. M-am simțit umilit!

De ce? Hamutovski a fost un portar important pentru Steaua?

Chiar m-am înțeles foarte bine, am lucrat perfect cu Hamutovski, un băiat deosebit, dar m-a deranjat cum a pus stimabilul domn Ogăraru problema. Puteau să vină cinci antrenori cu portarii, dar cum a pus problema, fără să mă menționeze și pe mine, simplu… Hamutovski alături de ăsta, Nițu, care e pe aici de câțiva ani și are o carieră de antrenor cu portarii de 27 de ani. I-am spus asta și știi ce mi-a răspuns? Era și Fane Iovan de față! Care carieră? Și atunci i-am transmis ce ți-am spus și ție mai devreme: „Tu pe cine ai antrenat, mă, în România?”.

  • 235 meciuri a bifat Gheorghe Nițu pe prima scenă a fotbalului românesc, la echipe precum: FC Argeș (8 jocuri), Steaua (31), FC Olt Scornicești (21), Victoria București (105), Farul Constranța (56), Ceahlăul Piatra Neamț (12), Sportul Studențesc (2). În străinătate, Nițu a apărat pentru Bursaspor, în 22 de partide. * Statistică oferită de Răzvan Toma

„Ogăraru și Miu și-au luat meritele că ei au făcut licențierea. Nu! Domnul Popescu și o doamnă de la Voluntari…”

Presa a dezvăluit, iar Daniel Oprița a confirmat, că există o răceală, o lipsă de comunicare, între el, antrenorul echipei și George Ogăraru, cel care conduce academia de…

Sati, stai. Vă povestesc și de Oprița, pentru că sunt vizat direct, din moment ce eu am în contract să promovez portari la prima echipă, iar antrenorul de la seniori nu se înțelege cu șeful de la juniori. Dar vreau să vă spun altceva, ceea ce lumea nu știe. Ogăraru s-a lăudat că a făcut licențierea, clasificarea academiei la Federația Română de Fotbal. Nu el a făcut asta!

Dar cine și pe ce vă bazați?

Știu prea bine. Totul este făcut de domnul Sorin Popescu, cel care este metodistul clubului Steaua, un băiat foarte capabil, cu o doamnă care atunci era la Voluntari. Când s-a făcut prima oară această clasificare nu aveam ce se spunea că avem. În plus s-au luat niște puncte! Pe ce? Pe licențele noastre! El s-a folosit de licențele noastre. Pentru că erau foarte mulți antrenori cu Licența C, aici mă refer la categoria de minifotbal. Aceste aspect trebuie să-l lămurească domnul Ogăraru. Până la urmă, el și domnul Miu și-au luat meritele, că ei au făcut licențierea. Nu! Popescu și doamna de la Voluntari, îmi scapă numele, dar se poate dovedi cine este, ei au făcut-o.

Dumneavoastră spuneți că antrenorii de la grupele de minifotbal antrenau pe alte licențe? O practică de care s-a scris, nu numai în cazul Stelei, în presa sportivă, o metodă prin care este înșelată Federația Română de Fotbal pentru a obține un punctaj mai bun în clasificarea academiei…

Lua puncte pe licențele noastre, da!

Ce însemnă ale noastre?

Licența mea „A”, a fost cazul lui Teo Aghelini, a domnului Vasile Aelenei, Radu Troi, care nu au mai avut grupe, i-a dat afară, a desființat grupele, dar i-a pus fictiv la alte grupe. Ei, în realitate, fiind scouteri în centrul academiei.

Fictiv?

Normal ei ar fi trebuit să stea pe bancă, dar de unde, nu participau nici măcar la antrenamente… . În plus, în contracte, aveau și obiectiv. Cum vine asta? Altul antrenează, tu ești cu numele, dar răspunzi și de obiectiv. E normal acest lucru? Așa funcționa treaba. Repet, ei nu stăteau pe bancă. Ăsta e domnul Ogăraru, la minifotbal a adus profesori de gimnastică de la școală.

Trebuie să suțineți ceea ce spuneți acum… 

Susțin, ei au câteva job-uri și sunt antrenori și profesori la școală, fac educație fizică și sport, nu au jucat fotbal. Cum poți învăța copilul ăla să joace fotbal în condițiile astea? Răspuns corect, pentru că așa vrea domnul Ogăraru… să aducă pe cineva care să aibă talpa sub gât.

I-a luat grupa lui Cătălin Dănilescu, el a jucat, sezonul ăsta, trei finale, trei! Și i-a luat grupa și o dă altcuiva. E jenanat, Cătălin a format în ani de zile această echipă și l-a distrus sufletește. Mai era un an de zile și mergeau la tineret. A spus că vrea să implementeze sistemul de la Ajax, să mute antrenorii de la o grupă la alte” – Gheorghe Nițu, antrenor cu portarii

„Pe cai mari, domnul Ogăraru ar fi spus, știu asta de la voci din club: «Am intrat cu totul în voi!»”

Revin la ce se întâmplă între Oprița și Ogăraru și mi-ați spus că, în mod direct, relația lor, care este una fracturată până la nivelul comunicării, pentru că cei doi nu își vorbesc, vă privește în mod direct…

Este primordial, mai ales că eu am în contract să promovez portari la prima echipă. Dar dacă oamenii nu își vorbesc, obiectivul meu, oare, nu este periclitat? Ce înseamnă într-un club, pentru ceea ce vrea Steaua să facă mai departe, coordonatorul de la academie să nu dvorbească, sau să o facă prin interpuși, cu antrenorul de la prima echipă. Asta e o chestiune foarte gravă. Dar eu vreau să spun că, în ciuda acestui fapt, am avut o relație profesională foarte corectă cu Daniel Oprița, mi-a cerut portari și am trimis la prima echipă.

Dar de unde credeți că a pornit acest conflict între cei doi?

Prima dată, domnul Ogăraru a venit în club ca manager la prima echipă, când era CSA Steaua în liga a treia și Oprița terminase turul pe primul loc. Și, pe cai mari, domnul Ogăraru ar fi spus, știu asta de la voci din club: „Am intrat cu totul în voi!”.

Și asta l-a deranjat pe Daniel Oprița?

Nu știu, poate că el nu a auzit chestia asta, de ce să-l bag pe el, eu am avut o colaborare bună cu el și cu tot staff-ul lui. Oprița l-a îndepărtat pe Ogăraru și vă spun de ce, vă spun ceva real. A sunat un antrenor și i-a spus că în două săptămâni o să-l pună antrenor la prima echipă, asta când Daniel era pe primul loc. Nu dau numele antrenorului.

„Miu, un an și jumătate, alerga dimineața, când intram eu la antrenament cu copiii, alerga, se schimba și spunea că a fost la serviciu. Un an și jumătate și-a luat banii degeaba”

Era din club antrenorul sau din afara clubului?

Nu, nu era din club, era un prieten bun cu el. Vă întreb cine a fost antrenor la prima echipă, la început, în Liga a IV-a? Cum poate fi posibil așa ceva, pe oricine ar fi deranjat.

Cu Iulian Miu ce relație ați avut?

Să vă spun ceva cu domnul Miu. Dânsul, un an și jumătate, alerga dimineața, când intram eu la antrenament cu copiii, alerga, se schimba și spunea că a fost la serviciu. Un an și jumătate și-a luat banii degeaba, oare nimeni nu s-a sesizat pentu chestia asta? Domnul Miu a fost repus când a venit domnul Ogăraru. El, perioada în care spun, se filma, alerga, arăta că e la muncă.

Colonelul Bixi Mocanu (mijloc) la conferința de presă în care a prezentat noua conducere a echipei de fotbal Steaua: antrenorii Daniel Oprița (dreapta) și Iulian Miu (stânga). FOTO: CSA Steaua

De ce spuneți lucrurile astea acum, când ați plecat și nu ați făcut-o în trecut, cel puțin intern?

Oricum aveam în gând să plec, chiar dacă mi-ar fi propus contract, eu nu aș fi rămas, cu astfel de chestii nu vreau să mai lucrez. Eu nu dau în club acum, nu vreau asta, eu vorbesc de acest om. A venit și și-a luat toate atribuțiunile.

Dar era litera postului, coordonatorul centrului de copii și juniori…

Bine… ca șef al centrului trebuie să-l îndepărtezi pe Bumbescu? Pe Iovan, care a fost căpitanul de la Sevilla?

Nu i-a îndepărtat, sunt în club…

Dar ce le-a făcut? I-a mai băgat în seamă? Îți spun eu, nu! Cine a fondat CCJ-ul, nu cumva domnul Bumbescu, în 2015? Dacă nu era domnul Bumbescu, mai venea domnul Ogăraru să facă academie?

„Iovan o să continue la Steaua, dar Ogăraru se folosește foarte mult de acest nume, însă nu prea-l agreează, sunt opinii diferite”

Ce știți de domnul Iovan, domnul Bumbescu vor continua?

Domnul Bumbescu este la echipa mare, nu are nicio problemă, domnul Iovan o să continue, dar domnul Ogăraru se folosește foarte mult de acest nume, însă nu prea-l agreează, sunt opinii diferite. Domnul Ogăraru vrea un control total, consideră că el patronează clubul, parcă aduce bani de acasă. Mai trebuie să ceară numele stadionului, să i se spună arena George Ogăraru! Și-a atribuit că a făcut sala Sevilla, a făcut muzeul, care nu există, plăcuțele cu numele sportivilor, spune că s-a bătut el… replica trofeului din 1986, tot el a făcut-o și pe aia. Totul e marcă personală Ogăraru George, de parcă a făcut pe banii lui.

Vă întreb din nou, ce îmi spuneți mie, ați încercat să le spuneți și superiorilor dumneavoastră, comandantului, domnului Marinescu, cel care a răspuns de secția de fotbal?

Cu cine puteai să vorbești? Când comandantul, domnul Bichir, venea și spunea să vorbim cu George.

Cu domnul Marinescu…

A văzut cu cine are de-a face și s-a retras. Și le-am spus de multe ori, da. Repet, nu vreau să fac rău clubului, eu am ce am cu acest individ, care este un rău social pentru Steaua, e părerea mea, punctul meu de vedere, opinia pe care o am. Eu cred că el, aici, a găsit o vacă de muls, cine i-a permis, cum i-a permis, nu știu.

Considerați că v-ați făcut treaba în acești șase ani cât timp ați activat la Steaua?

Da! Am promovat doi portari la prima echipă, al treilea, David Dumitrescu, un mare talent, e pe aceeași linie. Mai departe, nu știu.

V-ați despărțit în condiții normale de Steaua? V-ați primit toate drepturile?

Nu! În ultima lună de contract nu am primit întreagul salariu. Și vă spun de ce. Consider că îndeplinirea unui obiectiv este un bonus, nu că trebuie să muncești și, dacă nu atingi acel obiectiv, să-ți taie din salariu. Din salariul meu de 2500 lei, net, lunar, am primit 173 lei. Mi-au fost reținuți 2200 lei pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul.

Care era obiectivul?

Promovarea unui portar la prima echipă. Cât Ianis Petea, de la Under 17, de un an și două luni se pregătește cu prima echipă și este și la mine la antrenamente, despre ce vorbim? Mai mult, în ultimul meci din campionatul trecut al primei echipe, băiatul a fost rezervă. Din punctul meu de vedere este o promovare. Nu pot eu să mă bag peste domnul Oprița, nu am această calitate, să-l titularizez sau să-l trimit pe teren pe Petea sau pe altul.

Daniel Oprita saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri 9 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Scrie acest lucru în contractul dumneavoatră, că trebuie să promovați, să joace portarul la prima echipă?

Nu scrie în contract, este trecut într-un proces verbal. Grupa de Elită Tineret, U 17, U 16, U15 și U14, echipele și-au îndeplinit obiectivele. Și, atunci, cum spune domnul Ogăraru că nu au fost îndeplinite obiectivele.

Ați încercat să vorbiți cu cineva din club în legătură cu salariul?

Cu cine? L-am sunat pe domnul comandat și pe Ogăraru și nu au răspuns. E un abuz în serviciu, nu am nicio notificare, nu am fost anunțat, nici măcar că se termină contractul și nu o să mai continuăm. Puteau să-mi dea un telefon, să-mi spună. Am fost la club și, de la financiar, mi-au spus că domnul Ogăraru, conform contractului, mi-a făcut raportul. Eu nu am primit vreo notificare, înștiințare, orice, m-am trezit la bancomat cu 173 lei. Am martori, la 7 dimineața, în fiecare zi, de luni până vineri și sâmbătă și duminică la meciuri, eram la stadion. Nu aveam zi liberă. Zile cu două și trei antrenamente. Și la negocieri, când a venit domnul Ogăraru, mi-a tăiat cu 1000 lei salariu, mi-a spus că volumul meu de muncă e foarte mare… bazaconii. A adus un antrenor cu portarii la minifotbal, un profesor de Educație Fizică și Sport. Și am rămas cu grupele mari, am fost scos de la minifotbal. După, mi-a mai tăiat 200 lei, am tăcut din gură, că m-am atașat de copii, țin la mine și-i iubesc și vreau să-și facă un viitor. Am rămas cu 2500 lei. Și vă spun ceva, femeia care face curat la stadion are 2900 lei, de ceilalți antrenori de la minifotbal nu vorbesc, aveau și 4000 lei, veneau de trei ori pe săptămână, seara pe la 7, stăteau o oră, făceau baloane și se jucau cu cercurile cu copiii, apoi plecau. Și Ogăraru, în fiecare ședință, nu exista să nu arunce că portarul a greșit. Și să ne spună domnul Ogăraru, că e plătit din bani publici, ce salariu are? Să vedem, are curaj sau trebuie să mai dau eu vreun interviu pentru a se afla adevărul!

„Mi-a cerut să stau în spatele porții și să dirijez portarul în timpul jocului. Ce aberație! Ați mai auzit așa ceva?”

Ați primit reproșuri, de la domnul Ogăraru, în legătură greșelile portarilor?

Eu la orice portar pe care l-am antrenat i-am luat apărarea, mai ales în acest sector juvenil, unde din greșeli înveți și e normal să intervină erori. Ei vor ca jocul de picior să fie foarte bun la o vârstă fragedă, iar asta nu se poate în unele cazuri. Ce e important, de ce e făcută poarta, să apere portarul, nu? Asta trebuie să facă, jocul de picior e important, e ca o completare, dar cu răbdare, în timp.

Ați antrenat un portar cu un joc de picior uluitor, Bogdan Lobonț!

Era nativ. Nu eu l-am învățat să joace cu piciorul. La el a fost nativ, pe alții poți să-i înveți, dar nu asta e primordial. Copilul are nevoie de libertate, să învețe, noi parcă-i facem roboți. Mai rămâne să-i băgăm pe inteligență artificială. Te întreb eu de Lobonț (FOTO JOS Gheorghe Nițu și Bogdan Lobonț la Dinamo), că mi-ai spus de el, care a venit la mine când era deja senior, oare la 17 ani avea același joc de picior? Sau l-a perfecționat în timp, chiar dacă, repet, el a avut calitate nativă. La un moment dat, la cursurile Double Pass, care au avut loc la stadionul Steaua, am întrebat un profesor venit din Anglia, ce ar prefera, un portar care să știe să apere bine la vârsta lui cu un joc de picior mediocru sau să joace foarte bine cu piciorul, dar să apere mediocru? Ce e mai important pentru vârsta lor? Mi-a spus că i-am adresat o întrebare foarte grea și că se vede că am o experiență foarte mare. „Domnule! Nimeni nu mi-a pus, la niciun curs, întrebarea asta”. Și nu pot să uit ce mi-a propus Ogăraru la un moment dat.

Ce anume?

Mi-a cerut să stau în spatele porții și să dirijez portarul în timpul jocului. Ce aberație! Ați mai auzit așa ceva? Antrenorul să stea în spatele portarului și să-l dirijeze în timpul meciului.

Și ce i-ați răspuns?

Ce facem cu personalitate portarului și ce timp de reacție trebuie să aibă copilul? În timpul jocului, el trebuie să gândească, nu să o fac eu pentru el.

La final, domnule Nițu, vă întreb sincer, ceva bun a făcut și Ogăraru, că ați enumerat multe lucruri negative, din punctul dumnevoastră de vedere, în acest interviu?

Ce a făcut bun? Terenurile de minifotbal au fost în proiectul domnului comandat Bixi Mocanu. A făcut replica Cupei Campionilor Europeni și prima poză cu această replică au făcut-o el cu Miu, oare nu erau mai indicați, pentru acest prim cadru, domnii Iovan, Bumbescu și ceilalți care, atunci când domnii Miu și Ogăraru erau niște copii, aveau 5-6 ani, cucereau trofeul? Așa că e bun domnul Ogăraru, da, să-și facă imagine, este obsedat de acest aspect.

Dar a implementat proiectul?

Poftim? A venit cu bani de la el? Banii erau alocați. Că îți pui o cască în cap, o roabă în mână și o bluză cu Steaua, înseamnă că ai făcut tu? Hai să fim serioși. Poate arată că îți place să lucrezi pe șantier sau să-ți faci poze.

Ce o să se întâmple dacă nu vă primiți banii din ultimul salariu?

O să dau clubul în judecată, pe domnul Ogăraru, pentru că nu am primit vreo notificare. Nu contează banii, sunt foarte puțini, dar e munca mea. Și dacă spune că nu e adevărat ce am spus în acest interviu, pentru că m-am abținut ani de zile, o să-i spun că, de acum, am timp să mai dau interviuri.

Nu am ce să comentez. Domnului Nițu, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, i s-a terminat contractul, noi nu am vrut să-i mai prelungim și asta e. Lucrurile pe care le spune vorbesc mai mult despre dânsul, nu despre noi – George Ogăraru, Coordonator șef Academia Steaua

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
”Duel între doi giganți” pentru transferul lui Dennis Man! Parma a luat imediat decizia
”Duel între doi giganți” pentru transferul lui Dennis Man! Parma a luat imediat decizia
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost…
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot:
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie fotbal. Antrenorul s-a făcut mic". Toţi…
Andreea Bănică, noi imagini HOT pe internet. Fanii au crezut că nu văd bine: solista a rămas aproape dezgolită
Andreea Bănică, noi imagini HOT pe internet. Fanii au crezut că nu văd bine: solista a rămas aproape dezgolită
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. '' Îi urez tot binele din lume''
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. ''…
BANCUL ZILEI.  Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
România, lovită de un al doilea val de ninsori, ploi şi viscol de joi seara. Cele mai afectate zone
România, lovită de un al doilea val de ninsori, ploi şi viscol de joi seara. Cele mai afectate zone
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a divorţat legenda Stelei
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a…
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Planul lui Traian Băsescu. A explodat bomba despre fostul președinte al României: Diabolic!
Planul lui Traian Băsescu. A explodat bomba despre fostul președinte al României: Diabolic!
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit:
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu…
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan la final de 2024. Varianta full e mai scumpă decât noul Duster
Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan la final de 2024. Varianta full e mai scumpă decât noul Duster
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce au anunțat meteorologii
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce…
×