Alexandrina Becali, mama lui Gigi Becali, se ocupă de alimentația fotbaliștilor de la FCSB, la 92 de ani! Dezvăluirea făcută de bucătarul miliardarului
Greu de crezut, dar mama lui Gigi Becali, în vârstă de 92 de ani, se ocupă de alimentația fotbaliștilor de la FCSB.
Mama patronului de la FCSB, Alexandrina Becali, le trimite jucătorilor lui Elias Charalambous brânză din producția proprie.
Alexandrina, mama lui Gigi Becali, se ocupă de alimentația fotbaliștilor de la FCSB, la 92 de ani! Ce dezvăluiri a făcut bucătarul clubului
Marius Falan, bucătarul șef de la FCSB, dezvăluie că mama lui Gigi Becali este direct implicată în alimentația jucătorilor și are grijă ca aceștia să primească brânză din producția proprie. Se știe că Gigi Becali deține o stână în spatele casei din Pipera și chiar el iese deseori cu ovinele la păscut, le mulge și are grijă de ele.
„Trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu «Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun». O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea «Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii».
Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: «Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la….», la preţ triplu, şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare calitate”, a povestit bucătarul clubului, Marius Falan, la Orange Sport.
Ce manancă Florinel Coman și compania. „Nu poți să le dai ca la nuntă”
Bucătarul a făcut armata la Steaua și a prins toate perioadele cantonamentelor echipei de la Forban. El a dezvăluit că mâncarea este acum controlată costant din punct de vedere al calităţii.
„Meniul e variat şi diversificat, în fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală, trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţi, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă.
E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, și să-i creşti pe finalul săptămânii, pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină.
Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi,să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul caşcaval pane”, a mai dezvăluit bucătarul-șef al liderului din Superliga.