Marcel Pușcaș nu mai este președintele echipei patronate de Adrian Mititelu, FC U Craiova. Anunțul a fost făcut de Marcel Pușcaș pe pagina personală de Facebook.
Pe data de 11 oct 2018 Marcel Pușcaș a fost numit în funcția de președinte la FC U Craiova.
„Din păcate, începând de azi, raporturile mele cu FCU 1948 s-au încheiat. Doresc succes echipei!”, a scris Marcel Pușcaș pe pagina de Facebook.
FC U Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului că nu s-a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului cu Marcel Pușcaș.
„Despărțire de Marcel Pușcaș.
Contractul lui Marcel Pușcaș, ca președinte al clubului nostru, a expirat pe data de 30 Iunie.Din nefericire, nu s-a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea acestui contract.Clubul îi mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru cele 18 luni de colaborare și ii urează succes în activitate”, se arată în comunicatul emis de club.
FC U Craiova a încercat să minimizeze despărțirea de Pușcaș, spunând că acesta n-a dorit să continue la formația din Oltenia, deși Pușcaș a stat la club timp de aproape doi ani în Liga 3. Oficialul n-ar fi avut niciun motiv să părăsească clubul acum când a ajuns în Liga 2 și trage la promovarea în primul eșalon.
Marcel Pușcaș S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960. De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil. A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani. A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României. A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.
Probleme mari pentru familia lui Marcel Pușcaș. Soția fostului mare fotbalist, Elena Burlan Pușcaș, a fost condamnată la închisoare cu executare.
Decizia în cazul Elenei Pușcaș poate fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Curtea de Apel București a decis condamnarea în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare a judecătoarei Elena Burlan Pușcaș pentru luare de mită. În același timp, instanța i-a interzis acesteia să mai ocupe funcția de judecător pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale și să îi confiște 10.000 de euro. Decizia poate fi însă contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Potrivit DNA, în 2009-2010, judecătoarea Elena Burlan a primit mită 50.000 de euro de la 4 inculpați pe care îi judeca pentru infracțiuni cu violență, scrie g4media.ro. Doi dintre presupușii mituitori erau cercetaţi pentru tentativă de omor calificat.
„Banii respectivi au fost primiţi de magistrat pentru a dispune faţă de cei doi inculpaţi cercetaţi pentru tentativă de omor calificat înlocuirea măsurii preventive a arestării cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, lucru care s-a şi întâmplat în perioada 01 octombrie 2009 – 26 ianuarie 2010. De fiecare dată, aceste soluţii au fost desfiinţate de instanţa superioară de control judiciar”, susțin cei de la DNA.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER