ProSport a anunțat la 20 decembrie că CSA Steaua se confruntă cu întârzieri mari în privința salariilor. Dacă la secția de fotbal banii sunt la zi, nu același lucru se întâmplă la celelalte secții, cum ar fi boxul, unde antrenorii și sportivii sunt neplătiți de trei luni.
În timp ce alte discipline din cadrul CSA Steaua se luptă să supraviețuiască, iar sportivii și antrenorii fac muncă „patriotică” doar de darul artei, la echipa condusă de Daniel Oprița nu se ține cont de cheltuieli, deși trupa sa nu are drept de promovare în Liga 1.
Dacă în 2022 s-au plătit 40.000 pentru un cantonament în Bulgaria, acum ProSport a aflat că, pentru dosarul deschis la TAS, CSA Steaua a mai scos din conturi încă 1.000 de euro, reprezentând taxa pentru deschiderea recursului făcut de Clubul Sportiv al Armatei. CSA a contestat decizia FRF din 16 septembrie când s-a decis amendarea clubului cu 83.750 de lei și suspendarea stadionului Ghencea pentru patru partide, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul dintre Dinamo și CSA Steaua.
„Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a achitat doar contravaloarea taxei de procedură conform «Code of sports related arbitration in force as from 01.07.2020». Dosarul a fost judecat în lipsă, confom regulamentului menționat mai sus, iar documentele au fost elaborate de către departamentul juridic, în colaborare cu personalul desemnat din secția pentru activitate sportivă de performanță a clubului nostru”, a fost reacția CSA Steaua.
ProSport a cerut apoi ca CSA Steaua să publice numele persoanelor desemnate care au contribuit la realizarea dosarului emis către TAS, dar să pună la dispoziția publicului și înscrisul oficial și ordinul de plată către TAS. Răspunsul CSA a fost, ca de fiecare dată: „Înscrisul oficial și ordinul de plată către TAS, nu pot fi transmise, deoarece sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor în conformitate cu art. 12, literele c și f din Legea 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public”.
Acest ultim răspuns a purtat semnăturile comandantului CSA Steaua, Răzvan-Ștefan Bichir, și al directorului departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, colonelul Dragoș Niculin Vasile, care, în 2021, a fost decorat cu „Emblema de Onoare a Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului”
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER